Sú tu mamičky do 25 rokov?
ahojte nájdu sa tu aj taketo mlade mamičky?
no kde ste sa všetky stratili? to som tu úplne sama? podte všetky sem. Ako nýám vonku krasne sneží!malá je z toho hotova 😀
nie si sama,ešte som tu ja 😀
u nás už po snehu ani stopy,ale zimiská je poriadna...a to sa dnes chystáme kúpiť malej čižmy 😖 😒 bŕŕŕŕ
no konecne niekto už som sa bala ze ste ma tu nechali samu uplne. no my sme malej kupili cuzmy asi pred v2 týždnami. a minule som jej kupila kozuch. hadam jej v nom nebude uz taka zima. 😀
čaute čaute
malá bola chorá nejaký brušný vírus či čo, vracala a teplotovala ale už je fajn
čo porábate?
no ani mi nevrav ze zase dake vyrusi. mala je na to velmi hakliva a zvykne ju to drzat dost dlho 😢
ahojte, mamičky ja som založila tu temu a nemam čas ani sa k Vám pridat, ale už môžem 🙂 mám doma net 🙂
ahoj hanculka. ja som sa aj cudovala ze si zalozila tuto temu a ani si s nami nepises. ale už si tu super 😉
neviem nepoznav vas tu ☹ zabga88: kolko máš rokov?
20
hanculka,aj ja som tu....mám 24 -asi budem jedna z najstarších 😠 ty máš koľko?
mirrinka : ahoj ja mám 22 rokov
no ahojte žienky,konecne sa aj ja pripajam,boli sme prec cez vikend. bola som si pozriet krstniatko a gratulovat... 😀 a priviezla som si domov svokru,ma dovolenku.
ahoj hanculka 😉
icerna: ta tebe super, ked maš doma svokričku 😒
ahoooj icerna. mala ako?
no teda,icerna...wááááááááááááááu 😀 mňa by asi porazilo,keby tu doliezla tá moja 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
baby,to som tu fakt najstaršia? 😠 ma nes.rte ☹
mirrinka : a to Ti vadi? 🙂
ahojte
ahoj hanculka, ja mám 23 😎
tak viki už neteplotuje ani nevracia ale zas má kašlisko ako hrom a aj soplí 😠 ale vyteká jej to samo a je to priesvitné tak je super....asi zas a znova behnem dokine alebo určíme lieky cez tel....
tak krásne zasneženo tu máme a musíme trčať doma 😠 😠 😠
ahojte! my sme dnes boli v obchode a trvala nam cesta skoro 1 hodinu. mala nevladala chodit mala taždké čižmy a sneh ju brzdil sa jedovala. ale bola zlata
rikarr: no teraz sme to dostali my mala ma krce v brusku, zvysenu teplotu, stolici nema dobru a neni jej dobre. ma dietu a ani nechce papat. ☹
dúfam že to rychlo prejde a nebudeme musiet behat na pohotovost ako vždy ked toto na nu pride 😢
viki vracala len den a potom mala ešte 3 dni teplotu a prešlo
včera sme boli u dokiny tak nás draplo zas niečo iné -hrdlo, kašel,soplík 😠
zas nové lieky a navyše mám doma aj muža totál skapatého tak je to radosť 😀
ahojte mamicky. nedavno som sa dostala k internetu a dozvedela sa o tejto stranke,paci sa mi,a hlavne ma potesilo,ze je tu vytvoreny pokec aj pre nas mladsie mamicky,aj ked ja som na nasej 25-rocnej hranici.mam 6-mesacneho chlapceka,onedlho zaciname s prvymi prikrmami,som na to vsetko dost zvedava,ako si bude maly zvykat a tak podobne.akurat odchadzam s malym von,snazime sa chodit kazdy den aspon na dve hodinky,aj ked cez leto to bolo ovela viac.ak niektora zacinate s prvymi prikrmami,rada sa podelim o rady,ci prve pokusy.zacinam uvazovat o navsteve materskeho centra s malym,ale neviem sa rozhodnut,ci to nieje priskoro,ale strasne ma to laka.niektora tam chodite?my sme z dubravky.
ahojj
no ja si na príkrmy pamätám a bola som rada lebo moje bábatko je žrút ako sa patrí nad ničím neophrdla 😀
ja som do centier začala chodiť okolo jej 6 mes. ale teraz sa im vyhýbame kedže sú kadejaké vírusy 😉 a aj my sme chorý
adena222 vitaj medzi nami
ahojte 🙂 no dnes nam svokrusa odisla,ale bolo ok,ona je v pohode...mi sme tiez chore,mala ma sople az v pate a kasle z toho ☹ hrdlo ju neboli,tak uvidime ako dalej
adena vitaj 😀 ja som z malou este v takom centre nebola,ani neviem preco,aj som sa tam chystala,ale vzdy z toho dako vzislo 😕 no s timi prikrmami si to uzi,tie prve ksichtiky,nato nezabudnem,bolo to super obdobie 🙂
baby bolí ma brucho -z prežratia 😒 ☹ aj hlavička z višťania ☹
dúfam, že nebbudem chorá ked tí moji dvaja maródi vyzdravejú 😒
baby poradte prosim! malej neviem zastavit hnacku. berie Nutrolin B od včera rana a stale ma hnacku. krici, place boli bruskooooo. idem sa s toho zblaznit. už som zúfala. ma teplotu vyše 38 a to sme boli pred včerom na pohotovosti mala39,7. keby ta hnacka a krce ustupili bolo by fajn ☹
vyskúšaj aj krém na bolavé bruško -neviem ako sa volá ale v lekárni ich majú plno a čierny čaj....musí veľa piť ....
baby ako zdobíte domy alebo byty????????????

ajojte babule hadam nespite!!!!!!!! 🙂