icon

Sú podľa vás veci v bazári predražené?

susann80
24. jún 2013

caute maminky chcem sa spytat na vas nazor ohladom tohto bazaru. poviem vam, ze niekedy som b soku, co za ceny si ludia daju za pouzite veci. vid teraz som pozerala tricka a ked niekto pyta 3 e za pouzite tricko s dlhym rukavom. podla mna je to prehnana cena. vedk tomu treba pripocitat postovne. takze 3.8 e???? ved v tescu je nove za taku cenu a vo vypredaji moznoaj lacnejsie a nieto nosene po niekom? chcem sa spytat na vas nazor? to sa tu veci s takymi cenami vobec predavaju?

Strana
z3
cecil36
25. jún 2013

A co ma zaraza este je nosena vec (aj ked maminka napise minimalne), ktora ma cenu rovnaku alebo aj vyssiu ako v obchodoch 😠

katkanova
25. jún 2013

nas "stary" kocik - mamas&papas pliko, vo vybornom stave sme tu v UK leeeeedva predali za 25 libier, nikto ho nechcel za viac, ked som pozerala za ake ceny idu podobne kociare tu v bazariku, skoro som odpadla ze ako som mohla zarobit :D

dejnas
25. jún 2013

uznávam, že aj mne sa častokrát rozum zastaví, keď niekto pýta za bundičku, ktorú dieťa nosilo celú zimu ("nosená iba mojou dcérkou minulú zimu" 😠 ) 25 éčiek, pričom nová stála 30 eur !!! 😠 😝 a to napr. len preto lebo je to "obľúbená" kolekcia a podobné žvásty 🙄 ako sorry, v tomto prípade niektoré predávajúce ozaj nemajú súdnosť 😖
VECI NA DONOSENIE inak nechápem... to fakt niekto kupuje? nepoviem, ak to niekto posúva grátis za poštovné napr. ... to sú presne tie veci, ktoré ja "posúvam" do smetného koša, resp. vyzužijem ako prachovky a handry 😀 😀

susann80
autor
25. jún 2013

@barcelona94901
@cecil36 nevadi ak niektore nepochopili temu, kludne sa tu rozculujte nad blbostami... mne pride ze niektore si kompenzuju svoj vylev zlosti vo forach. ak je tu tema tak napisem svoj nazor a nie hned zavnem niekoho kritizovat a urazat, ale vas problem.... akoze ked sem niekto napise , ze ked nevhces tak nenqkupuj, tak mam pocit ze je asi na praskoch, ved to asi aj kazdy tak robi nie???? naco to pisat, sa tu bavime uplne o niecom inom....milujem typy, ze niekto chce nieco vo fore poradit a sa tam prihlasi prizemny clovek, ktory mu odpise: a co nemas vlastnu hlavu??? tak vtedy sa zamyslam, naco sa taky clovek vobec zapaja do diskusie a cerpa svoju energiu. ked chcem niekomu nieco poradit alebo vyjadrit svoj nazor tak to napisem a nie sa tu do niekoho navazat. zial vteddy vidim, aki su ludia.....

susann80
autor
25. jún 2013

@cecil36 presne takto som to myslela!!!!! a jasne ze nikto nikoho nenuti tu nakupovat!!!! ako ani teba odpisovat ak sa ti moja tema zda hlupa....

susann80
autor
25. jún 2013

@dejnas presne si to vystihla. tiez nechapem veci na donosenie a da cenu ako zanove v tescu. porovnavam ceny a veci tescove.... aby sme sa vyhli nedorozmeniam

susann80
autor
25. jún 2013

@hradnapani no mna fascinujeak tu niekto predava vzorky mliecka. to sa zamyslam, ze sa mu to chce vobec nafotit. albo pomaly 15 plienok sa mu zvysi.... myslim papierovych

barcelona94901
25. jún 2013

@susann80 😀 😀 no vidíš ja zas nechápem prečo si svoj hnev vylievaš na nás ,napísali sme svoj názor a že sa ti nepáči ?
si po sebe prečítaj príspevok a rovno tam máš napísať ako to ty myslíš a čo sa smie a nesmie napísať 😀 alebo si prelistuj 30podobných tém na koníkovi a posťažuj sa

kvetinka211
25. jún 2013

@susann80 ja zasa nechapem preco je tu take tabu zjednavat .. ked sa mi cena nezda, tak sa opytam a mozno sa niekde na cene stretneme .. skusila som to tak raz a po tych reakciach som radsej hned objednala novy kocik 😀
riez by mohlol byt nejaky jednotny system na zhodnotenie stavu veci, to by sa velmi zislo, lebo fotka nie vzdy napovie
ale ja som uz s bazarom skoncila lebo je to strata casu, mozno neskor nejake vacsie veci ako kocik budem predavat, ale odkedy tu funguje to plus tak je to uplne onicom

mmmonika
12. okt 2015

Áno. V poslednom čase som videla mnoho vecí, ktoré sa mi zdali predražené. Za predraženú vec považujem takú, ktorá je používaná a predävajúca si za ňu pýta 90% pôvodnej ceny. Už som sa stretla aj s 110%.

babi12
26. okt 2015

... ak niekto da za novu vec v obchode vela penazi, tak aj polovica alebo tretina povodnej ceny sa nam moze zdat vela /nato, ze je to bazar/. Ale ja som uz kupila vela "drahych" veci na bazariku a zatial stale velka spokojnost, islo o ozaj kvalitne veci. Skor ma zaraza, ak ma nejaka maminka 2400 inzeratov a v damskych veciach velkosti od XS az po XXL..., myslite ze tak rapidne chudne a kupuje stale nove veci? Alebo nakupi v sekacoch po 1-2 eurach a predava za 6-15 eur... Nechcem sa nikoho dotknut, to len na porovnanie, ze tato "sekacova" maminka ma v podstate lacnejsie veci ako ta "znackova" maminka..., ale kto tu predrazuje?

Strana
z3