Sú kolotoče na jarmoku aj podľa vás gýčové?
Ahojte, boli ste už na jarmokoch/trhoch s deťmi? My sme boli celý víkend, malý 3 ročný si kolotoče užíval, autíčka, koníky, retazove, labute…a keď som poslala svokre fotky tak zevraj tie kolotoče sú “hrozné, gýčové” 😅 tak rozmýšľam že aké by mali byt kolotoče?
Isla by som, ale s mierou. Urcite nie cely vikend. Ved to stoji kopu penazi a dieta tiez nemusi mat vsetko, na co si ukaze.
@anonym_autor nechapem co riesis, tak su podla nej gycove a co ako. Vam sa pacilo a bodka.
Už nechodím..ale v mládi som zbožňovala centrifugu 😆😄
Včera bola dcéra s vnučikom na Radvanskom..na kolotoče ešte maličký ale nevedel kde skôr pozerať..ako hej..dudrala som tiež jak staré pivo, že s polročným do takého humbuku ísť ešte nemuseli😇😅
Dovolim, ale tak jednu dve jazdy. Mlady pan je s tym ok. Ale svokra sa utrhla z retaze tento vikend. Stvalo ma kolko penazi vyletelo do vzduchu lebo nej som uplne fanusik tejto zabavy. Ale su to jej prachy tak si mozem len tak sama pre seba pofrflat.
Nechapem 🤣 tak je to jej názor...
@anonym_autor my sme isli nedavno na jednu taku mensiu turu a v dedine z ktorej sme isli boli zrovna hody a mali tam kolotoce a dcerky chceli ist, tak starsej sme kupili na dva kolotoce listok a mladsia 2,5 rocna chcela ist na maly retazak, ja som este vahala, ci ju tam dat alebo nie, predsa je este mala, ale ujkovia hovorili, ze aj mensie tam davaju, tak sme jej kupili jednu jazdu. Este kym sa kolotoc rozbehol bola v pohode, vyskerena a ako sa to zacalo tocit, tak spustila plac, ujko kolotocar kolotoc zastavil (isli iba moje baby na nom) a ze ak chcem mozem ist s nou, tak ma narval do tej malej sedacky, malu mi dal na kolena a tocili sme sa jedna radost. Ja zachvat smiechu z toho jak ma tam ulozil, no groteska velka, ale malej sa lubilo, bola spokojna, pytala ze este. A ja? Ja som bola rada, ze som prezila a nedovracala sa, este dnes mi je zle ked si predstavim ako sa ten kolotoc so mnou krutil. Mne je zle len sa pozeram na kolotoc, nie to este na nom byt, ale co clovek pre dieta nespravi, nie?
no tak ja som stará koza už pomaličky ale keby mi nebýva zle išla by som ešte stále.Neviem čo sa somnou stalo lebo ešte pár rokov dozadu mi nebývalo nič.Teraz by som sa 🤮 hádam aj na reťazáku.A tie výškové kolotoče to už vôbec nie nebodaj kde ideš dolu hlavou
@anonym_autor nerozumiem slovu gycovy v spojeni vozit sa na kolotoci... moze to byt drahe, ale gycove? Vie svokra, co to slovo znamena?
Moja nemá ešte ani 3r, ale chodíme na kolotoče jedna radosť. Ako dieťa som ich milovala a ona očividne zdedila túto vášeň po mne 😄
Nas na styri a boli sme po rokoch na jarmoku (kedysi som zvykla chodit aj muz to ma rad), takze ano chodime 🙂. My vacsinou do Pratru raz za pol roka behneme a teraz sme boli v mojom rodnom meste, tak taka nostalgia a jasne, ze kolotoce maju byt gycove, vzdy aj boli.
Ach jaj,my sme pominule roky vedeli na kolotococh oplieskat 200eur,len tak sa zaprasilo po nich,ale boli to kolotoce.Tento rok to bola fakt,ze slabota tak ked sme boli padlo asi okolo 60eur,malo kolotocov bolo,co bola skoda.Ale buduci rok sa chystam inde na hody ale tam som videla taky mega kolotoc,ze som si povedala,ze na ten musim ist.Dufam,ze bude.
