Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
mimkao-jasne ze sme to pochopili.. 😉
ja som nepochopil o com je rec?
mimkao ako sa rano zobudis hej?? 😀
ano, ano!!!! juuuuuj, tesim sa velmi
bambulka a kolko deti chces?
to je jasne, to beriem, vsak vsetky sme naladove, niekedy ich milujeme, niekedy chceme predat za 5 korun, zavisi to od ich etapy momentalnej, nasho vyspatia-nevyspatia, a tak.
pocuj, blesq, takuto otazku mi tu teda chlap este nepolozil 🙂 normalne sa citim divne 🙂
no, co ja viem, asi 4, ale ja som rodila cisarskym, tak som trochu obmedzena
ja by som aj chlapa dakedy aj zadarmo dala 😀 😀 😀 😀 😀
mimkao-urobila som maly kukuc na tvoje fotecky..dedicky su zlatunke.. 🙂
aj ja chcem niekedy viac deti, isto je to na zaciatku stres, kym ich vypiples, ale ked su uz starsi, tak to je radost, taka velka rodina ... aspon myslim 🙂§
danka 🙂 🙂 🙂 🙂 poznam ten pocit 🙂
bambulka sme na tom rovnako..aj aj som mala cisarsky a pocula som ze cisarskym mozes len 2x .. 😅
moj ocino ma 6 surodencov.. a mamina ma 2.. ale krajsie je ked sa stretnu tí viacerí ako oni traja 😀 takze ja som tiez za velke rodiny 😉
mimkao 😀 😀 😀
vodnarky, myslim, ze aj 3 spokojne...teda tak mi povedal Dr....a ze aj 4, ale to stvrte je uz rizikove
mimkao 😀 😀 😀
aj ja si myslim to iste..nez vyrastu tak to stoji vela sili a nervou,ale potom,ten pocit velkej rodiny..urcite super..bude sa mat kto o teba postarat v starobe.. 😉
mimkao-cooooo? 😀 😀 😀
co emmka... ale blesk 😀
povedz, kedy naposledy si sa vyspala?
a este....ako zabezpecit, aby ani jednemu potreba mamy nebola odopreta?
mimkao a nesla si deti uspavat?? 😀 ja idem asi moje zobudit, mam chut na pizzu tak by bolo dobre uz ist 😀
tato reakcia bola na prispevok s tolkymi surodencami..vy musite mat brutalne rodinne oslavy... 😀 😀 😉
ja mam furt pocit, ze simonov tym nieco odopriem....teda seba.....asi blbo rozmyslam, vsak?