Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
malu sme mali choru.. ☹ ..ale uz je to v pohode.. 😀
jasne ze nieje 😀 kto povedal ze je, kto prezradil muzske tajomstvo?
to som rad a co jej bolo bobakovi?
zacalo to kaslom,potom vracala a doktor zistil,ze ma nejaky zapal(infekciu) na prieduskach..takze sme si to poriadne uzili.. ☹
no fuuuuuuuuuu tak to nic moc, ale hlavne ze je uz ok
ake je zdravotnictvo v irsku?
hmmmmm..nechaj ma zamysliet.. 🙄
ale zasa nie ze cely den budes sa zamyslat
takto...ked prides (ako dospeli) na pohotovost,tak si treba nabalit lepenaky a vselico mozne..lebo tam presedis aj 8-9-10 hodin a aj to este neni iste,ci toho doktora uvidis..ja som sa raz zobrala domou po 10 hod. a to som doktora nevidela,co som to tam uz nevydrzala sedet.. 😠
co sa tyka deti,je to lepsie..nastastie my tu uz sme dlho a mame tu tzv."rodinneho lekara",takze sme "zachraneny"a nemusime chodit na pohotovosti,co jedna navsteva ta stoji 100eur..
inak ich metody osetrenia su ine a pre nas dost divne..ci ma babo 8 mes,alebo 2 roky,neni ziaden rozdiel..a ma napr.pokazeny zaludok,tak ti povedia aby si mu kupil 7up.. 😅
ale nestazujeme sa..myslim,ze nase zdravotnictvo,co sa tyka vedomosti,je na vyssej urovni..aspon podla toho,co mi hovori mama,jak veci prebiehaju u nasho detskeho lekara a co vidim tu..u nas doma(na slovensku)mame zevraj taky pristroj,ktory maju detske lekarky,podla ktoreho zistia,ci dieta potrebuje antybiotykum alebo nie..tu to neexistuje..ale da sa prezit.. 😉
ano z krvicjky zistia za minutku co potrebuje alebo nepotrebuje, je to velka vyhoda
ved sme uz aj rozmyslali..ked pride nieco ozaj vaze,tak poletime domou k lekarovi.. 😎
helooooou...co mate vsetci obednajsiu prestavku?? 😅 😎 😀
jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. len neobedujeme 😀 😀 😀 a uz som hladna ale cakam na maleho nech sa zobudi
😀 😀 😀 ..aj ja to tak robim..obedujem az ked sa zobudi..prave som ju ulozila a uz spinka..srkam kafiiicko a vyhrievam sa na slniecku..no pohoda zivot,co ti poviem... 😎 😀
vies co provokuj s tym slnkom 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀
ved aj na slovensku je pekne..nie?? 😅 😎 😉
jasne ale nie u nas 😀 😀 😀 😀 teda u nas aj hej len akurat sa tu zomlel taky lejak... 😀 😀 ale uz pomaly vykuka slnko a ten dazd ide k bleskovi 😀 😀 blesk cakaj ho na opacnom konci.. bude to ina divocnina 😀
nooooo..bude potrebovat troska schladit,aby mu od tolkej roboty horuco nebolo a hlava sa mu nezaparila.. 😀 😀 😀
ja som si nic neobjednal nic nedojde
blesk ja stale dufam ze to k vam dojde.... 😀 😀 😀
slabo sa modlite
nebolo na objednavku..to bude len taky present.. 😎
a nebudeeeeeeeeeee
no,este som sa nezacala..ale mozem..patrim medzi VIP.. 😎 😀 😀
aaaaaaaa hotovo...ze urobi co sa bude dat... 😉
kto co urobi?
ale prihovaral sa za teba aby vas ten hore vytopil , ze urobi co sa bude dat
blesq..hned vytopit??? 😅 ..staci len popolievat..nie? 😉
ked uz tak uz nech to stoji za to 😀

no teda blesq...???.. 😅 ..ja som hned vedela,ze to takto funguje... 😀 😀 😀 😉 len nas tatinko tvrdi,ze to tak neieje.. 😉 😉 😉