icon

Sú bombové hrozby na školách častým problémom?

7. máj 2024

Dobry, zaujima ma ci to ma niekto aj iny ako my....U nas je uz 2x nahlasena bomba za ani nie 2tyzdne...Trosku chore uz....Sme Ba a jedna sa o SŠ... Napriklad dnes a minuly tyzden bolo zas...ZŠ eviduje niekto nieco take?Ci iba SŠ?...

Strana
z3
yoxinka
7. máj 2024

@nikaeli
Prosím ťa, upokoj sa, dobre. Ja rozumiem, že deti boli vystrašené, rozumiem, že rodičia boli vystrašení, ok? Mne išlo vyslovene o ten absurdný mail, na tom som sa smiala, nie na deťoch, nie na rodičoch. Mne už deti evakuovali 2x, dobre? Ale prepáč, keď každý tretí deň nahlásia bombu na stovke škôl, tak čo ako sa bude teraz diať? Vkuse budú všetkých evakuovať? Čo keď to zajtra budú všetky nemocnice??? Vieš si predstaviť evakuáciu JISiek??? Tí ľudia na prístrojoch pri tom môžu zomrieť. Proste, tie bomby sú blud!!! Ja chápem, že sa rodičia boja, chápem, že to policajti musia preverovať, ale je to celé blud!

lauricka
8. máj 2024

@yoxinka ale ten strach sa deje na zaklade skusensti s nimi asi, nie? a pre nich nase zivoty nemaju ziadnu cenu

jana_eyre_2
8. máj 2024

@yoxinka ja si skôr myslím že toto všetko smeruje k tomu, že čakajú aby si ľudia zvykli na to že to je len blud a potom si to prestanú všímať a to ešte len bude zle.. ten Janko tiež dlho sú vymýšľal, že vlk žerie ovce až mu prestali veriť keď ten vlk naozaj ovce žral... Jednoducho toto by skôr málo ľudí zobudiť k tomu, že hybridna vojna sa nas týka..

yoxinka
8. máj 2024

@jana_eyre_2
Videla si film Smrtonosná pasca 3? Policajti dostanú echo, že v niektorej škole v New Yorku je bomba. Všetci v panike prehľadávajú školy a zatiaľ típci vykrádajú štátne rezervy zlata na Wall Street. Je to film, jasné, ale dokonalá metafora na to, čo sa deje v tomto štáte. Každý deň nová blbosť, ktorá zahlcuje mediálny priestor a zamestnáva všetkých okolo, zatiaľ čo sa tu dejú mega prúsery, ktoré si nikto nevšíma. A hybridná vojna sa nás týka už asi tak 10 rokov. Všetky tie plátky, ktoré tu šíria bludy typu Zem a vek a kadejaké pochybné weby sú na výplatných páskach ruskej ambasády. Toto je totálny prúser a bude ešte väčší, lebo súčasná vláda je taká, že škoda reči … odstavili všetko, čo by mohlo proti tomu nejako bojovať. Ja som fakt nikdy nechcela odísť zo Slovenska, ale teraz je to tak zlé, že asi 1x v živote nad tým úplne reálne uvažujem a to mám všetko, dom, prácu, pohodku a tri deti. Ale situácia tu je veľmi zlá a bude horšie!

yoxinka
8. máj 2024

@lauricka
Na základe skúsenosti s kým? S moslimami??? Koľko moslimov si reálne stretla? Skutočných ľudí, nie že si čítala?

jana_eyre_2
8. máj 2024

@yoxinka áno bude horšie.. a práve toto, tieto "bomby na školách" by všetkým ktorí tomu doteraz neveria mali otvoriť oči.. nesmieme to bagatelizovať..

yoxinka
8. máj 2024

@jana_eyre_2
Ľudia, ktorí by potrebovali otvoriť oči absolútne nevnímajú kontext a nie sú schopní pochopiť, o čo ide, žiaľ.

Strana
z3