Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
jasne aj na sunku bude
Šuniek sa práve zbavujem 😀
tak horalka dajaka bude
provokatér 😀
tak tak to som ja, ak zacitim slabost idem po nej ako cviceny zajac
breeeeeeeeeeee ranko vsetkym pracujucim aj nepracujucim 😀
dobre dobree. a hlavne uprsane!! och ako z esa mi nic nechce!!!!! pomoooooc!!!! ☹ ☹ ☹ ☹
co na dnes vymislim aby som nermusel nic robit??
😝
a u nas neprsiiiii 😀 😀 teda pred pol hodinou este nie a myslim ze este ani nie 😀
prave kukam pocasie.. vsade dazd a u nas dymno 😀 😀 😀 😀
no tak to zavidim!!!! ja uz nechcem dazd. zajtr asa chystame na shoppingovku po poradni a vtakom pocasiiiiiii joooj ja budem ale hnusny 😠 😠 😠
Téma má názov či sú tu aj muži a zas skoro všetko samé ženy. 😀 😀 V celej debate sú dvaja muži. 😀 😀 Jáj tie ženy sú všade. 😀 😀 No budem musieť ukázať starému túto tému.Možno sa aj on zaregistruje na konovi a nebude sa len zo mna smiať. 😀 😀
vinka ukaz chlapi tu potrebuju podporu 😀
juko no ak bude prsat tak sa shopingovka ani neoplati.. poznam podla seba tiez som z toho zuriva
idem smer obchod.. dosli parky 😀 😀 😀 😀 😀 tak cafteee
vinka: ved prave sme tu len dvaja ale drzime front v norme 😀 😀
no ved prave ale ked mangelk alen zajtra ma volno a potom ja som neni k dispozicii az do 24 eho a uz treba tehu rifle a podobne veci pokupit!!!! este ze aj depku budem mat!! 😠 😠 😠
vinka-aj ja som ukaza mojmu,zvlast tuto stranku,a obcas nakukne somnou,uz len koli jukovi a blesqu.. 😎
danka-aj nam dnes rano dosli parky..nestiham ich kupovat pri mm a malej.. 😀 😀 😀
juko-to zvladnes..taka "romantikus"prechadzka,otriasat kredytkami a urobit si radost..posom sadnete na nejake to obcerstvenie..ved to je fajn..nie? 😉
zabudla som.... 😅 ..dobreeeee raaaaanko vsetkyyyyym.. 😀
Bre ranko, este ze tu neni ziadny shopink 😀
dobreee blesq dobreeeee aj tebe..no to by si nebol ty s tou pripomienkou.... 😀 😀 😀 😉
Ked ja mam na vsetko pripomienky a vetsinou odveci 😀 ale mam papier na hlavu tak som chraneny zakonom .........
vzdy ked pridem setcia zdrhnu, sa ma bojite?
ranko už asi nie je ale ahojte 😅 ... a prši a prši a prši ved som z toho počasia normalne zuriva 😠 ...ja to tak milujem v takom počasi sa teperit s dvomi detmi 😝 ......
juko s blesqom vy dvaja ste tu ako taky naši anjeli strážny 😀 😀 😀
a kde sa všetcia flakate? lekno sa zbavuje šuniek danka nakupuje parky ....ešte ti nejdu hore krkom? sa raz preparkuješ 😀 len vodnarka sa tu poctivo venuje 🙂
juko ved nakupovanie je užasna vec 😅 😅 😅 😀 ja sa v tom vyžívam 😀 😀 😀
blesq-no jak dobre,ze mas ten papier 😉 ..asponze ta zamestnali.. 😀 😀 😀
danka si asi robi neuveritelne zasoby,ktore si vyzaduju fuuuru casu,ked jej to tak trva...nakladanie a vykladanie z kamioona asi nieje hracka.. 😀 😀 😀
jenn-aj u nas je dnes zamracene a vyzera to tak,ze budeme cely den doma,lebo mala zacala nejako kaslat..a k doktorovy sme objednany na zajtra..dnes uz nemal volne.. 😖 🙄
pravda jenn.. 😉
juko&blesq-my vas tu potrebujeme.. 😎
vodnarka no to bude asi tym sychravym pocasi, tak ja dufam ze maly toto prezije bez choroby, kazde rano dostava cecko
vies co?teraz sa jej tlacia este nejake zvysne stolicky,tak to bude asi tym..lebo tu doteraz svietilo slnko a mali sme tak teplo,ze som sedela s kratkymi rukavmi na zahrade.. 😉
maly Junior dostava rano to najlepsie co dostat moze..nasa,take stastie nemala,lebo ja som tu "zazracnu tekutinu" stratila este nemala ani rok.. ☹
vodnarka 😀 😀 😀 😀 CÉČKO - vytamín C , nie cecok 😀 😀 mna picne
nas maly sa sam odstavil v roku z minuty na minutu
😀 😀 😀 sooooory.... 😀 😀 😀
to preto ze som si to prelozila bez mekcena... 😀 😀 😀

už som došlapala.... na dnes 😀
Blesq, šak keď budem "horizontálna" pracovníčka, tak hádam aj na niečo vááááááác 😝 😅