Stretnutie so ženou
Minulý rok v lete som si podal taký inzerát, že hľadám ženu napríklad na slnenie pri vode alebo výlety a nejaké ženy sa mi ozvali a nakoniec s jednou z nich som aj šiel sa slniť. Aj s ňou to začalo tak zvláštne, pár dní sme si posielali maily a potom mi napísala, že môžem určiť termín a pôjdeme sa opaľovať. Termín som určil a viac sa neozvala, teda odmlčala sa na asi dva týždne. Asi po dvoch týždňoch sa zase ozvala so slovami prepáč, ja som sa zľakla a akosi som sa bála ísť sa slniť k vode, ale ak by si mal záujem, môžeme si zase písať a už sa pôjdem aj slniť. Tak sme si ďalej písali, dva tri týždne a nakoniec sme si zase dali termín a vyšlo to. Naozaj sme sa stretli a boli opaľovať. Myslel som si, ak jej nebudem sympatický, tak už sa viac nestretneme, lenže už pri ukončení prvého stretnutia naznačila, že môžeme ísť zase. Tak sme si zase písali a šli na druhé, tretie a štvrté opaľovanie. Medzitým prestávky, písali sme si vždy o niečom a raz sme nešli sa opalovať kvôli zhoršenému počasiu a asi na tom štvrtom stretnutí som sa jej pýtal, či ešte pôjdeme alebo aj na výlet a jej sa to všetko páčilo a povedala, že áno, kľudne pôjdeme aj na výlet či ďalšie opaľovanie. Jedna vec bola zvláštna, že mi aj hovorila, že je tichšia a hanblivejšia a divné mi prišlo, že sa slnila pri mne hore bez, ale zase mi raz napísala mail, či sa môže, tak som jej dovolil🙂. Avšak dodnes neviem, prečo sa odmlčala, na moje ďalšie maily už nikdy nereagovala. Nebolo jej správanie zvláštne? Ja by som si myslel, že ak jej nie som sympatický, tak sa so mnou nikdy nestretne, ale ak sa s niekým stretnem viackrát a ešte aj dám nejaký sľub, že budú ďalšie stretnutia, tak tomu fakt nechápem. Na druhej strane som to zobral športovo, ale predsa mi to prišlo zvláštne, že už som sa nikdy nedočkal jej žiadneho vysvetlenia🙂 Mňa by zaujímalo, aký máte na to názor? Ale viem, je možno ťažké, takéto niečo hodnotiť na diaľku.
@savmebej no praveze nie. ale u muza zaluba "slnenie sa" evokuje lenivost a marnomyselnost. je to take smiesne lezat a tvarit sa, ze je to nejaka aktivita - to opalovanie sa. tak mozno ta tak aj zhodnotila. ...ale vacsina muzov by to asi nepovedala ani ako ja, skor by povedali, ze je to gay-ovske
Mať vaše problémy 🙈😸
@savmebej ako pre koho, ale tým, že ich tak veľa hľadá, tak asi no nevedia nájsť..
@zlatakniha pozrela som si tvoj blog. Možno si aj na tých stretnutiach bol príliš metaforický, možno si ju mal normálne pretiahnuť. Alebo si sa jej len naživo proste nepáčil 🙂
@sanym Ak som sa jej nepáčil, tak by som očákaval, že sa nebude ďalej stretávať už po prvom stretnutí alebo ja neviem, ak sa ženám nepáči nejaký muž, ony sa s ním stretávajú viackrát?🙂
@zlatakniha možno len čakala, že sa nejak prejavíš a rozhýbeš. Alebo jej len bolo blbé povedať ti, že sa jej nepáčiš. A je hlavne divné, že jeden dospelý chlap už od leta rieši takúto blbosť.
@zlatakniha xixixi...vy ste isli na prve stretko,stretka...opalovat sa???? Asi som stará,ale ak by som brala vazne zoznamovanie sa,co som vzdy brala....tak by som volila napr.ten vylet ako prvy...ci kavu,ci cokolvek
Obaja ste boli divni....
