icon

Stretli ste v lese alebo pri lese medveďa?

mara2010
27. jún 2023

Ahojte tak schválne stretol niekto medveďa v lese alebo pri lese. 🙂 my sme už malý to šťastie

annm81
27. jún 2023

Veľa krát, ale ani raz nie na Slovensku, a to pritom chodíme do slovenskej prírody pomerne často. Mám pocit, že ľudia zabudli, ako sa správať v miestach, kde sa medvede vyskytujú. Už len to, čo nás učili rodičia a mnohí naďalej učia svoje deti - že v lese treba byť úplne potichúčky, aby sme nerušili zvieratká...

nikha2809
27. jún 2023

Ja nie, ale sused bol minulý rok vsade v správach keď ho napadla medvedica.Aj tento rok už obec upozorňovala, že bola videná medvedica s malými v lese za dedinou

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2023

Pred vyse 20-timi rokmi v Lip. Jane.

marsmykkok
27. jún 2023

áno, nejakých 10 rokov dozadu. No bol nasratý dosť (hundral, staval sa na zadné), ale našťastie som potom ho nejako rýchlo obišla zdalej a nešiel za mnou. V prvom momente som zamrzla a ostala stáť.

sense
27. jún 2023

Ešte nikdy, len veveričky, srnky, kamziky a ovce na horach

lugie
27. jún 2023

Videla som z diaľky teraz niekedy v máji. Ale zoči voči som sa s nim našťastie ešte nikdy nestretla 😂

rachel36a
27. jún 2023

Ja este nie, ale moj muz uz dva krat, a brat len tento rok 3 krat... Ale on je horal, vyraza skoro rano ked este nie su v horach luddia, len zvierata...😁😁😁

diewcatqoo
27. jún 2023

Stretla som x krat lisku, x krat srny, jelena, prasa s mladymi, ale medveda, nastastie, zoci voci nie a dufam, ze ani nestretnem. Videla som zatial len medvedie stopy v bahne. Priznam sa, ze mam z takehoto zazitku dost hrozu.
Kedysi som chodievala do lesa sama, neskor so psom a teraz uz teda sama alebo len so psom do lesa nevkrocim. Ked chodime teraz obcas na tury alebo len tak do lesa, tak vzdy minimalne dvaja a cely cas sa relativne nahlas rozpravame, aby nas medved vcas zapocul a mohol sa nam vyhnut.

kikushaa
27. jún 2023

Ano viac x, v lese na chate, najblizsie sme si ho fotili z okna chaty 🙈

majamat
27. jún 2023

unas bol v praci - asi prisiel na brigadu 😀

mia2906
27. jún 2023

@mara2010 áno keď som šoférovala zo štrbského plesa 😁 na ceste s malymi

vesimelonimarsista
27. jún 2023

Ano, raz som stretla v Tatrach, akurat ranajkoval cucoriedky.

majlo1234
27. jún 2023

Ano, v tatrach, viac krat, vzdy to prebehlo kludne(na medvedej strane😄)

anjelaa
27. jún 2023

Ja našťastie nie, manžel áno, keď bol behať v jedno ráno. Vyhol sa mu. Manžel 😀

moonlight1210
28. jún 2023

Raz davno. Cestou na Popradske pleso na turistickej ceste. Hodili sme mu horalku, nechal nas prejst okolo.

Kamoska v lese pri oberani malin. Este s nim aj druzne debatovala, lebo si myslela, ze na druhej strane suchoce v krikoch jej kamoska, co tam bola s nou tiez. Ked jej nikto neodpovedal, sla sa pozriet, co tam robi, ze nic nehovori, iba fuci. Skoro dostala infarkt, ked uvidela maca, ako sa krmi malinami.
Az na uteku vrazila do tej kamosky, co oberala uz o kus dalej (len ona nevedela, ze kamoska uz poodisla inde a miesto nej tam medzitym prisiel maco).

majamat
28. jún 2023

@moonlight1210 no veru, ja vzdy rozmyslam, ked idem do prace peso, ze by som mala mat pri sebe nejake jedlo a vyhodim ho, nech si zamaskrti a da mi pokoj.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ivanakal
28. jún 2023

My nikdy (musim si zaklopat).. a to chodime po lesoch, horach stale. Moj muz dokonca chodi stanovat sam do lesa.

jitkakuruc84
30. jún 2023

Z auta ... :D ale pozri na túto mapu kde všade ich videli tento rok pri obciach na Sk ... málo toho veru nie je https://www.sprejnamedveda.sk/medvede-na-mape/