Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
labuš, každý gaštan som narezala, dala na plech, naolejovala a podliala vodou a piekla 😉
zuzali ty necitis ako sa tvoje babuliatka tesia do tvojho brusena ako sa tam pekne budu zahrizkavat 🙂 🙂 🙂 🙂
babule ja som bola pre výsledky a katastrofa ☹ ☹ ☹
mám vela baktérii v moč a mosia mi nasadit antibiotika 😝
len teraz neviem či možem antibiotika a decapeptil
baby radte ☹ 😠 ☹
Luly, zavolaj teraz do GF-medzi 14-15:00 na to tc,kt.je v protokole. Zdvihne ti to sestricka, alebo lekar a opytaj sa ich. 😉
Lubka-to je parada,ze ti prezili vsetky embrujka.Ty si jasna tehulka, ked to zvladli v skumavke, u teba im bude paraaadne 😵 😵
jááááááááááj kejla volala som
povedala že nevadíííííííííí treba nasadit teraz antibiotika a ze to mosim vyliečit
než pojdem na ifko 😀 😀 😀
tak som rada
jáááááááááááááááj blby bakterionosič haha 😀
baby ja som si všimla ze ta kočka ktora tu založííí novu
temu je tehu potom 😀
takže šup nato všetci
katy založila je tehu
ixi založila je tehu tak zakladajte 😀 😀 😀 😀 😀
silvii to ma moc mrzi je mi to luto ze to nevyslo ale hlavku hore musis bojovat dalej
luly, a neboli ta nic? Musis byt prechladnuta zo spodu, este dobre,ze ti na to prisli 😉
☹ Silvi, je mi to tiež ľúto ☹
Kejla...konečne i keď vždy to nejaká nedobrá správička pribrzdí ☹
Ty sa ako cítiš???
Silvia, ja sa chystam porobit si vysetrenia skusim bojovat dalej. Musime nabrat vela sily. ☹

Zuzali moja tak za dve hodiny noo tak aj tebe držím palce ale ved dnes je taký štastný den to chodia len dobre správy tak že nebooj a ozaj ako pečieš doma gaštany tak si mi minule narobila chute že som kupila ale ešte som to nepiekla tak prosím napíš