caute, sledujete superstar?
🙂
samozrejme ved Palino ju zere, nee? 😠
presne...
podla mna to mal vyhrat simko
No podla mna tiež vyhra Mirgova ale mne je viac sympatickejšia Vierka no Dominika nieje prirodzena podla mna sa hra a pretvaruje a preto maju ludia dojem že sa sprava ako superstar pričom Vierka je opak taky jašo proste prirodzena tak uvidime priala by som to Vierke
hocikto len nie Mirgova a Kovacova
.No čaute,
aj podla mňa Dominike stúpla už sláva do hlavy a hodne to spôsobil Habera tým, ako ju nekriticky hodnotí, napriek aj často dosť veľkým chybám 😖 ... Obe sa ešte maju čo učiť... No mne by tam iste zamútil vodu Marcel, no čo už... 😝
No uvidíme, ako hlas ľudu, ale ja obetujem prvú a poslednú smsm dnes a zahlasujem za Vierku 😉
A medzitým idem picť košíčky... 😵
mne sa pacil Robo,skoda,ze vypadol,teraz mi je to jedno kto vyhra 🙄
Aj podla mna Mirgova,tie by som to viac priala Vierke,aj ked to mal aj podla mna vyhrat Robo.No ked to vyhra Mirgova,Habera bude v oblakoch.
No nech je 2-há, ved študio u neho má zabezpečené, nie? 😉
toto je hotova katastrofa 🙄
no uz nam to tam jodluje 😖
Tak,tak drnda,inak tato spolocna pesnicka im moc nejde 😅
ale šatičky maju na sebe celkom pekne
no ja som zvedava, kolkym o dva roky nebude vediet nikto v hudbe prist na meno... 😝
vyzeraju lepšie než to zaspievali 😝
Tesim sa na Tri oriesky,na Vierku.
No toho sa ja bojím....skôr sa mi asi bude páčiť v Killing me softly....či ako sa to píše... 😀 😝
ano ziapali čosi nech mi nik nevravi ale prva superstar tak to bolo na čo sa pozerať a tato same detičky
Vka - aj na druhú...Cora tak skoro nenájdeme... 😉
ahojte..
zeby vypadok.... 😕
len teraz je to nespravodlive,kedze idu spocitat vsetky hlasy od zaciatku sps,ktore dievcata podostavali 😖 a ti rodicia vierky su nejaky divny 😝
počujte to dnes vyhlásia víťaza?
ano niečo po 22h ak sa nemylim
hej hej dnes..konecne..
Cmora... 😀 😝
To fakt Bubaczik? To som nejako nezaregistrovala....
No rodičia - sú to cigoši, málopodnetné prostredie...nahovby sociálne pomery...no ale mne sa zdal aj Dominikin tata polotmavý...
ale preco by mali spocitavat????to len bruno mal taku otazku, ze co by bolo, keby dostali rovnaky pocet hlasov teraz....
ano ved ona ma tiež romske korene tak to je romska superstar berky a vraj aj ten no pomožte mi taký fešny počarovný čo nemal otca.........
hej aj domca je polociganka 😅
no to s tym spocitanim hlasov hovorila odvrhnuta milenka novotneho,drobova,v magazine.. 😖
tak v tom pripade by sa pocitali hlasy od zacatia sps,...ale to bola len brunova mudtra otazka.... 😉
a možno aj stými hlasmy si spravia po svojom ked bola odozva čo neprechadzali hlasy berkymi kto čo s tým spravil??????????
no podla man jej uz stupla "slava" do hlavy.