icon

Sú zadky Cynthie a Biancy prirodzené alebo upravené?

11. aug 2024

Ahojte kto ich poznáte viete o čom píšem… tie ich zadky myslite, že sú reálne odvičene, alebo ich majú spravené a urobili si na nich biznis čo sa týka tých plánov cvičenia lebo každá mladá baba chce taký zadok..

Zaujíma ma čo si myslite vy o tom

thirstymonk
11. aug 2024

Myslím si, že keď chcem kukať na veľký zadok, tak si kúpim dajake nevkusné kombičko.

diewcatqoo
11. aug 2024

Fuha, musela som si vygooglit, o koho ide. A teda, nechcem taky zadok. Moj sa mi paci viac 🙂

petulda333
11. aug 2024

Verim tomu,ze sa da zadok vytrenovat a dosiahnut zvacsenie a zagulatenie. No ale urcite nie az takto. Tomu neverim.

petulda333
11. aug 2024

A doplnim este,ze uz vobec to clovek nedosiahne tak rychlo,ako to oni tvrdia. Davaju fotky kde uz po tyzdni vidno rozdiel,po mesiaci extremny. To je nerealne

autor
11. aug 2024

@petulda333 aj mne to príde divne.. ja si ich pamätám ako doslova ploche dosky.. a neskôr zadok ako kufor.. normálne som pozerala a ešte keď tvrdia že len cvičia žiadna plastika že gény a cvičenie

mamamasama
11. aug 2024

BBL. Rýchle a lacné. A kto si to overí? Pravdu vedia len ony a lekár

kvetka404
11. aug 2024

Myslím si, že nikto by sa nemal tak zhovadiť.

babovecka20
11. aug 2024

Jasne poznám, videla som fotky pred plastikou a po plastike.. neverím, že zadky maju vypracované, keď celé su umelé😃😃

kiki68
12. aug 2024

Plastika, tie tam maju silikonu az az, to sa potom dobre cvici, ze 😂😂😂

nairia
12. aug 2024

jzs, tie dve su este stale v kurze? ja to nechapem. pristup k internetu ma kazdy, neobmedzene mnozstvo realnych a certifikovanych trenerov, fitnesiek a aj tak sa najdu take, ktore sadnu tymto kreaturam na tie ich skvostne plany 🤦 ktore, ako som mala moznost vidiet, su len praobycajne opisy cvikov stiahnute z netu.