Štúdium psychológie. Kde sa dá diaľkovo?
Najde sa tu niekto, kto mi poradi, kde sa da studovat dialkovo psychologia v bakalarskej forme???Vdaka
Mila Liz_lemon dakujem Ti velmi pekne 🙂
Bol tento rok niekto na prijmackach externe BC.psychologia v Trnave???
v bratislave na paneuropskej a v trnave na trnavskej univerzite.
pozdravujem,
vie mi niekto povedat ako prebiehaju prijmacky na psychologiu na paneuropskej vysokej skole? su narocne? je tazke sa tam dostat? ako je to s anglickym jazykom?
dakujem
ja by som tiež chcela na univerzitu psych. tiež externe ale najlepšia sa mi vidí asi Sv. Alžbeta v BA! Vedel by mi niekto poradiť koľko by ma to stálo? Pozerala som sa na tú paneu. a no 1. rok Bc. - 2300 eur sa mi vidí trochu veľa!! A do TT sa mi nechce chodiť. Ale ak niekto má skúsenosť s TT tak prosím napíšte. 🙂
@lillyan80 na sv. Alzbete mas psychologiu len denne bc. studium, dokonca magistersky stupen nemaju akreditovany, takze budes musiet dostudovat inde, a co sa tyka kvality, na tvojom mieste, by som radsej dochadzala do tej TT.
poplatky su tu: http://studentskefinancie.sk/univerzita/vysoka-...
psychologia za 980,-eur rocne, v TT 870 eur rocne.
ahojte, tu psychologiu som zistovala, co sa tyka externeho studia, lebo to zaujimalo aj mna. Na fakulte ekonomickych a socialnych vied sa da studovat len denne. Externe sa da studovat na Paneeuropskej vysokej skole. Studium je sice drahe, ale da sa externe.
Ahojte,,poradi mi niektora,,kde by som mohla studovat logopediu na zapadnom slov.externe??dakujem pekne 😉
zhanam surn eprosiiiim niejaku psychologicku je tu niejaka poprosim ip..vopred dakujem 😉
Ahojte, preslo 10 rokov... dal sa teda niekto na studium psychologie a uspesne to niekto aj dokoncil?

@jankakinzel nie je to univerzita, ale len vysoka skola, je sukromna, a udajne je to tam len o peniazoch, teda uspesne ju ukonci kazdy, lebo skolne je vysoke, detto sa plati aj za opravne terminy skusok
naroky na vedomosti tam nie su take vysoke ako na verejnych VS, takze vystudovat tuto skolu nebude nic extra narocne
http://www.paneurouni.com/sk/