Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
som doma mozem co chcem , tak a je to tu jedna hra ALL IN a som bez gati a mozem ist spat 🙂
😀 si to ty teda hráč
on fakt už zdrhol ani na fb už nie je 😕 leknoooo kdeeeee siiiii???? 😨 😀
lekno aj ty si zdrhla,????
joj moja, už tu driemem 🙂 poďme my pod duchnu 😀 zajtra počmárame 😉
dobrúúúúú 🙂
no čo už s vami odpadlíííkmi 😀 😀 😀 dobruuuuuuu
dobre ranko!! vcera ste sa bavili ako vidim! a zase bezomna!! ☹ ☹ ☹
no nemam slov! a est evas aj docitat!! 😀 😀
bre ranko, dnes navsteva a gulas sa dovara 😀 kua kua dari sa mi 😀
zdravim vas aj ja 😅 dnes je ale krásne len akosi vetrik pofukuje 😝 ale zajtra ma byt ešte krajšie tak sa vytešujem 😅 .....blesqáč ak pride aj Tommy že zdravim a nech nas už tolko nezanedbava 😝 😉 🙂
nepride ma v ba nejaku akciu s belasou slachtou na nas sa vykaslal
darebak to je nech ide do kelu aj s celou slachtou 😝 ... mysli on aj na niečo ine? 😀
no tak to ti neviem povedat 😀
čaute 🙂
dnes tuším všetci návštevujú 😝 Blesq, hoď niečo z toho gulášu 😎
Jenn, veru pekne je, ja periem o dušu 😀 to zas bude žehlenia, kruci 🤐 ale je tam zima, aspoň keď som prvú várku prádla vešala, zdala sa mi dosť kosa...
Juko, šak vidíš, takto tu necháš Blesqa napospas dvom babám 😅
lekno: ja som neni taky len volaak som zanedbal pracovne veci a treba dohanat! aj teraz idem uz prec praca vola pridem asi v pondelok ale cez tel nakuknem len neviem prispievat lebo nieco mam s grafikou!
keby by som niekomu chybal tak ma najde skorej na FB
Kristian Kiko Ötvös
P.P.: a nestrasit s fotkamy deticky!! 😀 😀 😀 😀
Prijemny slnecny vykend!! 😉
Peknú slniečkovú nedeľu 🙂
Juko, v pohode 😉 A čo si myslel tým, že nestrašiť detičky fotkami?? 😕 😅 Si myslel to čučo či čo?? 😎 Či moje kypré tvary 😅
sia odpadlici tak jak mame? ja som prave vypravil navstevu 😀 po oku a pol som bol prinuteny spat pri malom 😀 ja som sa vyspal, moja je ale nevyspataaaaaaaa 😀 lenko aby si nerobila na ne bububu a zasa beriem zakazane slovo do ust a je obed a asi som sa zasa aj pripil, to horcove bolo fajne 😀
dajte FB kto sa boji na sklo dajte IP 😀
co setcia spite? neblaznite lidi mam abstak netu tak kde steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Blesqu, šak ponúkni 😀
Slivovica vypita, v ponuke zostal Horec 😀
tak vyjde slnko a vy hned vsetcia zdrhnete, co je toto za stav?
Horec horký, ale čo už.... radšej ako túlavórovicu, ja ten domáci blivajz moc nemusím 😝 😀
nevies co je dobre...............
čo by nie 🤐 😀
flakaci
kde? 😕 😀
tu??? 😨 😅
sa zbiehate ako svaby na pivo
a bude dake? 😀 😀 😀

Csaba neblázni, čo ceš chodiť na Adama??? 😀