Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
vy si robite srandu z mojich parok.. som urobila zasoby a kupila som ich 30 😀 😀 😀 😀 no mozem ja za to ze mi tak strasne chutia 😀
lekno to si z toho nič nerob on ma dnes akysi divny den cely den mi vypisuje že mi nerozumie ty rozumieš že? 😀 😀 😀
jenn, samo že rozumiem, že sa robí, že nerozumie 😀
ale už tu chýba, zázrak jeden... a juko druhý 😝 zanedbávajú nás a že anketa o mužoch, kua 🤐 😅
dani každy druhy?? budem ti to ratat ved zakaždym ked večer že čo si dame ty kričiš parky 😀 😀 😀 😀
dani, tak to sa potom nečudujem, že už vajule nemôžeš ani vidieť, by si aj salmonelu dostala a cholesterol zvýšila 😅
lekno ok teda ked nema doma take haciky tak ti poziciam u starkej mame z trojnozky co prasa vysi na zabijacke to ta udrzi 😀
Já ti nevím Karle... ale na zakálací list to hádam ešte neníííííí. 😀 Alebo že by som predsa len bola taká sviňa??? 😕 😅
Prídem starkej vyskúšať 😀
spravím si z tej trojnožky hojdaciu sieť, mojoto do ruky a budem si myslieť že som na malte 😀
ako vy dnes vsade vsetci pisete nezrozumitelne alebo som len ja dnes taka nechapava??????? 😀 😀 😀 😀

hencelovie ty ma dojima dnesnym pisanim , citam tuto tvoju vetu a ani ked ma zabijes tak jú nepochopim a neporozumiem