icon

Sú tu aj muži?

juko25
1. apr 2010

Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!

blesq
16. apr 2010

ja som sikovny 😀 aj si si daco kupila?

lekno
16. apr 2010

jo jo... já jsem malej, ale šikovnej 😀
Zmrzku som si kúpila... nikomu to nehovor, dnes mám zmrzlinovú dietu 😀

lekno
16. apr 2010

Ozaj, som zabudla Mimkao ohladne tých kvapiek odpovedať. Takže, mala som ich so škoricovou príchuťou, boli nejaké olejové, že bléééé 😝 a nič som z nich neschudla.... to chce proste nežrať 😀 asi mi nič iné nezostáva, len si ústa zašiť 🤐
ktorá vyšíva???? že by ste mi tam nejaký pekný vzor vyšili 😀

blesq
16. apr 2010

aspon puncovu? a mam pocit ze pozeras moc ceskych rozptavok

blesq
16. apr 2010

ja vysivam

lekno
16. apr 2010

fuj punčová , bŕŕŕ neznášam hrozienka 🙄 jedine, že by sme sa rozdelili, ja zjem zlížem zmrzku a tebe nechám tie hrozienka 😀

lekno
16. apr 2010

ta čo mi vyšiješ za vzor?? nejaký pekný, hej? trebárs klobásu? 😕 😅

blesq
16. apr 2010

pokial to nebudu pavucikovia 😀 suhlasim . Hele mna stara mama naucila vysivat a aj strikovat !!!!!!!!!!!!! este aj ihlicu pod rebro mozem ponuknut ak by bol zaujem

jenn
16. apr 2010

mnaaaam punčova ja chcem punčovu zmrzku 😀 😀 😀 ...lekno pokušaš sa zhodit? a kolkože to potrebuješ dat dole ked že ta ledva vidno 😀 ...aj ja sa pokušam že po 17 nejem kua maš ma vidieť ak mi je zrovna biedne by som jedla a tak lucham mineralku budem v noci čurat ak dostihova kobyla 😀 😀 😀

lekno
16. apr 2010

dohodnuté blesqu 😉 a stú ihlicu čo?? to čo za brutál brutalovič z teba?? 😨 😅

jenn, ma neštvi, šak budem za chvílku jak kocka... aká vysoká, tak široká 😠 takých 10 kilečiek by sa mi zišlo, lebo ma ide šlak trafiť, keď ani rifle na seba nemôžem nejaké normálne kúpť.. všetko bedráče a ešte cigaretový strih 🙄 no čo si mám z tých nôh urezať? 😝 ako keby už "normálni ľudia ani neboli, len samé vychrtliny 😝 😉

blesq
16. apr 2010

lekno sorry ale mam pocit ze ty si jedna z tych chudych co si mysli ze musi este schudnut . a ok dohodnute ak to ale budu pavuciky ty jes nozicky a ja ostatok

lekno
16. apr 2010

jenn, ani ja nejem po 18-tej, obmedzila som sladké (teda skoro 😀 ) a nejem chleba. a nič z toho, skoro ma dnes mrdlo, keď som u našich skočila na váhu... od dnes sa nevážim!!!!
ozaj, dnes som ešte nešlapala 😅 žeby mi narástli svaly a preto mám vyššiu váhu? 😕 😅

lekno
16. apr 2010

blesq, fakt nie som chudá 😒 to vieš, pod handry sa všeličo schová 😅

jenn
16. apr 2010

blesq teba dnes naramne bavi musiš tu omielat tie pavuky? 🙄 ty maš teda predstavivost 😝 😀

lekno nevaž sa vahy klamu potom si iba nervozna z toho 😀 😀 😀 ...ja by som mala tiež sladke stlmit ale to sa nedaaaa 😝 😀 😀 😀

blesq
16. apr 2010

toto vzdavam so zenami sa bavit o vahe nema vyznam , pretoze s tymto vy nebudete nikdy spokojne !

jenn
16. apr 2010

ale budeme ked dosiahneme tu svoju vysnivanu hmotnost budeme čože by nie? 😀 😀 😀 ...čo nebude asi nikdy čiže mam uznat že maš pravdu? 😝 😀

lekno
16. apr 2010

už sa to neda, neda 😅
blesq, pozri, ja by som s tým nemala problém. mne osobne sa nepáčia ženy kosť a koža čo vyzerajú ako vešiaky na handry 🙂 mňa štve, že je tak sprostá móda, že má "normálna" baba, čo má cici aj rici problém na seba niečo pekné kúpiť. Všetko je na samé špagety 😝
aaaaaach, kde je tá doba, keď voli v móde Venuše???? že jaká čaja by zo mňa bola 😀

blesq
16. apr 2010

moda moda moda, preco vas trapi moda? preco vas trapi co povedia ine zeny na to co mate oblecene ......... sak ono raz pridete do mody 😀

jenn
16. apr 2010

lekno priklanam sa k tebe 😀 pravdu maš uplne vo všetkom ...ale ved ty si chuda čo trepeš? 😀

blesq
16. apr 2010

trepete obe

lekno
16. apr 2010

cica, keby som bola chudá, tak nechudnem 😉

blesq, len sa nerob, všetci chlapi nadávate na baby ako im to dlho trvá, kým sa namalujú a neviem čo ešte... ale aj vy sa radi na ulici obzriete za upravenou, pekne oblečenou ženou, ako za nejakou rozgajdanou babou, nie? 😉 🙂

blesq
16. apr 2010

cim nenej oblecene tym lepsie takze my sme v podstate nenarocny

lekno
16. apr 2010

no jasnééééé, ale keď sádlo kypí z nohavíc ako cesto z hrnca, na to čo povieš?? 😀 a ja keď vidím, že sa mi tá huspenina na nohách trasie ešte týždeň 🤐 😠

lekno
16. apr 2010

veď ja nechcem byť vychtrlá, neboj 😉 v živote som nebola úplne štíhla, takže zas si nerobím zbytočné ilúzie 🙂

blesq
16. apr 2010

tak nohy nevidime vsetky fotky su od pasa hore 😀

lekno
16. apr 2010

buď rád 😀

blesq
16. apr 2010

som

jenn
16. apr 2010

😀 😀 😀