Sú ešte v móde veľké kruhové náušnice?
Myslíte si, že je to stále v móde alebo už mimo?
no bohaca, ked idem "zit" len tieto si dam a su to mega velke kruhy, uplne perfektne ;)
Podľa mna najviac sexi sú take menšie kruhové náušnice . Take obrovské jak nosí mamba dasha to mi príde už gýčové a nevkusne bleeeee
Nemyslím si, že vyšli z módy ale podľa mňa nepristanú každému 🙂 napríklad mne nie 😄😄 ale keď vidím niektoré ženy napríklad s vyčesaným copom a majú tieto náusnice, vyzerá to dobre.
Za mna uz zasa su v,mode 🤣 (podla poctu nositeliek).
Či sú v móde netuším,ale ⭕⭕ nosím odjakživa😆
@8eva8 sú , ale nie každému pristanú
Mne prídu také kolotočárske alebo olašácke, ale každý nosí čo sa jemu páči.
to je klasika...niekomu sa pacia, niekomu nie...kludne nos, ked chces. Ja nosím.
@8eva8 ja ked to vidim, tak si pomyslím, ze cista sedlacina, sorry.
@caroline_ ahoj ad alergia. ja som isty cas nemohla nosit zlato ani striebro, ani bizu, len chirurgicku ocel. A z tejto ocele su super velke kruhy, a su pevne, nic im nechyba. Uz mozem zrazu aj striebro, aj zlato ( po porode mi to preslo) ale strieborne kruhy velke su uz kadejake ako vajce, striebro je makke, o nicom. tak skus hladat z chirurgickej ocele
Mne to pride strasne lacne a ako od kolotocarov..maloktora ich vie nosit..kazdopadne ak sa ti pacia.. moda nemoda clovek zije len raz a ma si dat vo sa paci jemu a nie okoliu

Tie sú v móde stále.