Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
Vika -tak to je mi luto, ale neboj raz sa to podari doviest do uspesneho konca, mozno mu prave vadi, ze sa velmi trapis a aj svoje telo a jeho to mrzi, len to nevie inak povedat 😉
zuzali,ani ja by som to neriskovala,pohreb je vzdy velmi citovy a nabity negativnou energiou.. a to ti v tej chvili moze velmi uskodit.. pomodli sa za nho doma a na hrob chod neskor
Zuzka- uprimnu sustrast 😔
ty mas uz po PK? 😕 ,asi ano ze? lebo mne vkladali az na 6 den -blastocysty
nech sa uz rohodnes akokolvek, tak uz sa to stalo jednej kocke ze v den ET bola na pohrebe (len uz neviem komu) a otehotnela,ale ja napr. som tak apovaha, ze by som to asi nezvladla -je to tazke, je mi ta luto ☹
zuzali, ak mozes tak samozrejme na pohreb nechod. to je jasne. ja len, ze ja som sa nemala ako vyhovorit. nikto by to nepochopil. nemala som ziadnu "vyhovorku" a pravdu som ich nechcela povedat.
Zuzi -a co ides robit s tolkymi orieskami? Mne starka poslala vraj dost vela nevyluskanych a doma mam este bednicku, tak ma co robit na buduci tyzden 😀
lubka ,aj ja si to tak vysvetlujem,ale musím aspoň ja veriť,ked už som jedno dieťa donosila,tak pre boha musím aj to druhé,mám ešte pár rôčkou na to /ale fakt iba pár/ 😀
dnes chce piect jablkovy kolac. nemate niektora dobry a hlavne jednoduchy recept?
Labus-teraz budes mat dievcatko a budete spolu pozeravat vsetky filmy-lebo tam mas nejaku silnu presilu 😀 😅
Silvia -inak aj ja som si povedala, ze uz to nebudem riest pred rodinou, ak sa to teraz nepodari, lebo imn to len ublizi a tie precitlivene pohlady ja nenavidim. Ja tak velmi tuzim, aby tie moje fazuliatka v tom brusku este boli 😅
Mo idem si asi napisat velky nakupny zoznam. 🙂 MM nenavidi nakupovanie, tak sme dohodli ,ze ja urobim nakup a on pre mna pride a pekne to ponosi - aka som sikula? 😀 😀
vika, keby som aspon jedno mala. tak trosku ti zavidim... prepac... ake to je byt matkou...achh
a k tomu filmu, ake to bolo ale krasne, ze si len jedno vajko oplodnila a to si aj dala zmrazit a hned na prvy sup otehotnela.... 🙂 -ved to bola ROZPRAVKA 😀 😅
Silvia -na rozvalkane listkove cesto sa nakvapkaj maslo, nastruhaj jablka,posyp skoricou, krystalovym cukrom a mletymi orechami, zavin a daj upiect, potri vajickom a popichaj, je to mnamka a rychle
Lubi, prosím ťa veď to ani nie su moje-naša dr.nemá mlynček, tak ma poprosila a ja som taká dobrá duša 😀 😀 😀
labus...toto je fakt výnimočné dopoludnie 😀
a ak by náhodou niuekto nevedel čo variť, tak ja idem robiť francúzske zemiaky 😵 😵 😵
lubkaeck, presne tak, mama ked sa ma pytala, ze kedy idem na dalsi KET, tak som jej povedala, ze jej to uz hovorit nebude. lebo ked sa o tom rozpravame tak len spolu placeme. nechcem aby sa trapila. na toto babatko caka uz tolko ludi. bude sa mat ako v raji. tolko ludi ho bude lubit z celeho srdca. neviem, preco si dava tolko nacas... Dobre si to s nakupom vymyslela, si sikulka. Ani MM nechce chodit po nakupoch, predtym som vsetko musela sama, v podstate mi to ani nevadilo, len teraz som si davala pozor, takze sme na nakupe boli spolu. Dokonca aj o psov sa stara, skoro kazde rano chodi s nimi von. Tak sa snazi, jaaaaaaaaj, tak by som mu chcela konecne po tolkych rokoch povedat, ze bude tato...je mi do placu...
Zuzi -nema ani mixer? Ja mam rucny a mam tam aj kovovy noz na mletie masa a na tom meliem orechy. Ja tiez nemam mlyncek 😀
silvia posli dala by som si jablokovy kolacik ... mozno aj aj upeciem ak sa mi bude chciet strudlu
kiki, 😀 o.k. poslem, piect budem az poobede. vcera som robila fazulovu polievku. zajtra ma prist kamoska, tak ak zostane z kolacika tak si dame ku kavicke.
Zuzi -ja idem upiect bravcovee rebra, horcica, uhorky a chleba 😀 Ale vcera som mala zdravu stravu, zeleninkova polievocka a brokolicovo sampionove cestovinky 😀
Silvik -no ved to - nasi by sa riadne natahali a tancovali do rana keby som im povedala ze sa to podarilo a MM by som musela ist isto hladat 😀 😀 ten sa nevie dockat 😀
lubka mnam aj to by som si dala ja mam dnes na obed rezance s orechami
lubka ked nevyjde teraz mas kopec mrazacikov, mne tiez vysiel KET
silvi..no ak bude taký fantastický ako vyzerá ten recept, tak kamoška má smolu 😀 😀 😀 😀
zuzali lubim francuzke mnam ja mám dnes tu rybu..
Dior keby si tak mala pravdu
Tribit dakujem za tip pohladám
kočky je mi to luto ale mám vychádzku a musím íst nakupit tak sa lučim
Baby -neviet nahodou ako sa robi arabsky chlieb? Ja som jedla aj original a tieto nase kupovane mi moc nechutia

ďakujem bambuľky, len som sa utvrdila v tom, že buem radšej doma, veď aj do práce idem až 13.11.