Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
jasne ze nie ved som tu!!!! 😀 😀
ale kde je blesq?? ma zaracha alebo mu vybuchol PC
ale ved my sme neškodne blesqovi ešte ani z nosa ani zo zadku neubudlo 😀 😀 😀 ...danka asi maš pravdu flaka to tu už je skoro ako aj Ty 😀 😀 😀 ...ale ani po emmke ani chýru ani slychu 😕
ahojte vsetcia, pozeram, ze spominate bleskacove meno nadarmo 😉 prosimpekne oznamujem, ze je v BA ... isiel sa previest na paradnom auticku a mna nezobral 😠 ale po 16 hod vas isto obstastni svojou pritomnostou, kedze dnes tym padom taha dvanastku 🙄 na moje potesenie 😝 😒
emmka jak to že Teba nevzal to čo si dovoluje? 😨 on si bude uživat a ty maš doma trčat? 😝 😀
on isiel do blavy??? no a bez teba?? to si ako dovoluje??? toto mu neodpustime 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale isto isiel mojho muzika pozret 😀
ˇPráci česť a chlapom zvlášť 🤐 😀
No kde to vázne???
Dani, šeeeecko naj naj k tým meninám a môžeš aj k nám s tým drevom prísť, my si ho už spraceme 😝 😀 A ulej ženo, nech tu niesme na sucho, lepšie sa ti robiť bude, keď pripijeme na tvoje zdravie 😅
Emmi, ja to že ťa nevzal??? To čo to toto, nešiel ti nejaké prekvapčo nachystať aby si nevidela?? 😕 😅
Jenn, Vodnárka a Juko čafte 🙂
Zdravim Vas 😀 v blave bolo krasne 😀 viest sa na Superbe 3,6 6 valec benzin 260 koni 😀 no krasa 😀 a naspet na audi Q7 😀 slusny vylet , len sa mi chce spaaaaaaaaaaat 🙂
lekno dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 povedz si co mam ulat a ja ulejem 😀
blesk budes v noci spať??? 😀 😀 😀 😀
no nenormalne, by si neverila ake to je narocne, uz chapem kamionistov !!!!!!! 😀 a cesta Dolný Kubín - Bratislava 2,5 hod 🙂
Kuuuuuurnik, ktovie čo si pri tom robil 😝 😀
Už funguje dialnica cez PB? či ešte nie??
no co by som tak pri tom mohol robit? 😀 haaaaa? nie este nieje je tam tabula OTVORIME V MAJI 2010 , tak som zvedavy

veeeeed počkaj 😀 😀 😀 a skype sa ti neda dat ani fb? 😠