Stres a ekzém

dajana40
20. jún 2017

Ahojte máte niekto stýmto skúsenosti? Ja som mala čosi podobné ako ekzém, mna to však viac pálilo, ako svrbelo začalo sa to na predlakí a krku bolo to suché, a koža veˇmi bolela. Dokým som sa dostala ku kožnej, bolo to už prečo, šupe sami len koža. Kožná mi povedala , že na týchto miestoch sa človek vysieva zo streu. Na pohľad jeto ekzému podobné ale ekzém to nieje. No neviem aby som až taký stres mala. Má tu niekto z vás ekzém?

mimac
20. jún 2017

@dajana40 len aby to nebola infekcia kože...

dajana40
autor
20. jún 2017

no neviem mne kožná povedala to, čo som napísala hore a vypravila ma s krémom domov

dajana40
autor
21. jún 2017

..

mimac
21. jún 2017

@dajana40 to je riešenie? treba hľadať príčinu a nie to zakrývať, nezobrala ti krv? ja napr. keď som mala na brade čudné vyrážky dala mi voláke lieky a masť tiež...mala som to vyše 4 mesiace nič nezabralo až som sa na to vyprdla a našla som na nete, že čo to znamená ak na brade sú také a také vyrážky, až som sa dostala k akupresúrnym bodom a každý ukazoval na tvár a popisoval, že ak je vyrážka alebo dačo na líci(fľak, červené ložisko...) brade, krku s čím to súvisí a mne vyšlo, že problém s ľ.vaječníkom, a veru, o mesiac mi to gynekológ potvrdil...teraz som fit.

mimac
21. jún 2017

@dajana40 http://www.bajecnylekar.sk/kompletna-mapa-tvare....... len to bolo na môj prípad, neviem či nájdeš na nete na celé telo, skús vygoogliť.

dajana40
autor
21. jún 2017

aha no ja som tiež mala s tvárou problémy tiež to bolo s vaječníkom.. a nie nevzala mi krv ot to viac ma prekvapuje , že som v DE.Nuž, asi to bola moja smola, lebo ako som popísala vyššie , ja som knej došla už keď sa mi koža šúpala. Čiže ona mi len povedala, že mám čakať na ďalší zázrak.

mimac
21. jún 2017

@dajana40...to snáď nie...čo ak máš dačo s pečeňou?

mimac
21. jún 2017

@dajana40 no problém s vaječníkom mi gynekológ vyriešil, a mám dosť dlho vnútri okolo ucha suchú kožu, svrbí ma to, odlupuje sa mi to a vyzerá to ako lupiny, podľa linku: https://www.google.co.uk/search?q=akupresúrne+b...
som zistila, že je problém s kolenami a lakťami, no a samozrejme, asi od 02/2016 mám na kolenách a hlavne lakťoch suché miesta-psoriáza-som psoriatička už 17 rokov ale mala som to vždy iba vo vlasoch, teraz toto, takže ja na tvojom mieste by som sa uberala takýmto smerom aby si naozaj zistila čo to na tej ruke máš a čo na to naozaj zabere!

dajana40
autor
21. jún 2017

ok kuknem to dík za rady

maykaaa1122
21. jún 2017

na ekzem pomoze bepanthen, ale ak ti to po par dnoch neprejde..urcite by som odporucila lekara. Mojej sestre sa stala podobna vec, nakoniec jej zistili, ze to ma ma zo stresu, a vyvrchovilo to do kiahni..(ktore uz raz mala)..

dajana40
autor
21. jún 2017

fakt? ty kokos taky pripad že dvojite kiahne som ešte nepocula..