Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
jo jo... já jsem malej, ale šikovnej 😀
Zmrzku som si kúpila... nikomu to nehovor, dnes mám zmrzlinovú dietu 😀
Ozaj, som zabudla Mimkao ohladne tých kvapiek odpovedať. Takže, mala som ich so škoricovou príchuťou, boli nejaké olejové, že bléééé 😝 a nič som z nich neschudla.... to chce proste nežrať 😀 asi mi nič iné nezostáva, len si ústa zašiť 🤐
ktorá vyšíva???? že by ste mi tam nejaký pekný vzor vyšili 😀
aspon puncovu? a mam pocit ze pozeras moc ceskych rozptavok
ja vysivam
fuj punčová , bŕŕŕ neznášam hrozienka 🙄 jedine, že by sme sa rozdelili, ja zjem zlížem zmrzku a tebe nechám tie hrozienka 😀
ta čo mi vyšiješ za vzor?? nejaký pekný, hej? trebárs klobásu? 😕 😅
pokial to nebudu pavucikovia 😀 suhlasim . Hele mna stara mama naucila vysivat a aj strikovat !!!!!!!!!!!!! este aj ihlicu pod rebro mozem ponuknut ak by bol zaujem
mnaaaam punčova ja chcem punčovu zmrzku 😀 😀 😀 ...lekno pokušaš sa zhodit? a kolkože to potrebuješ dat dole ked že ta ledva vidno 😀 ...aj ja sa pokušam že po 17 nejem kua maš ma vidieť ak mi je zrovna biedne by som jedla a tak lucham mineralku budem v noci čurat ak dostihova kobyla 😀 😀 😀
dohodnuté blesqu 😉 a stú ihlicu čo?? to čo za brutál brutalovič z teba?? 😨 😅
jenn, ma neštvi, šak budem za chvílku jak kocka... aká vysoká, tak široká 😠 takých 10 kilečiek by sa mi zišlo, lebo ma ide šlak trafiť, keď ani rifle na seba nemôžem nejaké normálne kúpť.. všetko bedráče a ešte cigaretový strih 🙄 no čo si mám z tých nôh urezať? 😝 ako keby už "normálni ľudia ani neboli, len samé vychrtliny 😝 😉
lekno sorry ale mam pocit ze ty si jedna z tych chudych co si mysli ze musi este schudnut . a ok dohodnute ak to ale budu pavuciky ty jes nozicky a ja ostatok
jenn, ani ja nejem po 18-tej, obmedzila som sladké (teda skoro 😀 ) a nejem chleba. a nič z toho, skoro ma dnes mrdlo, keď som u našich skočila na váhu... od dnes sa nevážim!!!!
ozaj, dnes som ešte nešlapala 😅 žeby mi narástli svaly a preto mám vyššiu váhu? 😕 😅
blesq, fakt nie som chudá 😒 to vieš, pod handry sa všeličo schová 😅
blesq teba dnes naramne bavi musiš tu omielat tie pavuky? 🙄 ty maš teda predstavivost 😝 😀
lekno nevaž sa vahy klamu potom si iba nervozna z toho 😀 😀 😀 ...ja by som mala tiež sladke stlmit ale to sa nedaaaa 😝 😀 😀 😀
toto vzdavam so zenami sa bavit o vahe nema vyznam , pretoze s tymto vy nebudete nikdy spokojne !
ale budeme ked dosiahneme tu svoju vysnivanu hmotnost budeme čože by nie? 😀 😀 😀 ...čo nebude asi nikdy čiže mam uznat že maš pravdu? 😝 😀
už sa to neda, neda 😅
blesq, pozri, ja by som s tým nemala problém. mne osobne sa nepáčia ženy kosť a koža čo vyzerajú ako vešiaky na handry 🙂 mňa štve, že je tak sprostá móda, že má "normálna" baba, čo má cici aj rici problém na seba niečo pekné kúpiť. Všetko je na samé špagety 😝
aaaaaach, kde je tá doba, keď voli v móde Venuše???? že jaká čaja by zo mňa bola 😀
moda moda moda, preco vas trapi moda? preco vas trapi co povedia ine zeny na to co mate oblecene ......... sak ono raz pridete do mody 😀
lekno priklanam sa k tebe 😀 pravdu maš uplne vo všetkom ...ale ved ty si chuda čo trepeš? 😀
trepete obe
cica, keby som bola chudá, tak nechudnem 😉
blesq, len sa nerob, všetci chlapi nadávate na baby ako im to dlho trvá, kým sa namalujú a neviem čo ešte... ale aj vy sa radi na ulici obzriete za upravenou, pekne oblečenou ženou, ako za nejakou rozgajdanou babou, nie? 😉 🙂
cim nenej oblecene tym lepsie takze my sme v podstate nenarocny
no jasnééééé, ale keď sádlo kypí z nohavíc ako cesto z hrnca, na to čo povieš?? 😀 a ja keď vidím, že sa mi tá huspenina na nohách trasie ešte týždeň 🤐 😠
veď ja nechcem byť vychtrlá, neboj 😉 v živote som nebola úplne štíhla, takže zas si nerobím zbytočné ilúzie 🙂
tak nohy nevidime vsetky fotky su od pasa hore 😀
buď rád 😀
som
😀 😀 😀
zlatý 😀 ty čučo 😀 (teraz som kuk )
aky kuk kam kuk kto ke čučo?

ja som sikovny 😀 aj si si daco kupila?