icon

Sú nejaké chybičky krásy, ktoré vám na vás vadia?

laskavocka
22. júl 2014

Chcem sa opytat ake chyby krasy vam na vas osobne vadia a ci dokazete alebo ste dokazali z nevyhody urobit prednost???

materina_duska
23. júl 2014

@laskavocka Chceš to podľa abecedy alebo podľa poradia dôležitosti? 😀

serpentino
23. júl 2014

@laskavocka Bolo by to na kratsie skor co mi nevadi...takto je to na dlho,tak sa neoplati ani zacinat 😀

lulu369
23. júl 2014

@laskavocka presne ako píšu baby predo mnou, tých chybičiek krásy máme každá dosť 😉

mawka
23. júl 2014

skulim na jedno oko ako durianova. riesim to vzdy len ja, nikto iny 😀 a tak som si povedala, ze ked moze skulit celebriťka a nikto to neriesi, preco by som to mala riesit ja. jedno oko mam vacsie, jedno mensie, teda na fotkach... neviem preco, lebo normalne ten pocit nemam, tak soi trosku to oko inak vymalujem. je len male % ludi na svete, ktori maju vsetko sumerne na sebe. a potom tu mame profi maskerov a photoshopy, ktore v nas vyvolavaju pocit, ze sme nedokonale. bezna zena niky nebude svietit ako celebrity. bezna zena ma malokedy cas na kury 4x do mesiaca, navyse tieto celebritky robia tymto podnikom reklamu, maju kopec vykonov zadarmo. potom sme z toho hotove, ze jak dobre vyzeraju. sak aj ja by som, keby som mala gratis botoxy, fotorejuvenizacie, eurace na 100 eurove kvalitne kremiky, kadernicku kedykolvek si zmyslim 😉 to by uz ale svet nepredychal, lebo kazda slovenka je krasna 😉 co by nastalo potom?
sa kukni na banasovu ak ma nos a keby si ho dala upravit, uz by to nebola ona. letizia casta ci ako sa vola ta modelka, krive zuby, predkus a aka je uspesna. teraz ta cara ci ako sa vola, co ma obocie huste ako breznev, vsetci su z nej hotovi a huste obocie zacina byt trendy a pritom este nejaky cas dozadu baba s hustym obocim bola out. sajfa vyzera nestandardne a zeny po nom idu.
ja mam napriklad sumernu tvar, absolutne rovne zuby a v dobrej podprdi krasny dekolt, tak sa zameriavam na to, aby som odputala pozornost od mojho potehotenskeho brucha a silnych stehien. ked zvyraznis nieco, co je fajn, tak sa tam ludia zameraju a nevsimaju si ine 😉
a na zaver, kazda zena, ktora sa normalne upravi /normalne, nehovorim o bledoruzovych ruzoch na hnedej solarkovej pokozke 😅 a tigri overal na velkosti XXL/ tak je krasna.

1mata
23. júl 2014

strie :(

kikushka2386
23. júl 2014

radsej ani nepisem inak by som do vecera neskoncila 😀 dve moznosti su bud s tym nieco urobit ak sa da alebo sa mat rada taka aka som.ako sa hovori nikdo nieje dokonaly 🙂

norwayka
23. júl 2014

Ja som asi jedna z tych stastnejsich, ze nejak neriesim. Ja som proste krasna a hotovo. Jasne, ze od dokonalosti mam daleko, zije vo mne aj dalsi clovek, ale ja sama seba pokladam za najuzasnejsiu pod slnkom 😀 Fakt mi nechyba sebavedomie, take zdrave, ziadne vyvysovanie. NAjdolezitejsie byt upravena a vediet sa obliect.

klincek
23. júl 2014

@laskavocka tak som sa zamyslela..a zistila som, ze cim som starsia, tym viac tie chybicky pribudaju, ale menej mi vadia. ak to takto pojde dalej, v 60-ke budem najkrajsia na svete 😀
teraz vazne..chcela by som rovne vlasy, alebo kucerave, nie aj-aj. mam na tvari jazvu, bez ktorej by som sa zaobisla, vacsie prsia nez by som chcela, a v dosledku tehotenstva diastazu brusnych svalov a ploche nohy. aj schudnut by som mohla, tie tri-styri kila by mi vcelku prospeli. a zivot bez okuliarov by bol podstatne jednoduchsi...ale ked sa to tak vezme, ani jedno z toho ma netrapi natolko, aby som sa hanbila chodit von alebo mala zo seba depky. zlomilo sa to po detoch, proste nastupili ine priority a nad tymto si uz len obcas povdychnem-a idem dalej. a priebezne zistujem, ze mojmu manzelovi sa stale pacim🙂, a okoliu je bud jedno, ako vyzeram, alebo si niekedy dokonca uvedomim, ze ved "ten chlap sa za mnou otocil" 😉

laskavocka
autor
23. júl 2014

Napr. mne sa stale uklada tuk na bruchu aj ked na nom pracujem kazdy den,ja nosim okuliare a niekedy nie.Ked chcem vyzerat ako intelektualka,tak si ich von nasadim.Co sa tyka toho skulenia,u Durianovej som si to nevsimla,ale u jednej herecky sa to nevsimnut nedalo,napr. ta co hrala popolusku Libusa Safrankova

leyah
23. júl 2014

Ja som so sebou vcelku spokojná až na zuby, krivé ako šľak. Keď raz budem mať ,,zvyšných" pár tisíciek eur, tak volám okamžite na dentálnu kliniku 😉