icon

Strata čuchu po zápale dutín

milus777
7. mar 2018

Ahojte. Som dva tyzdne po zapale dutin. Hrdlo ma este stale boli ale co ma trapi ze som stratila čuch. Uz je to trosku lepsie ale stale nic moc. Zazili ste to? Vrati aa mi to niekedy? Poteste ma trochu. Dakukem za odpovede... Uz som zufala

Strana
z5
caterine
17. apr 2018

@katus226 ten NAC mozu aj deti konkretne dcerka 8 rocna? Kde sa to da kupit?

maminecka2
17. apr 2018

@caterine Ahoj, je to ten isty princip, ale ina molekula, nemusi kazdemu sadnut vsetko, niekedy treba zmenit a efekt je lepsi. A berie ho zatial len tie dva tyzdne? Vtedy by som mu dala este sancu.
Ci uz dlhsie a teraz sa stav zhorsuje? Ak takto tak treba skontrolovat nos. sliznicu na ORL a zistit kde je problem.
Inak ja som kedysi skusala nejaky spej s medou a mne tento totalne nesadol- uplne zhorsenie.
Prechladnuta nie je?

ivetz
18. apr 2018

@caterine NAC je v podstate solmucol alebo ACC. Ale lacnejšie ho kúpiš ako acetylcysteín v lekárni dr. ..x - majú ho iba oni. A dcérka ho v pohode môže.

ivetz
18. apr 2018

@caterine NAC je v podstate solmucol alebo ACC. Ale lacnejšie ho kúpiš ako acetylcysteín v lekárni dr. ..x - majú ho iba oni. A dcérka ho v pohode môže.

maminecka2
18. apr 2018

@caterine
@ivetz N-acetylcystein je liecivo na riedenie hlienov (kdekolvek v dychacich cestach- ci dutiny, priedusky, pluca...). Ale ak je niekto alergik tak liecebny efekt mat nebude, tazkosti nie su sposobene len nadmernym mnozstvom hlienu, a tento byva vacsinou aj tak riedky- riedit ho netreba. Liecit treba inak.

paulakolla
23. apr 2018

@milus777 len chcem poďakovať. Ten Nasivin mi pomohol. A to som sa mordovala 5 tyzdnov a taka jednoducha vec to dala do klidku 🙂

milus777
autor
23. apr 2018

@paulakolla tak to som rada ze ti moja rada pomohla 🙂 ja este stale liecim ten cuch. Velmi pomaly sa mi to zlepsuje....... Aj moja mama ma uz asi mesiac zalahnute v usiach ale jej dajak ani ten nasivin nepomaha......

Strana
z5