icon

STK a EK

10. apr 2022

ahojte, chcem sa spytat, mam 4 roky stare auto, cize teraz mam ist prvykrat na stk a ek, kupovane bolo 16.4.2018, cize teraz to vychadza na vikend.

ako to teraz je, ist tam najblizsi mozny termin? cize 19.4? alebo da sa to posunut aspon o tyzden ? (kvoli praci)

marca12
10. apr 2022

Tam sa objednava,zavolaj a daju ti termin podla toho,kedy ti konci platnost.

dominikac321
10. apr 2022

@marca12 nie, neobjednava sa vsade, niekde prides a cakas

robodracica
10. apr 2022

nemozes to natiahnut o tyzden, moze ti prist pokuta.

jeanne14
10. apr 2022

Ísť skôr. U nás sa tiež neobjednava. Do piatku stihneš

e1i
10. apr 2022

Tirz som musela mat do tohto datumu hotovu, cize najneskôr 16.4.2022 ak je to vikend tak skôr

simsalabim
10. apr 2022

Musis to absolvovat pred uplynutom lehoty. Ak nechces moc cakat, objednaj sa online. Inak ja zvyknem este pred tym dat auto prezriet v servise.

autor
10. apr 2022

dakujem za rady 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
10. apr 2022

Nezvyknem sa objednávať a adi mam šťastie ale ani sme nikdy necakali v rade 😁 termín je dokedy ti platí, cize ty ides skor...

gabrielkaanjelik1
10. apr 2022

Odporúčam sa neomeskat ani o jeden deň.. Ak to vychádza na víkend radšej spraviť napr.v piatok.. Už jeden deň za omeškanie sa posiela pokuta Tk 165 eur, EK taka istá suma. Takže radšej skôr 🙂

brembo
10. apr 2022

@gabrielkaanjelik1 áno,pokuty automaticky generuje a tlačí systém. Je v tom bordel. Niekomu nepošlú.pokutu,aj keď jazdí 2 roky bez,inému ju systém vygeneruje už po 1 dni.

margaretka_
10. apr 2022

Uz neplatia tie 3 mesiace navyse? My sme nedavno riesili a este platila ta lehota

robodracica
10. apr 2022

@margaretka_ ak by to aj platilo. ale auto bez STK nepatri na cestu, v pripade nehody poistovna nechce preplatit škodu.....

margaretka_
11. apr 2022

@robodracica to je jasne. Len z autorky som mala pocit, ze jej tam nesedia len nejake dni hore dole kvoli práci. Tak v tom nevidim nejaky zasadny problem
My pred stk vzdy davame auto do servisu a v dostatocnom predstihu, aby sa na nom porobilo co treba. Ale my mame starsie auto, tak tam sa vzdy nieco najde

fidka79
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená