Sú city prejavené v opitosti pravdivé?
Myslite, ze city prejavene v opitosti su pravdive, zvelicene alebo vymyslene?
Väčšinou sa ľudia na druhý deň chytajú za hlavu,čo povedali😀 sa dotyčného na to opýtaj, keď nebude mať hladinku
Bude to pravda, v opitosti sa city prejavia
Pravdive. Clovek ma vtedy guraz.
Môžu aj nemusia. Ja som raz opitá jednému chalanovi vyznávala lásku, povedala som mu asi 20x, že ho milujem 🫣 Trapas
Hovori sa, ze opiti, deti a leginy vzdy povedia pravdu. Ale tak zase uplne vazne by som opilecke reci nebrala, vtedy toho clovek narozprava, naslubuje a navyvadza 😂 a netreba zabudat na to, ze alkohol znacne skresluje zmysly, takze napriklad po 5 vodkach vyzeras pre dotycneho krajsia ako po 2dc pomarancovej stavy 😃
A často o tom dotycný/á potom nevie. Jednoducho má okno. Sú ľudia,ktorí nevedia, kde je ich hranica a potom si vôbec nepamätajú, čo porozprávali, keď boli opití. Až potom nastanú zvláštne situácie.
@lukbe nepamatanie je jedna vec, ale otazka smerovala k tomu, ci je pravda, co vtedy hovoria 😊
@sissy27 tak neviem ci ten alkohol pomaha v tomto zmysle, kedze ma nestretava iba po 5 vodkach 😂
Nie, nie je to pravda. Opity clovek toho natara a nalubuje. Urcite by som nebola žhava na chlapa, co mi ozraty vyznava lasku.
@stanulienkat ani ked sa poznate roky a zrazu z nicoho nic to povie?
@sissy27 Inak toto je podľa mňa riadna chobotina 🤭 deti do určitého veku majú tak zotreté hranice medzi skutočnosťou a fantáziou, že niekedy ani pri tých svojich skutočne neviem 🤣 a po tom, čo som robila nejaky čas v bare a trochu sponzala pravidelných štamgastov, zdá sa mi, že rovnako majú tie hranice v hmle opilci 😅
Je pravda, ze alkohol odburava zabrany. Na druhej strane, ked je clovek v rausi, tak trepne hocico. Ved mu to pripomen.😁
Pravdivé.. takto sme sa spoznali s manželom odboja na zábave v lepšej hladinke.. :D
Moj muz mi najsilnejsie vyznava lasku v opitosti.
Je to 50 na 50. Tazko povedat, uplne by som sa nato nefixovala
Môžu byť zvelicene. Zvyčajne je to tak ze človek v opitosti povie alebo spraví veci ktoré by chcel spraviť aj v realite aspoň z časti ale z nejakého dôvodu ich nespraví lebo to ma nejaké vedľajšie veci alebo následky.
jedna vec je, ak je uprimne zamilovany, ale hanblivy a povie to az ked sa opije ... na druhej strane mne telefonoval na mol ozraty kolega, ze ma miluje - a bolo to len ozratim, nikdy nic take ku mne necitil, len sa v tom momente citil sam, tak to bral rad radom v telefone .... nie, spravnu odpoved nenajdes na fore.
ak by to bola pravda a cloveka nejako uprimne konfrontujes, tak to nevezme spat, ak je to pravda.
Zalezi ci tam z jeho strany nieco citis AJ ked je triezvy, myslim tym, ze ci citis, ze ma o teba zaujem. Ak hej, neni o com. Ja mam skusenosti, ze optity povie pravdu, ktory by za triezva inac nepovedal.
Ako kto a za akych okolnosti, mohla by si to aj viac popisat.
@kluska skor necitim, preto ma to celkom zaskocilo
@kluska resp. minimalne naznaky
@ukulela hanblivy nie je, takze asi to pravda nebude
@stanulienkat prekvapilo ma, ze sam sa k tomu odvtedy nevyjadril nijako

To sa neda takto zovseobecnit.Ked ti vyzna city v opitosti clovek,ktory nie je bezne velmi na city a emocie,skor chladnejsi typ,tak sa da predpokladat ze je to pravda.I ked,je ti to prd platne ked ti to takyto clovek nepovie za triezva.Ked ti vyzna city v opitosti clovek,ktory ani bezne nema problem vyznavat city a emocie,tak to moze byt uz skor o teatralnosti a ta uptimnost je otazna.Takze zalezi.Ale na city v opitosti by som sa vobec nespoliehala.Zrejme je dovod,preco to nevytahuje za triezva.