Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
😅 to som ta chcela podpichnut 😅
kika ved ty skor budeš testovat než ja budem mat transfer 😀 😀 ,
dnes mam dostat mrchu a nič ako si ju privolám???porad
ajoj labus to ma mrzi citala som ze uz je to poriadna mrcha ale citala som ze skusis ete raz
luly no tak to s tym privolavanim mrchy sa pytas tej pravej .... 😀 😀 😀
labus ... vsetko najlepsie Tinovi a ze mu posielam pusu
Deni ahoj, som rada ze ta tu vidim a co Ti povedal krajkko kedy mzes zacat znova ?
no 18.12 idem z MM na konzultaciu ete ani neviem s kym ju budem mat,o 10.00 ze co dalej.uvidim co povie ale teraz za 1,5 sa budeme stahovat tak niake peniazky pojdu tam a chcem na chvilu vypnut a do pol roka znova skusit uvidim
kika gratulaciu si nechaj aj pre mna 😀 😀 😀 😀
baby včera som sa zrúbala so schodou 😀 😀 😀 😀
jáááj a tak ma boli panva..., manžel nevedel či sa ma smiat alebo plakat 😀
luly no bodaj by si mala pravdu ale na rade s tou gratulaciou som pred tebou 😀 😀 😀 😀 vyzera to tak ze ta predbehnem 😀 😀
jáááááááj kiki ak by to tak bolo
bolo by super 😀 😀 😀 , potom by sme naše detičky učili spolu lyžovat 😉
baby od pondelka idem do prace tak mi drzte palce,no a ak by som sa tu aj dlhsie neukazala tak vam chcem len povedat aby ste si nemysleli ze som na vas zanevrela a zabudla ale budem chciet prist aj na ine myslienky nech ta bolest zo mna opadne,takze sa ohlasim ako to bude mozne tak ze priebezne 🙂
O.K. BM asi to tu všetci chápeme tie odmlki 😉 ,
prajem ti aby si znova pozbierala vela síl na další pokus 😅 drž sa!!!
kikina kde si zasa zdúchla?
Baby sa nehambíte druhá strana 😠 😠 😠 😠 😠
halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ja som tu 😅
Ahojte babulky, dlho som nebola prihlásená, no aj napriek tomu sa vždy na vás večer pozriem, ako sa máte a ako sa vám darí. Vačšinou ani nemam chuť veľmi pisať, neviem to ani vysvetliť... no vždy sa s vami tesíííím, (gratulujem ixi, chantal a všetky bud. maminy) a aj trpím, ked to nevyjde ☹
Kikina dúfam, že sa to podarí a ty sa budes tešiť z mimi 🙂 strasne by som ti to priala, ale vlastne aj nám všetkým 🙂 tak sa držme!!!
kiki Tinko dakuje a pozdravuje ta
baby čo sa stalo nejako sa pred stretkom vytrácate?
Labus - synacikovu posielam veeeelkuuuuuu pusu 😨 nech sa mu dari a do roka sestricku aspon v brusku 😀
Kiki - vidis audit si zvladla 😉
Ixi - gratulujem 😉
Mna dnes manzel vzal vyvencit s kolegynou do IKEI - teda vylozil nas tam, on isiel za kamaratom pre nejake CD a my sme si nakupovali 😀 Kolegyna bola veeelmi vytesena, ze sme ju vzali a kedze je to moja kamoska, tak nam bolo veelmi fajn 😉
Babyb co je nove?
ste tuuuuuuuuuuuuu 😀
BM po mojom IVF som mrchu dostala 5 den po ET tak nejako ako ty a potom
mi druha mrcha meškala 2 týždne a teraz pravidelne každych 28 dni no dnes mám 28
den a mrcha nikde tak neviem kedy dorazí 😀 😀 😀 😀 😀 😀
TINKA 12 teším sa budeme to prežívat spolu 😅 😅 😅 😅 😅 😅 , mne ešte
mcha neprišla a pichám decapeptil na kontrolu prvu pojdem na druhy den
ako príde mrcha 😅 😅 😅 😅
kočky kde steeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ake priznaky ved ma dnes len 20.den cyklu, ale citim sa tak divne, mota ma a rano mi bolo na vracanie a poobede sa mi zdalo ze trosku spinim, ale to je moj doj.... cyklus po tom potrate