icon

Sú city prejavené v opitosti pravdivé?

28. dec 2023

Myslite, ze city prejavene v opitosti su pravdive, zvelicene alebo vymyslene?

maminkadeticiek
28. dec 2023

To sa neda takto zovseobecnit.Ked ti vyzna city v opitosti clovek,ktory nie je bezne velmi na city a emocie,skor chladnejsi typ,tak sa da predpokladat ze je to pravda.I ked,je ti to prd platne ked ti to takyto clovek nepovie za triezva.Ked ti vyzna city v opitosti clovek,ktory ani bezne nema problem vyznavat city a emocie,tak to moze byt uz skor o teatralnosti a ta uptimnost je otazna.Takze zalezi.Ale na city v opitosti by som sa vobec nespoliehala.Zrejme je dovod,preco to nevytahuje za triezva.

domka222
28. dec 2023

Väčšinou sa ľudia na druhý deň chytajú za hlavu,čo povedali😀 sa dotyčného na to opýtaj, keď nebude mať hladinku

kluska
28. dec 2023

Bude to pravda, v opitosti sa city prejavia

basulaak
28. dec 2023

Pravdive. Clovek ma vtedy guraz.

dominikamacakova
28. dec 2023

Môžu aj nemusia. Ja som raz opitá jednému chalanovi vyznávala lásku, povedala som mu asi 20x, že ho milujem 🫣 Trapas

sissy27
28. dec 2023

Hovori sa, ze opiti, deti a leginy vzdy povedia pravdu. Ale tak zase uplne vazne by som opilecke reci nebrala, vtedy toho clovek narozprava, naslubuje a navyvadza 😂 a netreba zabudat na to, ze alkohol znacne skresluje zmysly, takze napriklad po 5 vodkach vyzeras pre dotycneho krajsia ako po 2dc pomarancovej stavy 😃

lukbe
29. dec 2023

A často o tom dotycný/á potom nevie. Jednoducho má okno. Sú ľudia,ktorí nevedia, kde je ich hranica a potom si vôbec nepamätajú, čo porozprávali, keď boli opití. Až potom nastanú zvláštne situácie.

trinityf
29. dec 2023

@sissy27 že legíny 🤣 Dobré 👍

autor
29. dec 2023

@lukbe nepamatanie je jedna vec, ale otazka smerovala k tomu, ci je pravda, co vtedy hovoria 😊

autor
29. dec 2023

@sissy27 tak neviem ci ten alkohol pomaha v tomto zmysle, kedze ma nestretava iba po 5 vodkach 😂

stanulienkat
29. dec 2023

Nie, nie je to pravda. Opity clovek toho natara a nalubuje. Urcite by som nebola žhava na chlapa, co mi ozraty vyznava lasku.

autor
29. dec 2023

@stanulienkat ani ked sa poznate roky a zrazu z nicoho nic to povie?

thoughtfulweirdo
29. dec 2023

@sissy27 Inak toto je podľa mňa riadna chobotina 🤭 deti do určitého veku majú tak zotreté hranice medzi skutočnosťou a fantáziou, že niekedy ani pri tých svojich skutočne neviem 🤣 a po tom, čo som robila nejaky čas v bare a trochu sponzala pravidelných štamgastov, zdá sa mi, že rovnako majú tie hranice v hmle opilci 😅

stanulienkat
29. dec 2023

Je pravda, ze alkohol odburava zabrany. Na druhej strane, ked je clovek v rausi, tak trepne hocico. Ved mu to pripomen.😁

timea301196
29. dec 2023

Pravdivé.. takto sme sa spoznali s manželom odboja na zábave v lepšej hladinke.. :D

majlo1234
29. dec 2023

Moj muz mi najsilnejsie vyznava lasku v opitosti.

sandrasstini
29. dec 2023

Je to 50 na 50. Tazko povedat, uplne by som sa nato nefixovala

2006_1211
29. dec 2023

Môžu byť zvelicene. Zvyčajne je to tak ze človek v opitosti povie alebo spraví veci ktoré by chcel spraviť aj v realite aspoň z časti ale z nejakého dôvodu ich nespraví lebo to ma nejaké vedľajšie veci alebo následky.

ukulela
29. dec 2023

jedna vec je, ak je uprimne zamilovany, ale hanblivy a povie to az ked sa opije ... na druhej strane mne telefonoval na mol ozraty kolega, ze ma miluje - a bolo to len ozratim, nikdy nic take ku mne necitil, len sa v tom momente citil sam, tak to bral rad radom v telefone .... nie, spravnu odpoved nenajdes na fore.
ak by to bola pravda a cloveka nejako uprimne konfrontujes, tak to nevezme spat, ak je to pravda.

kluska
29. dec 2023

Zalezi ci tam z jeho strany nieco citis AJ ked je triezvy, myslim tym, ze ci citis, ze ma o teba zaujem. Ak hej, neni o com. Ja mam skusenosti, ze optity povie pravdu, ktory by za triezva inac nepovedal.

domkakvet
29. dec 2023

Ako kto a za akych okolnosti, mohla by si to aj viac popisat.

autor
29. dec 2023

@kluska skor necitim, preto ma to celkom zaskocilo

autor
29. dec 2023

@kluska resp. minimalne naznaky

autor
29. dec 2023

@ukulela hanblivy nie je, takze asi to pravda nebude

autor
29. dec 2023

@stanulienkat prekvapilo ma, ze sam sa k tomu odvtedy nevyjadril nijako