icon

Sú biele tenisky in?

8. sep 2022

Všimla som si, že veľa ľudí nosí biele tenisky. Vždy som siahala po tmavsich farbách z dôvodu čistenia a špiny.
Sú biele tenisky také in ?

xsimonkax
8. sep 2022

Hlavne je to Basic kúsok, dajú so všetkým kombinovať

helcanw
8. sep 2022

Vždy som nosila len biele tenisky (iné farby ak nerátam cierne a červene converse som vibec nemala) bezohľadu na to či sú in alebo nie, hodili sa mi ku všetkému a páčia sa mi. Samozrejme s údržbou je to ťažsie, ale nemám problém ich raz do týždňa čistiť.

xsimonkax
8. sep 2022

Ja všetky tenisky dávam do práčky, na 20 stupňov a úplná pohoda 😁

viestta
8. sep 2022

Co sa pamätám nosíli sa biele tenisky, a to si matne pamätám aj Husaka, takže netuším ci vôbec niekedy neboli IN

stanulienkat
8. sep 2022

Ja som si teda nevsimla zvyseny vyskyt bielych tenisiek. Skor hyria farbami.

marsmykkok
8. sep 2022

podľa mňa napríklad k modrým džínam sa žiadna iná farba tenisiek nehodí viac ako biela.

mec321
8. sep 2022

v roku 2017 cca sa to rozbehlo s bielymi teniskami, vtedy som bola na strednej a jeeezis, ficali nike air force, ktore som mala aj ja 😃 myslim, ze vtedy to mal ten vrchol kedy to bolo “in”. myslim, ze aj teraz to je stale “in” ale uz sa tomu nevenuje tolko pozornosti, avsak odvtedy aj ja nosim prevazne len biele, mimo toho, ze som si to odvtedy naozaj zalubila.
len o no je to o cloveku, ja napriklad tie “trendy” sledujem , no niekto to nosi pre trend niekto lebo sa mu to paci, ale myslim ze väcsina to nosi preto lebo je to stale “in”..
dovtedy som ja osobne tolko ludi s bielymi teniskami nevidievala 🙂

amelie2017
8. sep 2022

Mam 33 a len 2 krat v zivote som si kupila inej farby ako biele. Jedny do fitka, lebo mali brutalnu zlavu a druhe, lebo sa mi velmi pacili. Mala som ich asi 5 krat. Povinne cierne do prace neratam.

rude_baby
8. sep 2022

Mam 34 ale fakt si nepamätám, že by som niekedy mala biele tenisky 🙈 mne sa to nepáči, taka nuda...

svokrinjazykmonika
Autor odpoveď zmazal
jeltica
9. sep 2022

ci su in, ci nie, ja ich rada nosim, lebo sa daju s hocicim skombinovat. ano, zaspinia sa, to je jasne, ale tak ked viem, ze idem niekam, kde je mokro alebo blato, tak si obujem nieco ine.

simiis
9. sep 2022

Biele tenisky by mali byť v každom dámskom šatníku, ktorú aspoň trošku zaujíma móda. Zakladná farba, basic kúsok. Ľahko kombinovateľné so všetkým. Je jedno či sú biele, čierne alebo pestrofarebné o tenisky čistiť ich treba tak či tak. A žeby ich začali ľudia viacej nosiť som nepostrehla, každý nosí to čo im vyhovuje. 🙂

gertrudaosem
9. sep 2022

Nie nie sú

leuska0910
9. sep 2022

Zboznujem biele tenisky, bohuzial u mna biela dlho bielou nezostane🤷‍♀️☹️

filipka250
9. sep 2022

Ja mam vzdy biele tenisky. Mam aj ine farby, ale biele vzdy musia byt.

martabubu
13. sep 2022

Kúpila som si krásne Tommy Hilfiger botasky biele. Vyprala som a aj tak sú zažltnute. Takže všetky farby ale bielu už ee

bluka2
13. sep 2022

Mne sa viac páčia čierne. To sa mi zdá basic kúsok tiež a veľké chodidlá vyzerajú opticky menšie. Asi inak to vnímajú tie s veľkosťou po 38...

stary_ujco
13. sep 2022

Biele tenisky su fajn... Prvých 20 minút nosenia.