Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
a ty kam ides?
to už všetcia idete?. 😕 .... tak teda dobruuuu 🙂
a ste v poradecku?
ja som len im priala.. tu som.. syn este nepovedal ze sa ide spať 😀
sa vyjadruj presne Gertruda
aj ja tu ešte onéééééééé.... som 😀
no a vy ste teda kde??? 🙄
tu som 😅
ste sa rozpŕchli jak vrabci 😀
kde ste kto??? 😕
ná šak ja tu... a ty tam?? 😀
fakt 😀 ty nemožeš spavat či čo? 😀
noo asi možeš 😀
Vstavat a cvicit !!!!!!!!!!!!!!!!
dobre ranecko!! konecne doma!
uz po rozcvicke 😝 😝 😝
ide sa k dokimu a potom na spolocne nakupy, konecne po par mesiacoch!!!
mnoo aupark radsej dnes vynechame!!!
Hlásim rpíchod pane generále ! 😀
Jo a dobré ráno, aj keď zas hnusne upršané 😠 Trochen sme zaspali do školy, ale už je dobre 😀 Štrúdla tvarohová sa pečie, kto príde na kafe??
Juko, ty zas k dr.? Či to s manželkou??? Na krv dúfam nejdeš 😀
dobré ráno a vidím že je tu další muž 😕 😀
Akože, mala som snahu prečítať si Vás, ale neni šanca... Vy doma nemáte všetci čo robiť...? 🤐 😝 😀
Blesq, ja mám ešte iba 4 deti... zatiaľ.... A aj do práce chodím, tak preto Vás zanedbávam...
To aj u Vás je také mrcha počasie, či len tu? 🙄 😖
MIMKAO jeej ty máš 4 deturenceee???? a čakáte piatee??no tak to ťa obdivujem zvládaš to ??? ja mám dosť s jedným 😀
Bombulka, hej to je ten druhý ohrozený druh 😉 😀
Mimkao, aj tu je tak otrasne... len prší a prší, ani vin sa nedá ísť 🙄 Decká sú už jak z divých vajec 😀
bombulka, aj ja mám dosť s jedným... ta zato mám ešte ďalšie tri a piate na ceste... 😀 😀 Keď sú v škôlke, tak to zvládam ľavou-zadnou.... 😀
Lekno, moje než jak z divých vajec... Oni sú z divých vajec naozaj... 😀 Bo ja sa cítim jak divá hus, momentálne... 😝 😀
Joj, ci pana, ideme konečne na východ a ani veci do auta nemožem, pakovať, jak leje... Šak toto je už na odstrel... 🙄
A čože, toten ohrozený druh vymrel, čo čo sem dnes nezavítal....? 😝
Jáj, sorry, chlopi, ja som Vás prehliadla a vy, zlatí, poslušní, ste tu ako prví dnes boli... 😀
tak mimkao mas tu dvoch mega chlapov a ty nas prehliadnes? to je nejake divne 😀 tu zacina slnko vykukat .............. 😝
MIMKAO no tak máš doma veselo hehe 😀
blesq, je mi to strašne ľúto.... 😔 😀
bobulka, no, hej, sem-tam sa aj smejeme... 😀
bombulka, ty bývaš v Košiciach?
MIMKAO áno rodená Košičanka prečo? 😵
Na mna asi ide jarna unava ...................
Len som kukala tvoj album a sa mi zdalo, že tam sedíte v AIDE. Aj ja som rodená Košičanka... 😎 A dnes tam práve ideme... 😵 😵

bruuuu vsetkym.... 😉