icon

Sú tu aj muži?

juko25
1. apr 2010

Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!

vodnarky
21. apr 2010

no teda blesq...???.. 😅 ..ja som hned vedela,ze to takto funguje... 😀 😀 😀 😉 len nas tatinko tvrdi,ze to tak neieje.. 😉 😉 😉

vodnarky
21. apr 2010

malu sme mali choru.. ☹ ..ale uz je to v pohode.. 😀

blesq
21. apr 2010

jasne ze nieje 😀 kto povedal ze je, kto prezradil muzske tajomstvo?

blesq
21. apr 2010

to som rad a co jej bolo bobakovi?

vodnarky
21. apr 2010

zacalo to kaslom,potom vracala a doktor zistil,ze ma nejaky zapal(infekciu) na prieduskach..takze sme si to poriadne uzili.. ☹

blesq
21. apr 2010

no fuuuuuuuuuu tak to nic moc, ale hlavne ze je uz ok

blesq
21. apr 2010

ake je zdravotnictvo v irsku?

vodnarky
21. apr 2010

hmmmmm..nechaj ma zamysliet.. 🙄

blesq
21. apr 2010

ale zasa nie ze cely den budes sa zamyslat

vodnarky
21. apr 2010

takto...ked prides (ako dospeli) na pohotovost,tak si treba nabalit lepenaky a vselico mozne..lebo tam presedis aj 8-9-10 hodin a aj to este neni iste,ci toho doktora uvidis..ja som sa raz zobrala domou po 10 hod. a to som doktora nevidela,co som to tam uz nevydrzala sedet.. 😠
co sa tyka deti,je to lepsie..nastastie my tu uz sme dlho a mame tu tzv."rodinneho lekara",takze sme "zachraneny"a nemusime chodit na pohotovosti,co jedna navsteva ta stoji 100eur..
inak ich metody osetrenia su ine a pre nas dost divne..ci ma babo 8 mes,alebo 2 roky,neni ziaden rozdiel..a ma napr.pokazeny zaludok,tak ti povedia aby si mu kupil 7up.. 😅
ale nestazujeme sa..myslim,ze nase zdravotnictvo,co sa tyka vedomosti,je na vyssej urovni..aspon podla toho,co mi hovori mama,jak veci prebiehaju u nasho detskeho lekara a co vidim tu..u nas doma(na slovensku)mame zevraj taky pristroj,ktory maju detske lekarky,podla ktoreho zistia,ci dieta potrebuje antybiotykum alebo nie..tu to neexistuje..ale da sa prezit.. 😉

blesq
21. apr 2010

ano z krvicjky zistia za minutku co potrebuje alebo nepotrebuje, je to velka vyhoda

vodnarky
21. apr 2010

ved sme uz aj rozmyslali..ked pride nieco ozaj vaze,tak poletime domou k lekarovi.. 😎

vodnarky
21. apr 2010

helooooou...co mate vsetci obednajsiu prestavku?? 😅 😎 😀

danka.k
21. apr 2010

jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. len neobedujeme 😀 😀 😀 a uz som hladna ale cakam na maleho nech sa zobudi

vodnarky
21. apr 2010

😀 😀 😀 ..aj ja to tak robim..obedujem az ked sa zobudi..prave som ju ulozila a uz spinka..srkam kafiiicko a vyhrievam sa na slniecku..no pohoda zivot,co ti poviem... 😎 😀

danka.k
21. apr 2010

vies co provokuj s tym slnkom 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀

vodnarky
21. apr 2010

ved aj na slovensku je pekne..nie?? 😅 😎 😉

danka.k
21. apr 2010

jasne ale nie u nas 😀 😀 😀 😀 teda u nas aj hej len akurat sa tu zomlel taky lejak... 😀 😀 ale uz pomaly vykuka slnko a ten dazd ide k bleskovi 😀 😀 blesk cakaj ho na opacnom konci.. bude to ina divocnina 😀

vodnarky
21. apr 2010

nooooo..bude potrebovat troska schladit,aby mu od tolkej roboty horuco nebolo a hlava sa mu nezaparila.. 😀 😀 😀

blesq
21. apr 2010

ja som si nic neobjednal nic nedojde

danka.k
21. apr 2010

blesk ja stale dufam ze to k vam dojde.... 😀 😀 😀

blesq
21. apr 2010

slabo sa modlite

vodnarky
21. apr 2010

nebolo na objednavku..to bude len taky present.. 😎