Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
to je jasne, to beriem, vsak vsetky sme naladove, niekedy ich milujeme, niekedy chceme predat za 5 korun, zavisi to od ich etapy momentalnej, nasho vyspatia-nevyspatia, a tak.
pocuj, blesq, takuto otazku mi tu teda chlap este nepolozil 🙂 normalne sa citim divne 🙂
no, co ja viem, asi 4, ale ja som rodila cisarskym, tak som trochu obmedzena
aj ja chcem niekedy viac deti, isto je to na zaciatku stres, kym ich vypiples, ale ked su uz starsi, tak to je radost, taka velka rodina ... aspon myslim 🙂§
bambulka sme na tom rovnako..aj aj som mala cisarsky a pocula som ze cisarskym mozes len 2x .. 😅
moj ocino ma 6 surodencov.. a mamina ma 2.. ale krajsie je ked sa stretnu tí viacerí ako oni traja 😀 takze ja som tiez za velke rodiny 😉
mimkao 😀 😀 😀
vodnarky, myslim, ze aj 3 spokojne...teda tak mi povedal Dr....a ze aj 4, ale to stvrte je uz rizikove
aj ja si myslim to iste..nez vyrastu tak to stoji vela sili a nervou,ale potom,ten pocit velkej rodiny..urcite super..bude sa mat kto o teba postarat v starobe.. 😉
povedz, kedy naposledy si sa vyspala?
a este....ako zabezpecit, aby ani jednemu potreba mamy nebola odopreta?
mimkao a nesla si deti uspavat?? 😀 ja idem asi moje zobudit, mam chut na pizzu tak by bolo dobre uz ist 😀
tato reakcia bola na prispevok s tolkymi surodencami..vy musite mat brutalne rodinne oslavy... 😀 😀 😉
ja mam furt pocit, ze simonov tym nieco odopriem....teda seba.....asi blbo rozmyslam, vsak?