Sused sa mi vyhráža otravou mačiek
Sused sa mi vyhráža otravou mačiek,vzhľadom na to že si dovolili vykadiť sa mu do záhonu a nejak aj nepriamo sa príznal k tomu,že už má s tým skúsenosti. Cca dva roky dozadu čistou náhodou na našej ulici boli otrávené dva psy a mačky. Je mi z toho zle...toto ma ani vo sne nenapadlo,ešte sa mi vysmieval do tváre že mu to nemám ako dokázať. Čo ďalej?
@edien inak existuju take obojky, ktore macku kopnu, ked sa vzdialu na urcitu vzdialenost (podla toho, ako to nastavite). Pomohlo by to, aby macky nechodili k susedom. K nam tiez takto chodili a poviem ti, jednu dobu som uz bola zufala. Vykaly boli vsade, vyschnuta trava, zahrabavali kunkvetom, tak si predstav, ake prijemne bolo okopavat si zahradku. Tvoje macky, tvoja zodpovednost, zabezpec si ich. Ja by som im kupila to horespominane kopatko a nauci sa. A hlavne sa nemusis bat, ze jej niekto naozaj ublizi.
@edien myslela som že v meste nie na dedine, nečítala som všetky komentáre. A nebolo to takto myslené, ale keď ti narovinu povedal, že to spraví a už sa to stalo niekedy tak nejaké obdobie by som ich povenčila takto 🙂 ale tak v dnešnej dobe sa čuduješ? Keď sa ľudia dokážu sťažovať na suseda, ktorý si v Nedeľu kosí trávnik🙈
@alfonzia10 píšem znova,keď by tam nešli moje mačky,tak tých ďalších desať z okolitých domov. Nech si dá on plot až do nebies teda.
@edien ale potom sa necuduj, ak ich naozaj otravi, ked je taki... Ja by som neriskovala. A urcite by som si kvoli susdovym mackam nestavala plot do nebies.
@lenja123 u nás na dedine máme domy blízko seba.Meter,dva niekto tri.Fotit to nebudem samozrejme. My máme plot z celej ľavej strany,vpredu aj vzadu. 2m plot. Máme drevené hrubé laty a na Tom nepriehľadné sietovinu. Z pravej strany začal on ,,budovať,,plot ešte keď tu bývalá predošlá majiteľka. Ten plot oddeľuje naše pozemky. Až na to,že ten plot nedokončil a na našom pozemku máme jeho tvárnice. My sme urobili ústupok že sme mu ich dávno nevyhodili.ma ich ich tu niekoľko rokov a ten plot mal byť už ,,zozraty,,..

@nikasmile bývame na dedine v dome nie v paneláku preboha..pochybujem,že kedysi ľudia riešili takéto sragoly. Pozemok na obrovský,keby ma len mini predzáhradku chapem