icon

Stretnem sa s kamarátkou z pôrodnice. Mala by som jej a jej dieťaťu kúpiť darček?

31. máj 2022

Ahojte.

Mám sa stretnúť s kamarátkou s ktorou sme sa spoznali v pôrodnici. Stretnúť sa mame v jej meste aj s jej dieťaťom aj mojim. Není to návšteva u nej doma, iba na kávu pôjdeme, prípadne do parku, ihrisko. Myslíte, že mám niečo kúpiť, nejakú maličkosť, jej synovi? 🤷😁

Ďakujem za rady 🙃

joesvk
•
31. máj 2022

Kúpila by som ponožky. Nikdy ich nie je dosť 🙂

lejusinka
•
31. máj 2022

Ja by som doniesla ale ja som zase chronicky davac darcekov 😂

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
31. máj 2022

@joesvk malý má rok aj pol neviem či ponožky su vhodné 🙈😁
@lejusinka jaaaaaj 🙉😁😁😁 ja tiež ale manžel ma "stopol" že keď iba vonku sa stretneme že to sa nezvykne 😬

blumie
•
31. máj 2022

Dones nejaky detsky keksik od hipp alebo detske chrumky byvaju take bez prichuti (nemyslim arasidove). To sa vyuzije a nie je to extra drahe.

sapetka
•
31. máj 2022

Kup mu nejaku kapsicku a kukuricne chrumky napr

diamond007
•
31. máj 2022

Jedlo nekupuj, nevieš ako malého stravuje

autor
•
31. máj 2022

Veď to že neviem ako sa stravuje, oblečenie tiež neviem, či je väčší, menší ako moja... Hračku?

dusankomoj
•
31. máj 2022

Budete vonku,tak skús kúpiť obom deťom napr.bublifuk alebo loptu.

minutka
•
31. máj 2022

Jasne. Kup drobnost. Cudujem sa inak ze manzel riesi take blbiny 🙈

joesvk
•
31. máj 2022

Mňa by potešilo, keby som dostala pre dieťa ponožky 🙂
Tiež som za malú lacnú hračku rovnakú pre obe deti.

autor
•
31. máj 2022

@minutka 😁😁 nerieši, pýtala som sa ho, tak odpovedal len 😁

sisaka
•
31. máj 2022

Nie, nekupujeme si darčeky, keď sa s kamarátkami stretávame na káve, alebo obede. Drobnosť pre dieťa by som doniesla, len keby som bola pozvaná k nej domov

nevenka
•
31. máj 2022

Ja by som doniesla malemu cosi, kamoske mozno cokoladu, drobcovi ryzove chrumky alebo maju take bio s mrkvickou, cervenou repou ochutene, to malo minule uspech, ak nechces vyzivu, tak ovocie cesrtve.

gladys_07
•
31. máj 2022

Ja by som daku drobnost (keksiky a male auticko) vzala, aby sa nestalo ze kamoska ti nieco da a ty prazdne ruky.

mpg
•
1. jún 2022

@gladys_07 Práve to, že ak ona niečo prinesie, keksíky a nejaká hračka (autíčko alebo plyš.zvieratko menšie) by mohli byť.

luccija
•
1. jún 2022

Vždy som nosila aspoň drobnosť pre deti

selu11
•
1. jún 2022

Keď sa stretávam s kamarátkami ktoré majú deti často, napríklad keď sme z jedného mesta, tak si nekupujeme nič. V lete ma však tiež čaká prvá stretávka s kamarátkou z pôrodnice a to by mi bolo hlúpe prísť s prázdnou.