icon

Sú tučnejšie dámy šťastnejšie?

26. jún 2021

Ahojte.
Prosím vás, myslite si aj vy že plnsie ženy sú stastnejsie?
Lebo ja hej.
Mám tri kamošky, všetke sú plnostihle a šťastné.
Ja chuda, zdravo sa stravujem. A "smutná"
Myslíte si, že muži majú preto radšej plnsie ženské? Že im doprajú?
😪🥺

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@lalenka33 myslim, ze je lepsie si vsimat tie vacsinove nazory, okrajove sa vzdy najdu, aj take, co si do hlupych nadavaju, to treba preskocit.

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
27. jún 2021

podľa mňa to nemá žiadny súvis s váhou. Keď bacuľka schudne a zostane na tej váhe, tak už šťastná nebude? Alebo opačne, ak je žena štíhla, dáva si pozor na to, čo zje, športuje a potom sa na to vykašle, priberie 20 kg, zaručia jej šťastie? Veď je to nezmysel. A problém bude niekde inde, že žiadny s tebou nevydrží. Niektorí muži majú radi štíhle ženy, niektorým sa páčia až chudé, iným bacuľaté až plnoštíhle. Ale asi pre máloktorého muža je príťažlivá žena, ktorá ohŕňa nos nad jedlom, ktoré on má rád a večeria tri šalátové listy. Nad tým sa zamysli.

renata1405
27. jún 2021

Blbost. Ja ked som bola chuda bola som stastnejsia teraz som smutna ze je to prec a neviem s tym nic spravit.

marco88
27. jún 2021

Autorka prečítaj si knihu: Žena snov od M. Kopeckého.

kristiii
27. jún 2021

@dominikac321 prečo by mala byť @konikkon hlúpa? Zo skúseností z môjho okolia má pravdu. Väčšina plnsich žien, čo poznám, sa navážajú do tých štíhlych (áno, aj do mňa), no na druhej strane držia večne nejaké diéty a keď sa im podarí čo to zhodiť, sú happy. A toto napríklad sa mne nepáči na ženách "pri sebe". Všetky štíhle ženy sú pre ne vychrtliny, hrkajúce kostry a pod-aj na koníku to často vidieť v rôznych témach, ale chudé baby nejak nepočujem urážať tie plnšie. Tak až také spokojné tie s kilami navyše asi nebudú, to by podľa mňa nemali túto potrebu.

autor
27. jún 2021

@viestta tak sa neobavaj 😂😂
Nemôžem sedieť pri MK celý deň ako ty 😂😂😂

mirage
27. jún 2021

@marco88 Tak toto by som neodporucala, to je subor tak prazdnych blabolov..

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@kristiii toto nie je celkom pravda, ja si myslim, ze tak, ako sa navazaju tucne do stihlych, tak aj tu na koniku casto stihle pisu o tucnych s despektom. Mne osobne je to sice jedno, lebo ja mam taku akurat postavu, ze nie je co vycitat ani z jednej strany, takze sa ma tieto hadky netykaju. Ale skutocne plati, ze nic z tohto nezavisi od kg, jednoducho hlupe zeny najdes v roznych hmotnostnych kategoriach a mudre sa hadat ani urazat nebudu.

kristiii
27. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ja zas naopak nemám skúsenosť, že by chudé ženy nazývali kočky pri sebe tučnými či pod. Ale z ich strany žiaľ áno. Viackrát sa to tu odzrkadlilo aj v diskusiách. Aj nedávno tu bola taká, neviem už o čo presne v nej konkrétne išlo, ale tie výrazy vychrtliny či kostry si z nej pamätám. Naopak, plnšie ženy boli označované pekne bacuľky. A vidím a počujem to aj v reále, keďže som z tých chudých či štíhlych, nech si to nazve každý ako chce. Ja som si nikdy nedovolila povedať nejakej kočke, že by sa jej zišlo pár kíl zhodiť, zato ja to počúvam pravidelne. Ale paradoxne len od žien, chlap mi to ešte žiadny nepovedal

0silvia0
27. jún 2021

@kristiii akoze toto co pises ti potvrdim, zazila som si aj ja. Vzdy som bola tenka postava a velke zeny mi strasne rady spliechali do xichtu, aby som sa najedla, aby som si zobrala do "kabele" tehly, aby ma neodfuklo. Svagrina ma nazvala anorektickou a ked som bola v 9tom mesiaci mi splechla, ze konecne normalne vyzeram. Kolegyna so 6kami prsami a dvoma bruchami mi povedala, ze nemam ani cici ani rici atd. atd. Pritom ja som si taketo blbe reci nedovolila ani k jednej z nich, nikdy. Ale verim teda, ze na oboch vahovych frontoch su zeny-potvory, ktore potrebuju dat dole tie, ktore nie su podla ich predstav. Sice fakt nechapem, naco je toto dobre, ale cim som starsia, tym mam tieto reci na haku, hoci este stale som podla niektorych vychrtlina, hoci ja sa tak vobec necitim, lebo som pribrala🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@kristiii, @0silvia0 ja som tu par takych diskusii citala, kde stihle pisali o vypasenych a podobne-ale tak mne osobne je toto ukradnute, ozvala som sa len preto, lebo fakt je to v oboch smeroch, aj tu na MK a pamatam si diskusiu, kde sa nedavno jedna takto snazila zhodit @viestta.