@anonym_autor No moj na kolotococh tiez teraz stravil 3 dni, velmi si to uzival, ale teda je to uz riadne drahe.
nechodím. však by som tam nechala žalúdok
@anonym_autor jasné že sú gýčové, to asi vidíš aj sama, nie? Nerozumiem... Svokra len pomenovala realitu... inak a nie všetky vždy sú gýčové. Mám strašne rada zábavný park Osteria ai Pioppi. V Taliansku, pri Benátkach. Veľmi odporúčam. Úžasné kolotoče - pre deti aj dospelých. Všetko bez elektriny - poháňané odstredivou silou, gravitáciou, na ľudský pohon,... Pecka. Viaceré pre 18+. A v krásnom lese, obrastené stromami, krikami, akoby to rástlo spolu s lesom. A zadarmo (len konzumácia sa platí).
Nechodíme na kolotoče
@anonym_autor My chodíme aj keď deti dávno vyrástli 😀
Za komunistov to bola veľká udalosť, keď prišli kolotoče. Aspoň na pár dní sa nudné a všedné dni zmenili na zábavu. Odvtedy možností sa zabaviť výrazne pribudlo a tak to aj dnes vyzerá na kolotočoch. Ako prídu tak aj odídu a dokopy si to nikto ani nevšimne.
Ja by som kašlala na to, či sú gyčove. Pre mňa je otázka, či sú bezpečné. Raz som s deťmi.bola ale ked to cely cas vŕzganie a všade hrrdza, tak sme uz potom nešli.
Ak budete chcieť ísť raz na poradne kolotoče, smer Europapark v Rust v Nemecku.
@anonym_autor Tu kde zijem cakaju ludia v sorach na kolotoce. A nie len deti, ale aj nastrocni a dospeli. Nechapem ze na Slovensku su kolotoce prezitok.
@anonym_autor kolotoče vždy boli gýčové a? Aj výzdoba na detských oslavách je väčšinou gýčová a deťom sa páči. Nápis home v obývačke, lampáš pred vchodovými dverami a trpaslík bez očí pred Vianocami sú tiež gýčové, ale keď sa to niekomu páči, prečo nie? Veď svokru nenútiš na tie kolotoče ísť a keď má dieťa z nich radosť, nepotrebuješ od nikoho povolenie, či tam ísť
Za komunistov to bola veľká udalosť, keď prišli kolotoče. Aspoň na pár dní sa nudné a všedné dni zmenili na zábavu. Odvtedy možností sa zabaviť výrazne pribudlo a tak to aj dnes vyzerá na kolotočoch. Ako prídu tak aj odídu a dokopy si to nikto ani nevšimne.
@sevrin je to tak, ale je to aj cenami, ísť tam s tromi deťmi poriadne prevetrá peňaženku
@anonym_autor ale hej su gycove, zastalo to v case, ale nikdy mi nenapadlo, ze by to mali premalovat 😀 skratka patri to k tomu
A aké majú byť kolotoče? Farebné, svietiace, retro, gýčové. K tomu klasická strelnica...ale, nechodíme na kolotoče, pre mňa je to zbytočnosť, drahé a nič nám to nedáva.
@anonym_autor asi cakala tie z dob minulych- bez svetielok a roznych kriklavych malieb. Akoze klasika retazovka, lodicky, vlacik a co.🙃🫣
@anonym_autor Ano, kolotoce, aj jarmoky su plne gyca.
@anonym_autor nerozumiem slovu gycovy v spojeni vozit sa na kolotoci... moze to byt drahe, ale gycove? Vie svokra, co to slovo znamena?
@anonym_70d3c0 vzhlad kolotocov je gycovy.
Svokra vas uz dopredu informovala, ze su "gycove", aby nemusela cvakat tuto nakladnu zabavu. 🙈

Nám povedala svokra cez víkend v rámci debaty, že “bodaj by bola vojna” tak čo spravíme? Nič. Asi demencia nastupuje….