Stratená zásielka na pošte
Ahojte chcem sa spýtať či ste už mali skúsenosť že vam pošta stratila zasielku. Nikdy som nemala takyto problem, len teraz mi mal prísť v utorok/stredu balik a nic. Tak ma zaujíma či sa treba ísť spyat na poštu ci to tam nieje, lebo je dost možné že mi nedali žltý listok. Bola to obyčajná zasielka, je to našťastie len nejakých 6 € ale aj Tak by som sa ktomu rada dopatrala. Dakujem 🙂
@kathy93 celkovo som zapochybovala o pani, čo mi tie veci posielala. Veľmi dlho všetko trvalo.... aj som jej písala, nech ide na poštu sa pýtať reklamovať proste nech hľadá tu u mňa nič nie je
@klaudia163 a ukázala vám doklad o podaní?
@kathy93 dnes mi balík konečne dorazil. Ale aj tak je to zvláštne, že vyše týždňa chodil, na stránke pošty ukazovalo že zásielka neexistuje a hneď na druhý deň ako idem na poštu zisťovať mi balík príde 🤔🤔🤔🤔
@domi2101 no ja som tiez mala podobnu skusenost. predavala som svadobne saty, dohodli sme sa, ze mi namiesto penazi posle nejake spolocenske saty . Ja som Svadobky odoslala, ona tvrdila, ze tiez. Volala som priamo na postu, tam povedali, ze nic nedostali. Potom sa cca 2 tyzdne vyhovarala, medzitým aj svadba prebehla, samozrejme ona v mojich satach. Nakoniec balik poslala, ale vôbec tam neboli saty, na ktorých sme sa dohodli, boli tam rozne obycajne, aj o 4 cisla vecsie saty a odvtedy vôbec nekomunikuje:( Preto uz uprednostnujem osobny odber.
@klaudia163 aspoň že sa našiel teda
Ahojte, je mozne reklamovat zasielku z 5.12. Bola poslana obycajne a 1.triedou. doteraz sa mi nevratila aj prijmatel tvrdi ze ju nedostal. Potvrdenie mam.

@tinka0000 tam sa uz rieisilo nieco ine v komentoch