icon

Stretávky so spolužiakmi po rokoch

30. jan 2023

Ahojte, aký je váš názor na tieto stretávky? Niektorí sa tešia, prehovárajú iných, ktorí si potom hľadajú rôzne výhovorky.Podľa môjho názoru by sa mali stretnúť tí, ktorí sa tešia.

Strana
z2
muchotrafka298
30. jan 2023

Zo strednej skoly som mala jedno stretnutie, ochorela som a nebola som tam. Ine som nezaznamenala, ale je mozne aj to, ze sa stretavaju len urcite skupinky. Neboli sme dobry kolektiv a o tych co chcem mam info zo socialnych sieti. Z

o zakladnej bola minuly rok, nesla som, pretoze sa s tymi ludmi co tam boli bavim aj bezne, stretavam ich v meste alebo sme v kontakte cez socialne siete.

Osobne nejak necitim potrebu stretavat sa velmi s tymi ludmi, lebo vacsinou su to take stretnutia "na silu", ze vlastne nechces ale zo slusnosti ides. Ja som uz dost stara, aby som na tieto veci "na silu" nechodila.

vevesh
30. jan 2023

Moji rodicia maju normalne stretavky zo ss. Ja som nebola na ziadnej (neviem o tom, ze sa nieco organizovalo- mozno len mna nepozvali😝), a to som si myslela, ake dobre kolektivy sme mali....no asi po urcitom case asi ani nie🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

jesenzima
30. jan 2023

Ja som nebola ani na jednej a je mi to šumafuk ... Kto chce, nech sa stretne, osobne nevidím dôvod "chváliť" sa svojimi ne/úspechmi ľuďom, ktorých som nevidela x rokov ...

rikarika
30. jan 2023

Nase stretavky zo strednej su super. Nikdy nepridu vsetci..niektori su v zahranici, niektore nepustia manzelia, niektori sa boja priznat blbe zivotne rozhodnutia...

vroni
30. jan 2023

Stretávame sa každých päť rokov, vždy je nás cez 20 a býva fajn, aj keď na poslednej sme tak trochu znechutene skonštatovali, ze z báb najlepšie vyzerá triedna 🤣🤣🤣 (mali sme pomerne čerstvú absolventku, takže nebola od nas výrazne starsia. A nestarne, potvora)

lejluska
31. jan 2023

My sa stretávame zo strednej pravidelne, samozrejme nie všetci ale raz nás príde viac, inokedy menej... Boli sme super kolektív, do dnešného dňa o sebe vieme, píšeme si 🙂 zo základky sme mali iba jedno stretnutie, tam sme síce až taký dobrý kolektív neboli ale prišlo nás cez 22 a v triede sme boli 26 čiže dosť.. 🙂

anitta98
31. jan 2023

u nás sú ľudia, čo nechodia, čo neboli ani na jednej a neriešim, je to každého vec či sa rozhodne prísť alebo nie, tiež by som nešla, keby som vedela, že sa nemám s kým o čom baviť alebo tak, žeby som sa zle mala cítiť ;)

samkin
23. sep 2024

Stretávka je žiadaná ak bol dobrý kolektív. Organizoval som stretávku po 40 rokoch od skončenia SOU a prišli všetci. Boli sme škola s celoslovenskou pôsobnosťou a dohľadať všetkých spolužiakov, mi trvalo 3 mesiace, cez mestské úrady, obecné úrady a žiaľ aj cez virtuálne cintoríny. Dohodli sme sa že sa budeme stretávať každých 5 rokov, pretože sme už šesťdesiatnici a čas sa kráti. Do Levíc prišli spolužiaci zo Žiliny, Rajca, Fiľakova, Serede, Spiša atď. Aj keď mali dlhú cestu, boli veľmi radi že sme sa stretli a nespoznali sme sa. Ak Vám to zdravie umožňuje, stretávajte sa a spomínajte na časy minulé. Veď všetky hriechy, ak boli, sú už dávno premlčané a zabudnuté. Zostali len čisté, milé spomienky.

jaond19
23. sep 2024

O stretavku zo zakladnej skoly nemam zaujem, polovica bola banda vymajzlaných povyšujúcich sa s*áčov, my zo zvysku sme sa snazili len dako prezit... Boli to 90te roky, síce ziadne mobily ani elektronika, ale napr kto mal také adidasky, ten bol niečo viac.... Par fajn ludí zo zš so mnou chodilo aj na rovnaku strednú, tam sme uz stretavku po par rokoch mali, teraz nas caka dalsia. Skoro po 20rokoch.... na tú ale nejdem, mam zdravotne aj rodinne problemy (resp. vyrovnavam sa s umrtim v rodine) a nemam chut na socializaciu.

Strana
z2