Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
tolko som čakala na Poisťovňu šťastia a tak neskoro ju začali dávať, až o 22-hej 😠 a už mi oči priviera 😝 😀
mne to vyhovuje inak by som nestihala panelak 😀 😀 😀 kukam aj ja ale už bude koniec a idem hajat tak teda bru nocku všetkym 😉
aj ja.... dobrúúúúúú 🙂
Vstavat, caka nas snad paradny den, ideme sa z Juniorom kupat do AQUA PARKU
a pracovat bude kto? ...ulievania sa ti zachcelo 😀 😀 😀 ...ja už okna umyte pradlo oprate vyvesene prach poutierany podlahy umyte zabudla som dodat že navarene ....a za chvilku si hodim šlofika 😀 😀 😀
a ostatní sa kde tulate? slniečko troška vykukne a už vas niet už sa flakate čo? 😅
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
halo halo halo.... jsem spaaaaaaaaaatky 😀 😀 😀 😀
a priznajte sa kto na mna tak tuho myslel v sobotu vecer.. som čkala ako chora asi hodinu 😀 😀 😀
blesk ja som dnes rozmyslala kedy ideme do parku aqua a neprisla som na nic.. ale si ma navnadil takze daktory den urcite pojdeme 😀
a hele koho to tu mame ...a kde maš byt Danka 😠 už aj 😀 ...dana že by ja? 😅 😀 ved som tu nemala koho otravovat 😀
ak som ti škaredo napisala čitam že dana a k sa kde podelo? 😕 ja vždy pišem danka 😨
pekne si napisala jenn 🙂 ja chceeeeeeeeeeeeem spaaaaaaaaaaaaaaaaat
ha ha blesq ked ja som od radosti že tu je pisala ako dračica ani som nekukala čo pišem 😒 danulka moja odpusti mi 😵
neodpustaj gertruda neodpustaj
blesq na teba len maly dvor a velky bič treba 😝 ..ked bude ten dom, emmke zaopatrim 😀 😀 😀
a co kde ste spime?
TU SME ! 😀
Blesqu, ja by som veru spala... som nejaká oťapená 😝 a to chcem ešte šlapať 😀 som sa dobre najedla, tak asi preto sa mi drieme 😅
Dani vitaj späť 😉 Kým si nemala hrču na jazyku, tak je dobre 🤐 😀
Jenn, veru sme sa aj vonku flákali.. to víš, dnes je hezky, dneska by to šlo 😀
uz mas zbalene?
kto??? ja?? a čo??? 😕
uz som vam vravel? mame prvy stych na brade 😀
sak pises ze dnes je hesky dnes by to slo, manzel by sa potesil
všimla som si 🙂 ty sa z toho normálne tešíš 😀
ty trkvas 😀
ja som trkvas ty mi nasmecujes ja odbijem a ja som trkvas 😀
nebi maaaaaaaaa 😀
by si si asi zasluzila ...........................
asi asi čosi dám si 🤐 😅
horalku a budes dve hodiny slapat
dve hodiny??? za horalku??? no ty si "lacný Jožko" 😝 😀
tak 3 😀
3 horalky? 😀

tu som cicaaaaaaaaa, len driemem 😅