icon

Sú obchody v nedeľu otvorené?

29. mar 2024

je prosim v nedelu otvorene?

Strana
z2
jana_eyre_2
29. mar 2024

Pumpy sú otvorené, niečo aj tam sa dá kúpiť, mnohé sa už vybavili pre tých čo zabudnu že sú sviatky..

Inak ja sa vôbec nečudujem ak niekto zabudne nakúpiť, mňa by tiez netrklo včera že dnes je sviatok.. mala som tento týždeň dovolenku a tak som stratila pojem aký je deň až večer som si spomenula.. jednoducho stáva sa.. niekto sa zabaví na tom, že sa tu vždy niekto spýta a niekto zase na tom, že ta otázka vždy musí niekomu liezť hrozne na nervy..

tanyan
29. mar 2024

V túto nedeľu je zatvorené aj Metro. Tiež som včera nestíhala nakupovať, tak som dnes zbehla do Metra na nákup.

kikusahoj
29. mar 2024

Obch.retazce zavrete. Otvorene len tie obchody,v ktorych bude predavat sam majitel. Ale pecivo nekupis,pekari maju tiez volno. Ludia,prosim vas hlavne si pozrite ci mate doma vsetko. Ja robim tiez v potravinach,dnes konecne volno a ledva som rano rozlepila oci a vola mi znama,ci som doma alevo v praci. Lebo jej dosiel gustin. Mne skoro odpalilo dekel.🤣

viky7
29. mar 2024

v cechach maju otvorene v nedelu 🙂 dokonca aj dnes , treba chodit na velku noc do ciech 🙂

erikavesela
31. mar 2024

@mamina7070 nie je to jedno, co potrebuje?...tie reci, ze aj predavacky potrebuju volno su naozaj trapne...ved ked nechcu, nech tu pracu nerobia...

Strana
z2