icon

Šu tieto šaty vhodné na ples?

30. dec 2019

Ide o obecný-dedinský ples.

Šu tieto šaty vhodné na ples?
autor
30. dec 2019

@macik34 ďakujem, si milá 🙂 ešte uvidím. Inak ani mužovi sa nepáčia.😀 😣Jemu sa celkovo nepáčia kvetované vzory.

nikpa
30. dec 2019

Neviem akú majú kvalitu, to urobí veľa ale mne sa páčia, na plese už som videla všeličo. Pokiaľ nejdeš na ples v opere, sú v pohode 😁

autor
30. dec 2019

@nikpa veď to, že u nás na plese už som videla kadečo...mne sa veľmi páčia aj keď nie sú plesové. Materiál je kvalitný, nieje to tá letná vzdušná látka.

evittam
30. dec 2019

Ešte je otázne ci ti vôbec také saty pristanú..... Nestačí len fotka z eshopu.😉

0silvia0
30. dec 2019

ani mne sa nepacia velke kvetovane vzory, tiez mam vkus ako chlap😇

macik34
30. dec 2019

Skus dat.foto ako ich masoblecene

autor
30. dec 2019

@evittam no postavu mám podobnú,ako žena na fotke. Podľa môjho skromného úsudku mi pristanú 🙂

adrestia
30. dec 2019

Na dedinský ples by mi určite stačili spoločenské šaty nad kolená, ale nie zas úplne krátke. V takýchto by som sa bála, že mi na niekto stúpi.

sissy27
30. dec 2019

@macik34 uff, čo jej bude niekto závidieť? 😀 že sa nevie obliecť adekvátne príležitosti? 😀
hlboké výstrihy a vysoké rozparky sú aj na spoločenských šatách, ak žena na to má postavu a odvahu, tak smelo do toho.
ale toto nie sú plesové šaty. a myslím, že ak niekto chce byť stredobodom pozornosti, tak asi iným spôsobom ako byť na smiech.
ja osobne by som ani dedinské plesy nepodceňovala - že je niekto z dediny ešte nutne neznamená, že nemá vkus, možnosti a úroveň, hlavne v dnešnej dobe, kedy nie je problém použiť internet - aj na oboznámenie sa so spoločenskou etiketou, najnovšími trendami a nákupom šiat o ktorých sa mestským paničkám ani len nesnívalo 😀

autor
30. dec 2019

@sissy27 ženy klud..

eperia
30. dec 2019

Za mňa nie

simsalabim
30. dec 2019

@sissy27 tieto su strihovo podobne a na ples omnoho vhodnejsie https://www.orsay.com/sk-sk/leskle-maxi-saty-46...

macik34
30. dec 2019

@sissy27 myslim, ze je to kazdeho vec. Kde je pisane, ze kvetove vzory nie su vhodne. Tie satky su pekne. Ak jej pekne sedia preco nie. Pokial nie je dress kod udany. A tiez usitie a material je dolezity.

sissy27
30. dec 2019

@macik34 ufff, veru na ples je predpísaný dress code. A aj keď sa jedná o nejaký menší ples, tak proste letné šaty sú absolútne nevhodné. A prepáč, ale ak naozaj nevidíš, že toto sú dlhé letné šaty, tak potom naozaj nemá zmysel ti viac vysvetľovať. A prečítať si o tom môžeš v mnohých článkoch od odborníkov, stačí len trošku chcieť.

77daniela77
30. dec 2019

Nie,toto su letne sary,letna latka,letny vzor a aj strih.

77daniela77
30. dec 2019

*saty

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
schoki
30. dec 2019

Ahoj,Chces si daj k nim aj silonky?Odporucam doma vyskusat,aby sa ti pri tanci a chodzi nelepila stredna cas sukne medzi nohy.Moze to byt neprijemne.Zalezi od materialu.Nech nemusis stale upravovat.
Na mna posobia tiez viac letno,ale keby som ich mala doma,tak by som si ich obliekla.

bibyke
30. dec 2019

@zdencaaaa aj ja,asi najviac ma prekvapili rifle na žene😱

jdvorka
30. dec 2019

Tie si našla na miadresses? Oni majú väčšinou len spoločenské šaty a v dobrej kvalite, takže ja by som do toho šla. Teraz sa nosia aj šaty s rozparkom, teda na veľa modeloch ten rozparok už je. Takže za mňa ok, na ples v pohode 🙂

iinuska
30. dec 2019

Podľa mňa skôr na letnú párty

peptina
30. dec 2019

Podľa mňa hej

simsalabim
30. dec 2019

Inak ak napisete do googlu dress code ples, je to tam pekne rozpisane....

marika39
30. dec 2019

@elanor presne tak👍

peptina
30. dec 2019

@simsalabim áno len že ktorá si to prečíta predtým než si vyberá šaty na nejakú udalosť???? Čisto teoreticky

reni1512
30. dec 2019

@elanor presne tak... dokonala gadzovina

lussyl5
30. dec 2019

Na ples nie, vyzerajú skôr ako letné šaty

ktochytavzite
30. dec 2019

Mozno kebyze si zasijes tie razporky a oblecies sako,kt cely cas nevyzlecies ,tak ano.

esterba
30. dec 2019

Keď sa už teda chceš obliecť ako na dedinský ples a nie ako na ples, tak radšej kvetovanú maxi sukňu a jednoduché body s výstrihom na chrbte. Bude to dlhé, bude to mať výstrih na správnom mieste, aj flóru... a nebude to róba ani kostým tety z malej strany.

esterba
30. dec 2019