Susedka má so všetkým problém
Ahojte, idem sa trosku vykecat. Mame susedku, ktorá má byt v podkroví, pod ňou býva ešte jeden sused a potom my na prízemí. Teda sme len traja susedia.
Nikto nemá s nikým problém len ona so všetkým, hlavne s upratovaním spol. Priestorov. Mame dohodnuté že sa bude upratovať vždy k 1.v mesiaci. Sama si napísala rozpis a zavesila na dvere. A ona jediná ho nedodržiava. Ešte som nepostrehla žeby upratovali a to som stále doma. Nejako som to ani nekontrolovala. Minulý mesiac 1.2. som mala ja sluzbu, upratala som, bolo pekne čisto, ona sa aj tak prišla koncom februára sťažovať ze mam pravidelne upratovať a udržiavať čisto počas celého mesiaca.
Teraz ma službu ona, prerábaju byt a ze ona nebude upratovať 1.3. pretože prerqbaju a ze uprace keď bude mať hotovo. To bude samozrejme kto vie kedy... 1.4. ma službu ďalší sused, ten sa s ňou ani nebaví. Všade bordel ako na smetisku.
V pivnici Mame takú väčšiu spoločnú miestnosť. My tam mame nejaké cinky a stroje na cvičenie zaoberáme asi1/3 z toho priestoru aj na to sa sťažovala ze to tam mame....Aj na to ze v našej pivnici mame neporiadok. ...Aj na smetiaky ze mame až 2 a ze jej jeden mame dat (jeden sme dostali od mesta, druhý sme si kúpili za 70e).
..Sťažovala sa aj na to ze som ju nepozdravila...
Ešte dodám ze žijeme v De ona sa navrhla ze ona bude upratovať za 20e od každého mesacne. Ale nikto s tým nesúhlasí, radšej si ušetríme 20e každý mesiac a upraceme každý 3 mesiac.
Ospravedlňujem za dlhší sloh, snáď to ma ako tak hlavu - pätu. Ale ja som z nej uz nešťastná.
@eeffka vidíš, mám teraz asi 10 fliaš prázdnych 😀
Fuuu, to treba riešiť urgent, účet za 5 rokov už daaaaavno mal byť transparentný a kontrola každé 3 mesiace. Veď ona vás môže zadlžiť, a ešte zarobiť. No aj za upratovanie by chcela ryžovať

@syslik81 ja som nepisala o navrhu susedy...