icon

Stužková - čo si má obliecť mamička?

eva8
19. sep 2018

Dobrý deň 🙂 Aké sú vhodné šaty na stužkovú pre štíhlu, duchom mladú mamičku bližšie k päťdesiatke než štyridsiadke? Alebo - ako sa v súčasnosti obliekajú postaršie mamičky na stužkovú? Za každú radu, nápad, budem vďačná. Predom ďakujem

Strana
z3
zenaajmama
19. sep 2018

@eva8 z týchto troch, by som určite volila čierne.Ak ti sedia, tak nič nimi nepokazíš.Nieco ešte na ramená, jednoduché doplnky, a budeš tiptop 🙂

lubik87
19. sep 2018

@eva8 podľa mňa veľmi nič ...ale zasa môžu byť krásne na tebe tie šaty .

lubik87
19. sep 2018

@eva8 ja by som niečo takéto volila 🙂

0silvia0
19. sep 2018

@lubik87 krasne ale na taketo saty musi byt super postava

lubik87
19. sep 2018

@0silvia0 to áno ale píše že je štíhla 🙂 ináč všetky tieto.saty som nasla na nete za 10€ :P

zun
19. sep 2018

Hlavne aby si sa dobre citila a užila si to. Lepšie je si veriť v tomto či máš na sebe.

eva8
autor
20. sep 2018

@zun to je uplna pravda, dakujem

eva8
autor
20. sep 2018

@lubik87
@0silvia0
Vsetky su krasne, asi sa popozeram nakniec po nejakych novych, ked mi padnu do oka, vyskusam.
Este raz dakujen za navrhy

simsalabim
20. sep 2018

@eva8 pozerala som teraz saty, ktore ma Orsay (saty hocijakeho druhu tam nakupujem velmi rada) a maju tam niekolko, z ktorych by som si ja vedela vybrat. Mozno aj teba nieco oslovi 😉
http://www.orsay.com/sk-sk/produkty/saty/vecern...

ikissedagirl
20. sep 2018

@eva8 ano, vyskytli sa aj rifle. Ale skor v takom beznom outfite neslavnostnom. nic moc. ale cierne s koselou atd podla mna nikto riesit nebude na mladom chalanovi ;)

monula20
20. sep 2018

Baby takéto dačo 😁

dennkka
20. sep 2018

Aj nás čaká tento rok stužková, myslíte, že môže byť takéto dačo?
https://www.bonprixshop.eu/style/saty-117753578...

eva8
autor
20. sep 2018

@dennkka sú krásne. Mám niečo podobné, tiež z BonPrix, ale už sú rozťahané - taká akoby teplákovina. Tieto vyzerajú, že súz lepšieho materiálu

eva8
autor
20. sep 2018

@monula20 Mne taký štýl nesedí, ale sú pekné

andrii
20. sep 2018

ja idem tiež dcére na stužkovú v novembri a rozhodujem sa medzi týmito dvoma...zatiaľ sa viac prikláňam k tým kvetovaným 😉

monula20
20. sep 2018

@andrii urcite kvetinové su TOP!😊

andrii
20. sep 2018

@monula20 vďaka za názor... takmer každý,komu som ukázala fotky,tak odsúhlasil tie kvetované 🙂 ...aj sa v nich cítim pohodlne 😉

eva8
autor
20. sep 2018
eva8
autor
20. sep 2018
eva8
autor
20. sep 2018

@andrii v tých kvetovaných si mladica, veľmi dobre v nich vyzeráš. Ja som skôr taká "konzerva" a brala by som biele

andrii
20. sep 2018

@eva8 ja tiež kvetované a vzorované veci veľmi nenosím,ale tieto mi padli do očí, keď som prechádzala okolo obchodu...tie druhé nie sú biele,ale svetlučko zelené... a čo sa týka teba, neviem,ako vyzeráš,akú máš postavu,ale tak všeobecne by som si asi nedala tmavé farby,skôr niečo svetlejšie,nech nás to trochu oživí...tmavé farby zostarujú 😉 , takže z tých dvoch posledných by som skôr asi tie červené 😉 ...v tmavom sa ešte nachodíme dosť,keď budeme staré babky 😉

eva8
autor
20. sep 2018

@andrii ešte lepšie, keď sú do zelena. Práveže ja mám rada kvety, vzory na šatách 🙂
Ďakujem za radu, máš pravdu, ešte máme nárok na farby 🙂 Dcéra povedala, že nie a keď tak modré. Ja tiež skôr tie do červena

nicoli02
20. sep 2018

@eva8 aj tie červené vyzerajú fajn, viac sa mi tie šaty páčia v červenej ako v tej tmavomodrej, v tej vyzerajú tak zvláštne, ak keby neboli ani formálne, ale v červenej vyzerajú pekne a tá cena ma teda milo prekvapila...

eva8
autor
20. sep 2018

mne sa páčili aj tieto, ale na stužkovú asi nie
https://www.zoot.sk/polozka/444587/cierno-sive-...

eva8
autor
20. sep 2018

@nicoli02 prinajhoršom, keby mi nesedeli, tak môžem na bežný deň so sakom.... Pri tej cene by som to riskla. Nerada kupujem bez skúšania

simsalabim
20. sep 2018

@eva8 mne osobne sa taky typ siat nepaci, su take vrecoidne ... ale to je preto, ze ja taky typ siat nemozem, ja potrebujem mat jasny pas. Mozno na tvoj typ postavy pristanu.

nicoli02
20. sep 2018

@simsalabim záleží veľmi od postavy, mne sa páčia aj letné na takýto štýl, ale ja si tiež nemôžem dovoliť také nosiť skrz postavu... ☹
@eva8 presne presne, tá cena je veľmi fajn, idem to tam asi aj ja prelúskať, keď majú také ceny, či by som si niečo nenašla, nejaký kabát by som chcela, len ani neviem akú veľkosť by som mala kupovať asi by som mala vyčkať do pôrodu a potom kupovať... 😀

dennkka
20. sep 2018

@eva8 veď aj ja sa bojím toho materiálu :(

erickatt
20. sep 2018

@eva8 mne doniesla šaty sesternica. Úplne úžasné. Len asi o 2 cm ich nezapnem. Vcul dumam ci do decembra schudnúť ci si kúpiť iné 😂😂

Strana
z3