Stretávate sa s kamarátkami, ktoré majú deti v rovnakom veku?
Ahojte chcem sa spýtať ci sa stretávate s kamoškami ktoré majú dieťa približne v rovnakom veku? Prechádzky a tak. Mam kamošku ktorá odmieta stretavky takmer vždy si nájde výhovorku. Poznáme sa od škôlky
@majlo1234 my sme sa s kamoskou bavili hlavne o knihach, lebo obe pracujeme v tejto oblasti (a pracovali sme aj pocas RD.) s kamosom zasa skor tak zabavnejsie - co kto kde cital alebo ake filmy/serialy pozerame a pod. on aj soferuje na rozdiel od kamosky, tak sme chodievali na vylety v ramci BA a okolia, co bolo tiez fajn, lebo sme aspon trocha zmenili prostredie. mne to vyhovovalo, lebo tiez nie som ten typ, co sedi na ihrisku a kazdy den rozobera plienky a prikrmy a spanky (a navyse tiez nie som ten typ, co s nadsenim nadvazuje nove kontakty:D), takze takto mi ta RD celkom dobre ubehla 🙂
len neviem, ci to nejako pomoze autorke temy, lebo ta pise, ze z druhej strany nie je chut sa stretavat a donutit sa nikto neda.
@majlo1234 Ani neviem, nemám špeciálne nachystany scenár vopred, nejak to vždy vyplynie zo situácie 🙂 dovolenky, výlety, zážitky, aj o seriáloch, knihách, o športe, aj nejaké "klebety" 😅 aj o deťoch samozrejme, ale nie ako papkame a kakame, ale skôr kde sa s nimi dá ísť alebo aký trapas mi spôsobili 🤭 a keď sa poznáme bližšie, tak aj o rodine, kto má čo nové, o drobných trápeniach, obavách a tak.
Nie.. mňa by to nesmierne obťažovalo a vycerpavalo. To je samé kvakanie dookola o t istom, prípadne ohováranie. Na to nemám kapacity. Užívam si pri kocikovani čas s mojím dieťaťom.
Keďže j som sa počas tehotenstva presťahovala do mesta odkiaľ je môj muž nemám tu nikoho 😆 ale teda ja si kocikovanie sama užívam, počúvam podcasty, pozerám seriály…maly má 10 mesiacov a doteraz spáva len vonku v kočíku takze 2x denne chodím von…on by mi neobsedel len tak v kočíku počas bdenia, takze von chodíme prevažne na spánok a keďže pred bytovkou mame fajn trávnik a stromy tak mu väčšinou tam rozprestriem deku a sme trosku vonku 😊 chystam sa s ním už aj na nejaké ihriska a dúfam že tam spoznam nejaké ženy čo majú dieťa v takomto veku 😊 tak muž nemá robotu že robí každý deň cely týždeň takze my dosť času trávime aj spolu s malým takze sa necítim tak sama že potrebujem vyhľadávať nejaký kontakt
@thoughtfulweirdo možno ja mám tých skúseností málo, neviem, ja som vždy radšej chodila na prechádzku popri potoku, do lesa, do parku, na ihrisko len občas, moje dieťa to tam veľmi nebavilo, možno je to teda aj tým.

@elizabet173 Zaujímavé. Mne sa zatiaľ vždy podarilo zmeniť tému pri všetkých ihriskovych klaboseniach 😄