icon

Sú tu negýčové maminy?

katarina6
5. júl 2011

Nenasla som tu podobnu temu 🙂.... Rada by som nasla priestor pre nas - maminy, ktore neznasaju gyc, a maju kopec dobrych tipov na nakup nielen vybavicky pre buduceho potomka, ale aj tipy pre uz narodene deticky v roznom veku....
Oblecenia, zariadenia izbiciek, doplnky....atd.... vsetko pre deti..... ale negycovo!

Mamicky, ktore si nemyslia ze ruzova je pre dievcatka a modra pre chlapcov, ktore si nemyslia ze vsetky oblecenia musia mat Medvedikov Pu, ci inych masovo-nakupovanych postaviciek.....

V zasade nie ste proti ruzovej, ak je vkusne pouzita (nie v Barbie style....)

Mamicky, ktore vedia co je to cisty graficky dizajn, vkusne vzory, jednoduchost oblecenia, jednoduchost vo farbach, bez zbytocnych trblietok a hlupych caciek....
Pacia sa vam kombinacie jednofarebnych veci, s vecami so vzormi, pacia sa vam farby, ale naopak, aj ked sa deti oblecu ako dospelaci - cierne, sede, biele.....
Mate radi jednoduche graficke znacky, jednoduche zobrazovanie postaviciek, vtipne napady....

Obrazky v prilohe dole su vam velmi blizke 🙂 a radi sa podelite o linky na dobre vkusne obchody...
Cena niekedy nie je uplne urcujuca aby ste mali dizajnersky kusok, niekedy sa daju najst pekne kusky aj po neunavnom hladani v obycajnych detskych obchodoch.....

Tak sem s vasimi tipmi 🙂.....
prip. mozeme diskutovat co je gyc a co nie.....

Strana
z2
katarina6
autor
3. okt 2011

@len.petra hej? nepremokavy nemam kupovat? No ja som tak romanticky myslela ze ju budeme aj na sankach vozit 😀DD ale s tymto globalnym oteplovanim to asi tazko bude sneh v decembri ze? a este som myslela ze keby mi revala v kociku a chcem ju vybrat na ruky, to jej nebude zima v tom obyc. overali? ale asi nie ze? 😵 som taka neskusena mamicka! 😀DD ale tak veru neviem co treba co nie...... a moja mama si ledva pamata ako nas obliekala.... takze ta kupi co jej poviem 😀....

@leishmania na overaly budu akcie neskor? kedy? ved akcie byvaju iba velmi skoro pred sezonou alebo hned po sezone...... teraz je oktober tak by to malo byt lacnejsie nez decembri nie? ci sa mylim?
No a veru mozno nebude treba ani jeden overal v decembri 😀DD, s tymto oteplovanim.... no uvidim, ten macikovy urcite vyuzijem min. na fotenie 😀......

@albireo no tak seversky styl oblecka!!! to je kapitola sama o sebe! ach! 🙂 to je tam samy pasik... 🙂 a vsetko take nadherne!!! No veru, keby tie znacky otvorili aj na SK!

Baby, ak uvidite niekde akciu na zimne overaly v BA - take pekne 😉, urcite dajte vediet!

leishmania
4. okt 2011

@katarina6 v decembri zacinaju zimne vypredaje, aspon v Ba, po vianociach to zacina

zuzana76
4. okt 2011

@katarina6 aj my sme mali aj premokavy overal, ked bol taky malinky, do kocika to staci, ale mali sme aj nepremokavy overal a nepremokavu vetrovku a do sanok ju mozes dat vo fusaku a este zababusenu do deky

zuzana76
4. okt 2011

@albireo super linky, fakt skoda, ze nepredavaju u nas

katarina6
autor
4. okt 2011

@leishmania v decembri po vianociach zacinaju vypredaje? no..... tak uvidime ci to nebude prilis neskoro....

ella1980
5. máj 2012

chcela by som sa opytat, nemate nahodou daktora dobry tip na zaujimave veci pre CHLAPCOV od 3 rokov? Okrem nextu aj daco ine? ...pasiky, nadpisy a polo tricka mi uz idu krkom...Obcas je fajn obliekat deti ako malych dospelych, ale nie vzdy a chyba mi trosku taka detskejsia kolekcia. Pre dievcata je toho strasne vela tak nechapem preco aj pre vacsich chlapcov take nenavrhnu, ved staci vymenit farby, podklad nech je bledo zeleny alebo modry, hnedy a motiv miesto lienky a kvetinky moze byt auticko, vlacik, psik...napr. taketo

ella1980
5. máj 2012

alebo toto

tuti_sk
10. feb 2013

ja by som poradila originalne negycove bodycka od nas..... skuste posudit same.....

cayar
18. aug 2014

Super tema;) Skoda , ze uz postarsia...najdu sa nejake maminy???

klariska1
5. sep 2014

ja🙂... zaujimava tema, teraz som ju objavila

horana
7. sep 2014

Som sa musela pozriet co znamena negycovita. A zistila som ze je to taka co nedava dievcatku ruzovu. No vidim ze autorka ma strasiu dcerku este len 3r. o tom potom, moja tiez az po nastupe do skolky sama od seba chytila ruzovu maniu a nie ze by do Barbie stylu, ale mala neraz rada vyrazne viac ruzovej, nie cela aby bola do nej odeta ale aby najvyraznejsia farba to na nej bola. Bolo to obdobie ktore samo pominulo a podla mna nie je na skodu ho dievcatkam dopriat, hlavne ked si sami pytaju. Je to farba lasky a nehy. To ako uz rodic na dievcatku upravi aby to pekne vyznelo, dokoriguje, je druha vec. Ale podla mna to patri k dievcatkam, ktora si nevyzije v detstve, potom dohana neskor, alebo ked nie, je na tom nieco psychologickeho preco sa vymedzuje proti tomu.
Tu akoby autorka sa ruzovej bala, vyhranenie sa voci nej ze musi byt len v urcitej, dost malej miere ale to samo o sebe este negycovitost nerobi.
Mne sa zase pacia na malych detoch pastelove farby, ako protiklak k nie uplne take vyrazne, ako sa tu prezentuju na uvod. Cize ano, moj pohlad je jemnejsie odtiene, nakolko male jemne deti vo vyraznych odtienoch vyzeraju z mojho pohladu prilis vyzyvyvo a tieto vzory a farby prekryju ich detsku jemnost.
Tak to len k tomu co kto vnima ako gyc,nemala by to byt lustracia toho jedineho praveho stylu. Niektore priklady nygycovistosti autorky beriem, ine mi naopak nie ze priapdaju ako gyc, ale zvolila by som ich mierne inak 😀

Strana
z2