Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa x-)

•
31. okt 2008no mam pocit ze sa to rozbieha ale uvidim zajtra rano ako na tom budem 😢
0
no asi sa to spusta mam pocit ale uvidim ako zajtra rano budem na tom ale asi som si davala moc velke nadeje
sice sa vravi ze mozes aj krvacat teda aspon som to pocula a si tehotna ale neviem co je na tom pravda
aj dicinka nieco pisala uz ani neviem v ktorej teme ze pisala raaz taka ze krvacala a bola tehu tak neviem.no moje a neviete ako je to z bazalnou teplotouked mas dostat kramy a ked si tehu lebo ak mas nad 37 tak si tehu a ja mam uz 3 den teplotku 37.4 vecer rano 37.1 ale dnes pobede som mala 37.4 aj cez den
no asi ano a bude najlepsie ked si pojdem lahnut a vyspat sa sice neviem ci zaspim
BM, presne ako pisu baby,moze sa stat ,ze kocka krvaca a je tehulka. Vtedy sa vraj vyplavuje nadbytocna sliznica.Preto ti hovorime, aby si sa nebala, lebo stres je pre babatko zly.
A bazalna teplota ti napovie len vtedy, ak si si ju predtym meriavala. Ja som si ju vyse roka merala, ale teraz nie, lebo Utrogestan zvysuje BT, tak by to bolo neprehladne.
A dokonca su tehulky, kt. bazalna teplota nikdy nedosiahla ani 37 stupnov. Tam je dolezite, aby bola vyssia, ako v obdobi pre ovulaciou aspon 18 dni.Ale to plati v normalnom cykle.
A bazalna teplota ti napovie len vtedy, ak si si ju predtym meriavala. Ja som si ju vyse roka merala, ale teraz nie, lebo Utrogestan zvysuje BT, tak by to bolo neprehladne.
A dokonca su tehulky, kt. bazalna teplota nikdy nedosiahla ani 37 stupnov. Tam je dolezite, aby bola vyssia, ako v obdobi pre ovulaciou aspon 18 dni.Ale to plati v normalnom cykle.
no babeny moje dakujem za podporu zajtra sa ohlasim ako som na tom idem sa osprsit a lahnut tak zitra pa
Začni písať odpoveď...

Odošli