icon

Sú ešte v móde veľké kruhové náušnice?

8eva8
4. aug 2022

Myslíte si, že je to stále v móde alebo už mimo?

koniarova
4. aug 2022

Tie sú v móde stále.

adya
4. aug 2022

@8eva8 nie

lija22
4. aug 2022

no bohaca, ked idem "zit" len tieto si dam a su to mega velke kruhy, uplne perfektne ;)

nika11103
4. aug 2022

Podľa mna najviac sexi sú take menšie kruhové náušnice . Take obrovské jak nosí mamba dasha to mi príde už gýčové a nevkusne bleeeee

caroline_
4. aug 2022

@8eva8 stale su podla mna keby nemam alergiu na ten material nosim ich stale

minnie30
4. aug 2022

@8eva8 ja nosim stale, ale take stredne kruhy, aj d ere som kupila kruhy, take primerane k nej, mbe sa to paci. Obcas ich vymenim za visiace, ale lepsie sa citim s kruhmi

miiichaelaaa
4. aug 2022

Nemyslím si, že vyšli z módy ale podľa mňa nepristanú každému 🙂 napríklad mne nie 😄😄 ale keď vidím niektoré ženy napríklad s vyčesaným copom a majú tieto náusnice, vyzerá to dobre.

emily_666
4. aug 2022

Za mna uz zasa su v,mode 🤣 (podla poctu nositeliek).

boldo87
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
4. aug 2022

Či sú v móde netuším,ale ⭕⭕ nosím odjakživa😆

daniela2202
4. aug 2022

@8eva8 sú , ale nie každému pristanú

lalenka33
4. aug 2022

Mne prídu také kolotočárske alebo olašácke, ale každý nosí čo sa jemu páči.

sardinka32
4. aug 2022

to je klasika...niekomu sa pacia, niekomu nie...kludne nos, ked chces. Ja nosím.

petkasaurus
5. aug 2022

@8eva8 ja ked to vidim, tak si pomyslím, ze cista sedlacina, sorry.

lija22
5. aug 2022

@caroline_ ahoj ad alergia. ja som isty cas nemohla nosit zlato ani striebro, ani bizu, len chirurgicku ocel. A z tejto ocele su super velke kruhy, a su pevne, nic im nechyba. Uz mozem zrazu aj striebro, aj zlato ( po porode mi to preslo) ale strieborne kruhy velke su uz kadejake ako vajce, striebro je makke, o nicom. tak skus hladat z chirurgickej ocele

syslik81
5. aug 2022

Mne to pride strasne lacne a ako od kolotocarov..maloktora ich vie nosit..kazdopadne ak sa ti pacia.. moda nemoda clovek zije len raz a ma si dat vo sa paci jemu a nie okoliu