icon

Strach z budúcnosti

monlienka
22. jan 2023

Baby máte tiež taký strach z budúcnosti?Ako sa začala ta vojna na mňa to volako veľmi zle vplýva a ešte viac keď počúvam o tej jadrovej vojne... samozrejme nejde o mňa ale deti taká som z toho nesvoja a neviem ako sa vnútorne upokojiť...

Strana
z3
valeria_h
24. jan 2023

@adrianka2606 Tak si odolná, veľa ľudí to tak nemá a vtedy je lepšie odstrániť všetko čo mi berie pocit šťastia a radosti. To neznamená, že nevidím realitu.

adrianka2606
24. jan 2023

@valeria_h Neviem, ci odolna, ja to skor beriem tak, ze ak ma mal zabit covid, ta by ma zabil. Ak ma byt vojna, tak bude, ja to nezmenim, ale chcem o tom vcas vediet, aby som sa mohla na to pripravit. Su veci, co vo svojom zivote viem ovplyvnit a zmenit a potom tie, co nie, ale nemyslim si, ze je riesenie vsetko vypnut a tvarit sa, ze problemy sa stratili a neexistuju.

kvetinka75
24. jan 2023

@adrianka2606 ak nevieš, na čo zomrieš, ako sa na to pripravíš? Nevieš či covid, vojna, nehoda, choroba.
A ďalšie : čo by si spravila, keby si vedela, že zomrieš na covid? Nič. Pretože ak máš naň zomrieť, tak zomrieš.
A ďalšie - ak bude vojna a vedela by si to, čo by si spravila? Odišla niekam ? Ak áno kam? Nie každý má tú možnosť.
V dnešnej dobe si môžeš naplánovať a nakoniec sa veci vyvinú inak. Ja som začala riešiť problémy až keď ssa stanú. Mnohokrát sa ľudia trápia kvôli niečomu čo sa nestane.

valeria_h
24. jan 2023

@adrianka2606 Nikto sa netvári, že problémy neexistujú. Existujú, ale sú rôzne spôsoby, ako s nimi pracovať. A svoj spôsob si musí nájsť každý sám. Ja nebudem čítať negatívne správy, nie preto, že odmietam realitu, ale preto, lebo mi nič nedávajú. Nebuduje ma to.

adrianka2606
24. jan 2023

@kvetinka75 Nikto nevie, na co zomrie, ale zase covid je specificka situacia. Na toto sme sa doma pripravili iba tak, ze sme mali nakupene lieky, vitaminy, nejake hotove jedlo, ak by sme ochoreli vsetci naraz a nemohol ist nikto do obchodu. Priamo na to, ze niekto z nas na covid zomrie sme sa nepripravovali.
A s vojnou je to podobne, nehovorim, ze nakupim celej rodine truhly, lebo vojna, ale tak clovek ked vie co sa chysta, vie sa aspon trochu na danu situaciu pripravit.

adrianka2606
24. jan 2023

@kvetinka75 Ci by som odisla? Mozno ano, ak by som vedela kam, ale toto ja vobec netusim...

kvetinka75
24. jan 2023

@adrianka2606 chápem

teleskop
24. jan 2023

@monlienka ekologia o ktorej sa hovori uz 20 rokov, pri tej nemas strach z buducnosti 🙂 ach ta nasa sladka naivita 🙂

maialeo
24. jan 2023

@angelinja to, že nevieš či to je neznamená, že to nie je... že? Stačí si naštudovať staroeguptskú astrologiu. Ale aj bežná ti dá odpovede, ak tomu rozumieš ako rozumieť máš.

dadikl
22. nov 2024

@divokykonik ďakujem ❤️

Strana
z3