Sú v Tescu opáskované kabáty?
Ahojte, tiež by som rada vedela ako to je teraz. Nebola niektora teraz v Kauflande? Dá sa tam kúpiť aj niečo iné ako potraviny a hyg. Potreby? Ďakujem 😊
Keby aj boli opaskovane tak napisledy som si takto vlani brala veci do nemocnice spoza pasky.
@reni666 podla mna to este nebudu mat uplne ze dotiahnute do konca, tak podla mna by si este mohla zohnat. Len otazne je ci aj vobec budu mat.
@bikarbona Nemáš pravdu. Núdzový stav už platí - od polnoci z 24.11 na 25.11.
@veronika4495 ešte som nebola predtým nikdy na pohrebe.. myslíš, že môžem ísť v bielom kabáte?
@reni666 poviem to tak, ako som videla na poslednom pohrebe, kde som bola. Bol na silvestra cca 7 rokov dozadu. Zomrel mi dedko, celkom nahle. Vacsina z nas najblizsich mala na sebe nieco tmave, ale vnucata vsetci vysokoskolaci sme mali len to, co sme si na vianoce doniesli domov z intrakov. Ja som mala napr. tmavomodry kabat, jemne do tyrkysova, karovany.... Ostatni, vzdialenejsi pribuzni mali na sebe cokolvek. Silno pochybujeme, ze si niekto kvoli pohrebu kupoval nieco nove, jeden dedkov synovec (dospely) bol normalne vo svetlom obleceni (nohavice) , vela ludi malo hnede, bezove a podobne farby... Pokial by som ten cierny kabat vyuzila a napr nosila oficialny smutok celu zimu (inak moja mama po dedkovej smrti skusala, ale po pol roku ju okricala jej vlastna teta, ze nech nechodi denne v ciernom, lebo vyzera zle a cierna je tak pre babky, ktore idu v nedelu do kostola, nie pre zeny denne chodiace do prace, tak potom po babkinej smrti nosila tmave len chvilocku), tak by som sa pokusila nieco kupit. Ale ak nosim vsade svetle veci a cierny kabat by mi len stal v skrini, sla by som v bielom. Alebo cervenom. Alebo fialovom. Proste v tom, co mam doma.
(PS. Dolezitejsie je si na tu osobu spomenut a vobec ist na pohreb, alebo zaspominat inak, neviem ako su pohreby teraz s opatreniami, a ked niekomu pride blbe, ze si dorazila v inej farbe, tak je to len a len jeho povrchnym zmyslanim, nie Tebou)
Páska alebo nie.
Zober si ten snímač, keď si sama blokuješ nákup a normalne kabát pridaj k nákupu. Zaplatíš a len dáš predavačke na samoobslužnej odstrániť čip.
Misia ukončená.
Baby, dovolím si privteriť sa do tejto diskusie, ale zaujíma ma, či sa dá kúpiť bytový textil alebo ho majú v Tescu opáskovaný (ak je opáskovaný, objednám ho z netu, to problém nie je, ale aby som sa zbytočne neprešla). Ďakujem krásne.
Ja som včera pozerala tlačovku a nikde tam o predaji Non food veci v reťazcoch nevraveli.ale aj minulý rok keď bolo opaskovane dalo sa kúpiť všetko spoza pásky.

@reni666 v lidli kupis uplne vsetko, ziadne pasky.
Tesco ale neviem...