maciatkolulu
27. jún 2021

Asi viem, čo myslíš, áno mužom lezie na nervy ako žena pred tým ako začne jest hodinu rozpráva o kalorickéj tabuľke, potom kJ rieši a nakoniec zje 3 listy nejakého šalátu a pritom váha 45 kg, to lezie nie len mužom na nervy. Ale, či majú radšej baculky, to ťažko povedať. Jednej môže plnostihlost skúšať, druhej nie. Rovnako štíhlosti, či chudost.

0silvia0
27. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ano, je to urcite v oboch smeroch... Len kazdy citlivo vnima tie svoje osobne skusenosti hlavne ked sam blbe poznamky nerozdava... ja tu fotku nemam, ak by som mala, mozno by si niekto tiez rad rypol😁

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@0silvia0 ja nejako nechapem ludi, co sa staraju do hmostnosti druhych. Mala som taku kolegynu, ktora mi aspon raz do tyzdna musela nieco okomentovat. Najlepsie bolo, ked mi povedala, ze by som mala nieco robit, lebo mi zacina rast pupok. Tak som jej s kludom Anglicana povedala, ze to tak v 5. mesiaci byva. Pohlad na jej ksicht bol zabavny😝

0silvia0
27. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ja to tiez nechapem. A mna hmotnost inych ludi nezaujima. Muzi aj zeny su sympaticki aj nesympaticki vo vsetkych vahovych kategoriach.

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@0silvia0 ale dost ludi ma taketo potreby, pritom by uplne stacilo, keby sa pozreli na seba, isto tam maju co zlepsovat-ale kvakat o druhych je menej narocne, jazyk maju trenovany😝

zuzubb007
27. jún 2021

Ano poznam tucne zeny a su stastne tuk ich obaluje ale spokojne zo sebou, a to sebavedomie az nechapem, keby ja tak vyzeram nevyjdem ani von, a nemyslim si, ze chlapom sa pacia plnsie tvary, vsak kazdy chlap sa otoci za kocku s fajnou postavou v obtiahnutom obleceni to nech si hovori kto chce co chce, poznam aj taku, ze chlapi sa za mnou otacaju, bodaj by nie aj za hroznou zenou sa clovek otoci lebo nechape ako sa da tak vyzerat

leuchtturm
27. jún 2021

@zuzubb007 to je tvoja jedina motivacia byt chuda, aby sa za tebou otacali chlapi? To sa fakt nechas hodnotit od kadejakych cudzich chlapov na ulici?

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@zuzubb007 najlepsie by bolo, keby si kazdy tu svoju figuru sledoval a nie tych druhych😉

zuzubb007
27. jún 2021

@leuchtturm nevravim o sebe, ja nemam potrebu aby sa za mnou otacali staci my moj muz, ale aj tak to potesi, ked mi neveria, ze mam deti, tym skm chcela povedat, ze niektore zeny sa opustia, tucnota je z 90 % zapricinena zivotnym stylom s tym snad suhlasis?

zuzubb007
27. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl presne tak kazdy sa ma starat o seba tym sa drzim, preto mi prisla aj otazka autorky zvytocna

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@zuzubb007 len Ty sama sa vyjadrujes o druhych, ako vyzeraju, takze ...

zuzubb007
27. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl to bol len nazor osobne mi je jedno ked sa zena sebe paci nech ma aj 150 , kazdy si je tvorcom svojho stastia, ja tiez nemam podvyzivu :D

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@zuzubb007 mne osobne je to jedno, len mi pripada divne, ked sa (a je jedno, ci tucna, alebo stihla) vyjadruje niekto s despektom o druhych, v podstate len preto, ze su v inej vahovej kategorii😉 ale tak su aj divnejsie veci na svete😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jún 2021

Nedá mi to. 😂😂😂
Pozerám zamenu manželiek. Plnostihla vs štíhla.
Za prvou sa muž pri rozlúčke rozplače a muž štíhlej, nič 😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
28. jún 2021

To, ze sa niekto rozplace, to este neznamena, ze ju ma radsej ako ten, co neplace. Nesleduj zamenu manzeliek, je to odpad, venuj sa radsej sebe😉

0silvia0
28. jún 2021

podľa jednej trapnej zámeny manželiek ideš dedukovať, ktorá je šťastnejšia a ktorú má muž radšej? No tak tu už nie je čo dodať...