Stretnutie s Kristianom Baranom
Veľmi sa mi páči jeho osobnosť, charizma, hlas, mimika.Verim, že ho mediálny svet neskazi.Som ako pubertacka hoci by som mu mohla byť mamou, keby som sa poponáhľala😭na neho presne platí, že ľudia čo sú šikovní si najmenej veria.Toho stretnúť vo fitku musí byť zazitok.Nestretla ste ho niektorá je vysoký, chudý aký je?😝Ten, kto ho obsadil do hlavnej úlohy ho vystrelil do výšin
Trošku uchylné na tvoj vek, mohla by si byť mamou hovorí za vsetko
A ešte by si mi závidela, keby som napísala, že je môj kamarát 😜
Mna uchvatil hlavne jeho hlas... uplne brutalny. Malo kto ma oslovi hlasom. Ale ten jeho prejav je u mna top.
Uff, nemam este 50, ale netusim, kto to je🤷🏼♀️.
Vrat sa na zem
a co by si akoze robila, ak by si sa s nim realne stretla? 😀 kazdopadne, ja vlastne ani neviem, co na nom zeny vidia, je to taky chlapcek este 😀
Neviem kto to je, jedine som registrovala z tlace, ze bol v Let's dance, ktoru tiez nesledujem. Kazdopadne ak uz mam 50 a sibe mi z nejakych zajacikov, nedavam to na net
A ešte by si mi závidela, keby som napísala, že je môj kamarát 😜
@a_alexandra_a
@zuzubb007
@mircalla to ste stále také nudné?Nikdy sa vám nestalo, že ste si povedali ten má, ale charizmu, je to fešák.Trocha zahodiť tú svoju masku hlavne ty
@mircalla ty si tu toho o sebe a tvojom partnerovi čo sme nemali vedieť popísala dosť a nikto ti nepísal, že si trápna žena po 40 tke, ktorá mala dieťa s debilom.Ako sa to takej dokonalej žene mohlo stať?
Admin zmenil nazov
@kavasmliekom závidela😉
Keď je pre teda definícia nudy, že sa na verejných forách anonymne nerozplývam nad hercom "ktorému by som mohla byť mamou" a nesnívam o tom stretnúť ho vo fitku tak áno, som taká nudná 🙂
@a_alexandra_a
@zuzubb007
@mircalla to ste stále také nudné?Nikdy sa vám nestalo, že ste si povedali ten má, ale charizmu, je to fešák.Trocha zahodiť tú svoju masku hlavne ty
@mircalla ty si tu toho o sebe a tvojom partnerovi čo sme nemali vedieť popísala dosť a nikto ti nepísal, že si trápna žena po 40 tke, ktorá mala dieťa s debilom.Ako sa to takej dokonalej žene mohlo stať?
Admin zmenil nazov
@kavasmliekom závidela😉
@autor Jaj, takze znamy nick pise anonymne, ze je hotova z Barana. Ja aspon neslintam nad zajacikmi a nepisem anonymne. Vsak si to mala napisat pod vlasnym nickom, kedze si taka hrdinka, evidentne to tu mas dokolenale prelustrovane. Hanbis sa? Vo svojom veku (tiez som stara) uz by si mala mat ine priority ako snivat o chlapoch, co o teba uz nezakopnu
@a_alexandra_a
@zuzubb007
Admin zmenil nazov
@kavasmliekom závidela😉
@autor Ale uz tusim kto si.
Čítala som tu nedávno diskusiu...myslím, že to bolo niečo, že ktorý herec sa vám najviac paci..ženy písali o tomto hercovi, jedna žienka písala, že sa s nim stretla v zákulisí lets dance, ona tam pracovala a že bol arogantný, nepríjemný a povysenecky, že ako je možné, že jeho nepoznajú. Takto nejak to písala.. možno nájdeš v starších diskusiách tu pod tvojou o ňom, alebo keď si dáš do lupy vo fóre jeho meno. Takže nieje až taky úžasný, ako pôsobí cez televíziu.
Ja som z neho bola namäkko už v seriáli Nemocnica, hoci tam hral v podstate záporáka... Ale v Slube je top, neviem, či mám väčší crush na neho alebo na jeho súpera "doktorka" 🤭😁
Čítala som tu nedávno diskusiu...myslím, že to bolo niečo, že ktorý herec sa vám najviac paci..ženy písali o tomto hercovi, jedna žienka písala, že sa s nim stretla v zákulisí lets dance, ona tam pracovala a že bol arogantný, nepríjemný a povysenecky, že ako je možné, že jeho nepoznajú. Takto nejak to písala.. možno nájdeš v starších diskusiách tu pod tvojou o ňom, alebo keď si dáš do lupy vo fóre jeho meno. Takže nieje až taky úžasný, ako pôsobí cez televíziu.
@sandra49 ja som videla len jeho foto na instagrame a tiez mi tam prisiel taky namysleny frajer, ale jasne taky nemusi byt...
no neviem ja som nikdy nemala za vzor niekoho známeho ani som ich nechcela spoznať nemala som takú túžbu pri nikom.Ani ako kamošov.A svojim spôsobom je mi ich aj luto to nehovorím teraz v zlom.Ale práve kvôli tomu, akých kdejakých bláznivých ludi musia postretávať.Na to treba ozaj žalúdok🙂 podla mňa sa aj dobre zabávajú ak im ludia kadečo vypisujú🙂

"Som ako pubertacka hoci by som mu mohla byť mamou" ... toto hovorí za všetko. Na čo sa takto strápňuješ?