icon

Sú tu mamičky do 25 rokov?

hanculka
8. apr 2008

ahojte nájdu sa tu aj taketo mlade mamičky?

gabinka1012
4. okt 2009

no,kdepak všechny jste?mám pro vás novinu a vy nikde. 😒

majatob
4. okt 2009

gabi, sem s ni 😀

gabinka1012
4. okt 2009

Ahojky majatob.
Konečně se to povedlo včera jsem si dělala testík a vyšel mi pozityvní.Dnes jsem si udělala pro jistotu další 3 a to samé jsou tam //.Já mám takovou radost.doufám že mi to potvrdí i doktor. 😀 😀 😀

majatob
4. okt 2009

fakt?????!!!!! ty jo, gratulace obrovskaaaaaa!!!!! 😵 😵 😵 😵

gabinka1012
4. okt 2009

děkuji,po ročním snažení. se to podařilo.

majatob
4. okt 2009

kdy pujdes na potvrzeni? 🙂

gabinka1012
4. okt 2009

jo tak to nevím,můj doktor má už 2 měsíc zavřenou ordinaci pro nemoc.Operovali mu páteř tak buh ví jestli ještě bude ordinovat 😠 .budu si muset najít jiného.

majatob
4. okt 2009

gabi, no to by ses taky nemusela do porodu dockat 😀

gabinka1012
4. okt 2009

V týdnu se po nějakém podívám,ale moc s toho nadšená nejsem.Ten můj byl super.I když mluvil tak potichu že jsem mu rozuměla každé druhé slovo 😀

majatob
4. okt 2009

😀 😀 ja jsem s Tobikem taky musela menit doktora a raaada jsem se vracela zpatky k te moji (ktera me nakonec aj rodila 🙂 ), brrrr.... tak hodne stesti pri vyberu 😉

gabinka1012
4. okt 2009

snad nenarazím na nějaké střevo. 🙂 😀

majatob
4. okt 2009

no on byl takovej dost necitlivej pri vysetreni...ale sestricku mel bozi 😀

gabinka1012
4. okt 2009

no právě toho se obávám abych nenarazila na nějakého necitu. 🙂

elissa
5. okt 2009

ďakujem gabinka1012 🙂

gabinka1012
5. okt 2009

Ahoj elissa,není zač.
copak děláte?

zabga88
5. okt 2009

gabinkaaaaaa hurááá srdecne gratulujem! normálne zacnem aj ja premyslat nad druhým babenkom 🙂 len neviem ci mi to ten moj chlop schvali 🙂

elissa vitaj medzi nami! napis nam nieco viac o sebe 🙂

gabinka1012
5. okt 2009

zabga děkuji
Jen do toho at Vikinka není sama 😀 😀

zabga88
5. okt 2009

no mala by aj hned prijala ale ja nneviem ešte sa rozhodnut a neviem co na to moja polovicka 😀

gabinka1012
5. okt 2009

To já ted začínam mít obavy co na to malá.Všechno se točí kolem ní a až bude druhé,no nevím bojím se aby nežárlila.

kutcher
5. okt 2009

Ahojky je mi 21, mymu prckoj je 14 mesicu a na to, jak jsem po porodu klela, ze uz dite ne-e, tak zacinam mit zalusk na jeste jedno, ale tomu mymu to moc nesmakuje, tak budu mit asi prdlacky!

gabinka1012
5. okt 2009

Ahojky kutcher,třebas se tvůj muž nechá ještě překecat 🙂

zabga88
5. okt 2009

ahoj kutcher! vitaj!

gabinka neboj mala si urcite velmi rychlo zvykne 🙂

gabinka1012
5. okt 2009

Ono jí nic jiného nezbyde než si zvyknout.Jen si myslím že to bude pro ni těžké,přeci jen je trošku rozmazlinkaná. 🙂

zabga88
5. okt 2009

no to verim ved do teraz sa kazdy venoval jej. neboj sa urcite bude dobra sestricka!
a uz by si mohla aj to dake foto hodit nech vieme s kym si piseme 🙂

gabinka1012
5. okt 2009

jejda,no vidíš mě to ani nenapadlo,mám fotky na beremku tak jsem nějako opomenula že tady ty fotky nejsou.Já se polepším 🙂

zabga88
5. okt 2009

no super tak sa tesim ze sa polepsis a dufam ze coskoro 🙂

kutcher
5. okt 2009

Ahoj holky dik za privytani, ale on ma dost padny argumenty, a to jsou penize... ono v dnesni dobe mit 2 deti je srovnatelne s pokusem o sebevrazdu. a co se tyce tve malicke gabinko, urco si zvykne, jen ji to chce hodne zapojit, nenutit a sem tam nejaky ten darecek od mimca, zname to, samozrejme furt prokazovat, jak ji milujes, to pujde!

gabinka1012
5. okt 2009

mě za chvíli přijede manža s malou,ta měla dnes taneční kroužek.Tak já budu muset jít něco uklohnit k večeři.Jen nevím co.Potřebovala bych naplnit lednici ale není nikdo komu by se chtělo nakoupit. 😀

elissa
5. okt 2009

a čo by ste chceli také o mne vedieť,pýtajte sa? 😀

mataaaaa
6. okt 2009

ahoj maminy, dlho som tu nebola.. tak teraz sa znova pripaajam :D