@terezka1947 Tak ja som si zadal inzerát na výlety alebo opaľovanie pri vode🙂 a skončili sme pri opaľovaní, veď bolo leto 🙂
To je ale divné 🙂 Pozri, možno naozaj čakala, že ju pretiahneš a ty si sa slnil vo všetkej počestnosti, akoby sa nechumelilo. A došla jej trpezlivosť. A možno aj naopak, možno sa chcela vo všetkej počestnosti slniť v prítomnosti šviháckeho elegána a konverzovať na vysokej úrovni, a ty si na ňu vrhal chlípne pohľady, až to bolo negustiózne. Vieme my? Už sa len ty sám musíš dovtípiť, o čo išlo tebe a čo išlo jej a či sa to dajako preťalo, a či nie.
@bolavyzub A veď ja viem, veď je takto ťažko na diaľku dedukovať, kde bol problém, ale predsa možno aj tieto všetky názory, ktoré tu sú, akú takú možnú pravdu môžu ukrývať 🙂 Veď to je hlavný problém, ak sa ukončí komunikácia....nepadne vysvetlenie, myslím aj vo všeobecnosti medzi ľudmi pri akejkoľvek veci..
Pozri chlape, možno je tiež na modromkoňovi, i prečíta toto tvoje zúfalé pátranie po príčine jej odmlky. I napíše. A ktohovie, aké budú ďalšie cesty vášho pomaly sa kreujúceho, ba žiaľ toho času oddeleného osudu. Možno to skončí happyendom a budete sa spolu slniť celé leto 🙂
@bolavyzub To mi nenapadlo 🙂, ale asi nie je 🙂 nechodí na sociálne siete, hovorila 🙂 cesty už nebudú žiadne, skončili 🙂 ak by boli, tak dám vedieť 🙂
@sanym Nemôžeš vedieť, od kedy to riešim, možno to riešim len dve hodiny🙂 a vlastne je to jedno, či riešim, neriešim, nech si človek robí takmer čo chce, netreba ho obmedzovať si myslím.
@zlatakniha a ja si zas myslím, že na tejto stránke by niektorých čudákov kľudne obmedziť mohli 😀
@sanym Ja si zase myslím, že čudák nie je nikto, všetci sme si rovní, narodili sme, žijeme, zomrieme. Nikto nie je viac alebo menej ako ten druhý, ale žiaľ ľudia sú............ a už viac k tomu nenapíšem, lebo...............🙂
@zlatakniha fakt ti to nedochádza? 😱 pretiahnuť si ju mal. Už ozaj jasnejšie ti to naznačiť nemohla. Teda mohla, ale asi predsa len bola hanblivá a bála sa odmietnutia.
@sissy27 Nie fakt mi to nenapadlo, to sú len špekulácie 🙂
@miriam11 No teda, pribúdajú tu príspevky s tým, že čakala s......Mňa to teda fakt nenapadlo,...
@zlatakniha no tak to pánboh pomáhaj keď ti takéto veci nedochádzajú 🙄
Tak žena sa ohlási na inzerát, že sa chce s tebou slniť. Slní sa raz, druhý raz, i podpiru dá dolu. Kde nič, tu nič, nuž odlmčí sa. Keď náhodou teraz číta, ako sa tu verejne čuduješ, šľahne ju o zem. 🙂
"čakala s...... ?" ty máš koľko rokov prosím ťa? :D vyzerá to tak, že si hanblivejší ako tá dáma.... k tebe by sa trochu iný typ dievčaťa hodil, ako to, čo sa hneď z úvodu pred tebou odhalí
@gladys_07 😂😂😂😂
@lintu nie som až taký hanblivý, aj ja som bol hore bez 🙂 aj som sa jej nechal odfotiť🙂 a vek neprezradím🙂
@bolavyzub Hm, tak asi som málo chápavý a jej ženskú výzvu som zle pochopil 🙂
@zlatakniha vy ste sa dvaja nehanblivi nasli....no a ked toto nie je vymyslene,tak potom ozaj uz sa len bat buducnosti....

@zlatakniha ale je, je vela ludi,co hlada kamosa,kamosku,frajera,frajerku...