Vďaka za vaše názory.
mne sa páčia obe ale na ples skôr sú vhodné druhé šaty
mne sa páčia obe.. len mne by bledá farba nešla - takže skôr by som volila tmavšiu...
Ku bielym šatám musíš byť opálená a dúfať, že ich nikto neobleje.
@januska12323 no opálená nie som ,ale mám cierne dlhé vlasy..a páči sa mi strih že zakríva dekolt
Skôr na ples tie druhé, ale isto nie v bielej farbe. To mi k plesu nepasuje
Mne sa skôr páčia tie 1. Tie druhé no ak si hore viac obdarená nebude to dobre vyzerať.
@januska12323 Nie, nemusis byt opalena, len potrebujes mat odtien pokozky ku ktorej pasuje biela. Ja mam svetlu pokozku a nidy sa neopalim, ale biela mi pasuje. Ale musi byt skutocna biela. Akykolvek iny odtien malsova, sampanske alebo smotanova uz nie je ono a v bezovej alebo sedej som uplne vyblednuta.
@sanys Tie prve skor na plaz. Tie druhe su velmi pekne.
Biele saty na ples nosia debutantky, slecny, co su na plede 1x. Ak nemas 20 , siahla by som po inej farbe.
Bielu nie. V inej farbe saty c. 1.
Prvé na leto, druhé by som si obliekla aj na ples
Biele šaty iba ak si slečna debutantka. A to predpokladám nie si, takže biela v žiadnom prípade. Ples má svoj dresscode a nie je pravda že dnes sa na ňom už nebazíruje. Etiketa platí stále. Neplatí jedine pre obmedzených ľudí.
biele šaty pre max. 20-ročné debutantky? Pred pár rokmi mala Božidara Turzonovová na Plese v opere nádhernú bielu róbu, tuším bola aj kráľovnou plesu... Autorka, č.2 sú pôvabné, bav sa dobre v krásnych bielych šatách
tie prve su skor letne, ale druhe nadherne, teda ak su take aj na zivo, na ples by som zvolila asi tmavsiu farbu, ale strih maju krasny 🙂