icon

Štúdium psychológie. Kde sa dá diaľkovo?

junovka
30. máj 2011

Najde sa tu niekto, kto mi poradi, kde sa da studovat dialkovo psychologia v bakalarskej forme???Vdaka

Strana
z3
liz_lemon
10. okt 2012

@jankakinzel nie je to univerzita, ale len vysoka skola, je sukromna, a udajne je to tam len o peniazoch, teda uspesne ju ukonci kazdy, lebo skolne je vysoke, detto sa plati aj za opravne terminy skusok
naroky na vedomosti tam nie su take vysoke ako na verejnych VS, takze vystudovat tuto skolu nebude nic extra narocne
http://www.paneurouni.com/sk/

jankakinzel
10. okt 2012

Mila Liz_lemon dakujem Ti velmi pekne 🙂

lilinka35
13. mar 2013

@sunny2012 Ahoj chcem sa opýtať či už si dávala tu prihlášku na tu psychologiu externou formou alebo už študuješ?

junovka
autor
17. jún 2013

Bol tento rok niekto na prijmackach externe BC.psychologia v Trnave???

nelly3
29. jún 2013

@junovka
moj manzelik 😉

psychologia2004
30. jún 2013

v bratislave na paneuropskej a v trnave na trnavskej univerzite.

psychologia2004
30. jún 2013

pozdravujem,
vie mi niekto povedat ako prebiehaju prijmacky na psychologiu na paneuropskej vysokej skole? su narocne? je tazke sa tam dostat? ako je to s anglickym jazykom?
dakujem

lillyan80
19. sep 2013

@liz_lemon pokial viem tak na UK je psychológia iba formou denného štúdia!

lillyan80
19. sep 2013

ja by som tiež chcela na univerzitu psych. tiež externe ale najlepšia sa mi vidí asi Sv. Alžbeta v BA! Vedel by mi niekto poradiť koľko by ma to stálo? Pozerala som sa na tú paneu. a no 1. rok Bc. - 2300 eur sa mi vidí trochu veľa!! A do TT sa mi nechce chodiť. Ale ak niekto má skúsenosť s TT tak prosím napíšte. 🙂

liz_lemon
19. sep 2013

@lillyan80 pisala som to pred vyse 2 rokmi, vtedy to mozne bolo

grettka
19. sep 2013

@lillyan80 na sv. Alzbete mas psychologiu len denne bc. studium, dokonca magistersky stupen nemaju akreditovany, takze budes musiet dostudovat inde, a co sa tyka kvality, na tvojom mieste, by som radsej dochadzala do tej TT.
poplatky su tu: http://studentskefinancie.sk/univerzita/vysoka-...
psychologia za 980,-eur rocne, v TT 870 eur rocne.

lillyan80
20. sep 2013

@grettka diki za radu 🙂 do tej TT sa to fakt oplatí i keď tých 90 eur akurát prejazdím :D To som nevedela, že sa nedá na sv. alzbete externe :O ja som totiž tak počula, že sa dá. Každopádne Diki

sonja28
3. okt 2013

ahojte, tu psychologiu som zistovala, co sa tyka externeho studia, lebo to zaujimalo aj mna. Na fakulte ekonomickych a socialnych vied sa da studovat len denne. Externe sa da studovat na Paneeuropskej vysokej skole. Studium je sice drahe, ale da sa externe.

lionx
23. nov 2014

Ahojte,,poradi mi niektora,,kde by som mohla studovat logopediu na zapadnom slov.externe??dakujem pekne 😉

grettka
23. nov 2014

@lionx, zial logopedia sa u nas neda studovat externe

lionx
24. nov 2014

@grettka ďakujem no škoda ☹

misa107
25. mar 2016

zhanam surn eprosiiiim niejaku psychologicku je tu niejaka poprosim ip..vopred dakujem 😉

virgi_david
8. okt 2023

Ahojte, preslo 10 rokov... dal sa teda niekto na studium psychologie a uspesne to niekto aj dokoncil?

Strana
z3