icon

Sú hodnotenia relevantné, keď sú asi všetky pozitívne?

taglietta
4. jan 2016

Ahojte, neviem, ci som zatial mala stastie na kupujucich a predavajucich na bazariku, ale zatial som sa nestretla s nijakym negativnym hodnotenim. Rozmyslam teda, ci naozaj su vsetci taki super, alebo ci v pripade negativnej skusenosti uzivatelia hodnotenia nenapisu. Maju potom hodnotenia vyznam?

alicka850
4. jan 2016

Ja som mala zatial dobru skusenost,ale ked sa rozhodujem,kupujem vacsinou od ludi co maju aspon 10 a viac.

bosoriak
4. jan 2016

@taglietta Verim, ze vacsina predavajucich je slusna a normalna. A od ludi, co nemaju viac hodnoteni alebo su zaregistrovani kratko proste nenakupujem. A mam aj psychologicky limit ceny, ktoru som ochotna poslat vopred na ucet, tych 15 eur max. Inak len osobny odber.

zuzik307
4. jan 2016

@taglietta asi mas zatial stastie na dobrych obchodnikov 🙂 myslim, ze ak je akykolvek dovod dat negativne hodnotenie, dotknuta strana ho da...

jamabe
4. jan 2016

Asi zle pozeráš.. 🙂 Ja veru nachádzam aj zlé hodnotenie, raz som mala záujem o jednu vec, super cena, ale pani mala 4 hodnotenie a z toho hádam 3 zlé - no okašľať to. Kúpila som od inej za viac. Ja som ešte zlé hodnotenia nepísala. Raz som mala problém, že vec nezodpovedala obrázku - vybavila som si to s pani (vrátenie peňazí).