icon

Sú tu mamičky do 25 rokov?

hanculka
8. apr 2008

ahojte nájdu sa tu aj taketo mlade mamičky?

zuzkap2
3. júl 2008

Ahojte 🙂 čo robkáte 🙂
Motiilik zlatobyľ zabral 🙂 🙂 🙂 🙂

motiilik
3. júl 2008

No tak to je zuzi super,som rada s tebou 😉

zuzkap2
9. júl 2008

Halooooooooooooo baby , kde ste všetky?

motiilik
9. júl 2008

ahojky...no asi na dovolenkách niekde...to len my sme asi doma...

bambule1151
10. júl 2008

Ahojte baby.Aj my sa chceme pridat. Ja mam 22 a moja dcérka má 17mesiacov.

bambule1151
10. júl 2008

Ahojte baby.Aj my sa chceme pridat. Ja mam 22 a moja dcérka má 17mesiacov. 😅

zuzkap2
10. júl 2008

bambule vitaj medzi nami 🙂
motilik tak my ma dovolenku nejdeme nikam ☹

eliska1983
10. júl 2008

ahojteee.....je tu niekto?

motiilik
10. júl 2008

bambule vitaj v klube 😀

zuzi a jakto prosím Ťa?....čo sa niečo stalo?.... 😕

eliska ahojky...jasné,sme tu.... 🙂

renika
10. júl 2008

ahojte babulky. Vy máte všetky ešte malé babätká - s koľko mesačným bábom ste boli prvýkrát na dovolenke? Pri mori myslím. Chystáme sa o 2 týždne do Talianska a ja som z toho dosť nervózna teda

zuzkap2
11. júl 2008

Motiilik môj muž ma veľa roboty tak na dovolenku nemá čas. My chodíme cez víkendy na vylety a tie nám zatiaľ vyhovujú. No a budúci rok ak sa nám podarí tak niekam možno aj pôjdeme 😉

motiilik
11. júl 2008

zuzi,to veď my sme na tom tak isto...aj ten môj má kopec roboty a príde aj tak na dovolenku celozávodnu až koncom augasta a v septembri mi ide malá do školy,takže nám to nijak nevyhovuje....ale povedala som mu,že na rok ideme niekam na 100% a povedal,že slubuje,tak uvidíme.... 🙂

zuzkap2
13. júl 2008

Ahojte taka ako vikendujete?
My sme sa dnes boli kúpať 🙂 chlapci sa vyblaznili a teraz už spia 🙂

majkabe
14. júl 2008

Ahojte mladé mamičky, náhodne som vás objavila, pridávam sa medzi vás - ja mám 22 r. a môj synček 10 mesiacov 🙂

zuzkap2
14. júl 2008

majkabe vitaj medzi nami 🙂

majkabe
14. júl 2008

zuzkap2 - Ďakujeeeeeeeeeeem

monkula
14. júl 2008

ja by som sa tiež pridala, alev sobotu mám 26, takže... ☹ ☹ 😀

januliak
14. júl 2008

ahojte baby,dlho som sem nezavitala 😅
Vitam new mamicky mladuchy 😉

Ako sa vam dari?

My sme sa nejako ryhlo rozhybali a uz mame 8 zubov,co vtedy som riesila prvy 😀

bambule1151
15. júl 2008

Ahojte maminy.Sme radi ze ste nás privítali, a že sa môžme pripojiť. Chcela by som odpovedať Renike-na dovolenke s malou sme ešte neboli, ale švagrinka bola s chlapčekom mal vtedy 3 roky a vravela že to nebolo bohviečo.Malého stále strážila nemala tak veľa času pre seba, nehovoriac o tom že chodili von k moru len večer lebo by sa maly spálil a o večernej zábave niekde v podniku nebolo ani reči,maly musel spať vadľa nej...To su jej skusenosti, ale vyskúšaj vám sa to možno s malym bude páčit.Chcela by som sa poradit s mamičkami ktore maju problém ako ja. Môj problém je že moja mala bambulka je na mňa strašne nalipnutá. Má už 17mesiacov nekojim ju, lebo som stratila mliečko, a ona je taka nalipnutá, že bez nej nemôžem íst ani na wc, ani umyt riad, ani sa osprchovať. Najviac ma to trápi na návštevách. Malá sa na mňa zavesí a keď zmiznem z dohľadu začne plakať a nedá sa ničím utíšit.A zaspí len pri mne ked jej škrabkám ručičku, muža odháňa bije ho.Poradte prosím

marse
15. júl 2008

jejo aj ja medzi vas patrim, mam 20 😵 😉

motiilik
15. júl 2008

vitajte medzi nami nové mamičky mladučké 🙂
marse,Ty si nejak skoro stihla v 20-tich a už dve detičky....no veru klobúk dole,ja by som sa v tvojom veku na to asi necítila... 😅

zuzkap2
15. júl 2008

aj ja vítam nove mlade mamičky 🙂
bambule s tvojo malou si to opisala presnne tak ako to bolo unás len ja som ešte do marca kojila a keď som prestala sa to zmenilo. 🙂

Babulky tak ja som dnes bola na preventívke a doktorka mi na sone našla 4 cm cystu ☹

icerna
16. júl 2008

ahojte maminky,vitajte vsetky nove 😀 uz som tu dlho nebola,dako som nestihala. vcera som bola s malou na ockovani-do jednej nozicky prevenar a do druhej jej dali 3 rocnu,tak bolo placu 😢 chudiatko,ale uz mame pokoj konecne 😉
zuzka hadam to nebude vazne,co ti na to povedala doktorka?

zuzkap2
16. júl 2008

icerna doktorka mi kazala budúci mesiac hneď po mrche prisť ,že to skontroluje a potom sa uvidí 😒

icerna
17. júl 2008

tak drzim palce aj na nohach,hadam to nebude nic vazne 😒

zuzkap2
18. júl 2008

icerna ďakujem 🙂

icerna
19. júl 2008

dobre ranko 🙂 co mate naplanovane na vikend maminky?mi si budeme musiet nieco vymysliet same,lebo tato nam pracuje 😠

zuzkap2
20. júl 2008

icerna 🙂 pri nás su na prázdninách 2 netere tak mám doma 4 deti 🙂 😝

icerna
23. júl 2008

ahojte,to je super pocasie ☹ zuzka tak mas doma veselo,ze 😀

mirrinka
23. júl 2008

ahoj...aj ja som tu a mám "ešte len" necelých 24...beriete ma do družiny? 😀