Študuje tu niekto na medicíne?
Najde sa tu niaka maminka, ktora studuje alebo sa chysta studovat medicinu?

•
19. okt 2008ja studujem ale nie som maminka, ale v kruzku mame jednu tehotnu, a vo vedlajsichkruzkochsu aj maminky....zvladaju to aj ked toho maju dost...ani neprerusili studium
0
zalezi aj ci chodis na prednasky 😃 na niekotre treba na niekotre nie...ty si z trnavy?
no mame aj dochadzajucich z trnavy ale mamicky su v Ba co ja poznam...ale nabuduci rok uz mala nemusi byt kojena, tak by sa to dalo zvladat ak ti ma kto pomahat s detmi kym budes v skole...aku mas strednu?
ani mama ci svokra? ci nejaki surodenci? raz jeden raz druhi...keby zu chodili do skolky je lahsie
moja spoluziacka tehotna z kruzku tu v Ba nema mamu a myslim ani svokrovcov, ajej muz tiez pracuje, tak neviem jak to bude s babom robit a to neplanuje prerusit studium, neviem aky ma plan....mozem sa jej popytat...popripaade ak chces mozem ti dat na nu kontakt 🙂
nie smer si vyberas az upne po skole, studuje sa teraz len zubarina zvlast....skola ja kedy ako, niekedy skoncis o 11 rano, nikedy az okolo 8 vecer...ty by si si mohla urobit individualny plan ze by si chodila s roznymi kruzkami aby si nemusela ostavat do vecera, iste by sa to dalo...ze by si si to poskladala tak, napriklad v 2 rocniku sme mali povinne cvika naskladane do 2 dni, bolo to soce od rana do vecera, ale 5 dni v podstate sme nemuseli ist do skoly, lebo prednasky su neni povinne...ako dalo by sa to podla mna
niemedicina je 6 rokov, a potom si vyberies smer naor pediatriu a ides rovno pracovat na oddelenie kam chcesa tam si robis z toho smeru potom 5 rokov atestaciu, ale to uz pracujes a zarabas....
no dialkovo sa to samozrejme neda 😃 takeho dr by si nechcela hehe to treba vidiet
no dialkovo sa to samozrejme neda 😃 takeho dr by si nechcela hehe to treba vidiet
Začni písať odpoveď...

Odošli